Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ...




13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΑ ΚΟΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

http://www.youtube.com/watch?v=Mtb7LhgfLPM

Ανώνυμος είπε...

ουτε ο θανατος δεν σου αξιζει!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα δειγμα του βρωμερου μυαλου του Μπενιτο σε παλαιοτερη περισταση, που επισης δειχνει το κατωτατο επιπεδο του σαν ανθρωπου-εκμεταλλευτη των παντων προς ιδιον οικονομικο οφελος. Χρησιμοποιησε ακομη και τον Βαγγελη Παπαθανασιου για να βγαλει λεφτα και να δοξαστει ή τουλάχιστον ετσι νομιζε.
Αυτο λοιπον το διποδο κτηνος θελει να γινει και πρωθυπουργος!!!!!!!!!
Συγκρινατε τη Μουσχουρη με τον Παπαθανασιου να δειτε που βρισκεται αυτη και που ο συνθετης μας συνειδησιακα και πνευματικα.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_2_28/06/2001_5007056

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΜΑ Η ΜΟΝΟΠΟΛΗ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

τελικα οι αξιες των ανθρωπων διαφαινονται οταν μπαινει αναμεσα στο ηθικο και ανθρωπινο μπαινει το ατομικο συμφερον. Eλληνες ειναι μονον οσοι νοιωθουν Ελληνες και πονουν αυτον τον τοπο δεν τους εχουμε αναγκη σκεφτητε μονο τι μπορει να παραξει ο τοπος μας οταν μονο μια Κρητη παραγει τοσα εχουμε ολα τα φοντα για να ειμαστε αυτονομοι αυτο που χρειαζεται ειναι πιστη ενοτητα καιδουλεια και μονο για ενα πεισμα στο μονο που μπορουν να μας κανουν κακο ειναι να μασ στρεψουν τον ενα εναντια στον αλλον οχι ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΨΗΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλώς πανηλίθια, όπως αυτοί που την προωθούν ή την ανέχονται ή τη θεωρούν μεγάλη τραγουδίστρια. Δεν μπορείς να θυμώσεις μαζί της, απλώς να λυπηθείς για το κατάντημα. Αν έχετε κουράγιο να μην κλάψετε, θα γελάστε πολύ, βλέποντας αυτό

Σαλονικιος είπε...

απόλυτο δίκιο έχει για αυτά που είπε και για το ότι λένε η γερμανια μας χρωστάει 575 δις. ευρό από την κατοχή όντως σωστά είναι άλλα οι Πουλημένοι Υπουργοί της χωράς μας δεν είπαν καμία φορά ανεξαρτήτους κώματος να αρχίσουν της διαδικασίες για να τους τα πάρουν παρά παίρνουν τσάμπα δάνεια για να χρωστάμε εμείς και αυτοί να έχουν να τρώνε όλο και πιο πολλά τα ρεμάλια του κερατά! Κι έτσι ζουν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα!

Αλ Καπονε είπε...

Άντε και καλή Ανάσταση πάμε κατά Διαόλου όπως μας κάνανε οι Δανειστές μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΟΠΟΔΑΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ - ΕΧΘΡΟΥΣ- ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Mtb7LhgfLPM

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο εχω βγαλει καθε τι Γερμανικο απο την ζωη μου.Γιατι δεν ξεχνω, σε αντιθεση με μερικους.Γιατι μεχρι το καλοκαιρι ζουσε η υπεραιωνοβια γιαγια μου και μου τα διηγουσε ολα.Τα εζησε ολα.Οσο εμεις οι μαλακες συνεχιζουμε να αγοραζουμε Γερμανικα αυτοκινητα και να τα βγαζουμε πρωτα μαλιστα σε πωλησεις, ειμαστε υπευθυνοι για οτι μας συμβαινει.

Ανώνυμος είπε...

na ntrepese gia auta poules palioka....ola..

Ανώνυμος είπε...

-Ελληνες ψηλα τό κεφάλι.Μήν πτωείσθε τό τί λέει τό κάθε άρρωστο μουνί, πού βρωμάει αγαμία καί ξινίλα. Μήν δίνετε αξία στά σκουπίδια ασχολούμενοι μέ τήν γαλοεβραιοαναθρεμένη γριαπουτανίτσα.Υπηρέτρια τού συστήματος είναι τό κορίτσι..Στούς πραγματικούς λύκους πρέπει νά στρέψουμε τά βέλη μας. Οπως σέ φαύλους εθνάρχες καραμαλήδες,ράλληδες, παπανδρέηδες,δοσίλογους χριστοφοράκηδες, παπαδήμηδες- ο πατέρας τού κίναιδου ψευδοπρωθυπουργού ενέχεται!!! στήν καταστροφή τών Κερδυλλίων τό πρώτο ολοκάυτωμα πού (17-10-1941) διέπραξαν τά γουρούνια μέ ανταλλάγματα!!! καί σέ άλλα παπαροειδή γουρουνοειδή φασιστοειδή ανθρωπάρια θά βρείτε τήν αλήθεια. Ψάξτε το λίγο.