Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός κρατά ομήρους στον Κορυδαλλο


Φωτογραφία αρχείουΣυναγερμός έχει σημάνει εδώ και περίπου μια ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός κρατά ομήρους έναν υπάλληλο των φυλακών και συγγενείς άλλων κρατουμένων στην αίθουσα επισκεπτηρίου της φυλακής.

Φωτογραφία αρχείου
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Βλαστός επιχείρησε να αποδράσει, η προσπάθεια όμως «πήγε στραβά» και τελικά ο βαρυποινίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον χώρο του επισκεπτηρίου, φέρει όπλο και κρατά άγνωστο αριθμό ομήρων.



Σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες, στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται ομάδες ΜΑΤ και ΕΚΑΜ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Βλαστός συνελήφθη τον Ιούνιο του 1998, μετά από αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στο Μοσχάτο. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν: δολοφονίες, απόπειρες, εκβιασμοί, σύσταση συμμορίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Επίσης ο Βλαστός φέρεται ότι είναι εγκέφαλος της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και θεωρείται από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς διεθνώς.

Η δίκη για το αποκαλούμενο "συνδικάτο του εκλήματος" είναι σε εξέλιξη, και συγκεκριμένα στο στάδιο αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης. Ήδη ο εισαγγελέας της έδρας στην εισήγησή του, έχει προτείνει για τον Π. Βλαστό ενοχή.
ΠΗΓΗ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ
ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ
ΕΧΕΙ ΙΟΥΣ
http://lnfaw.blogspot.com/2011/12/holy-water-holy-shit.html