Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ Η ΓΕΩΡΓΙΑ


saakasvili-2-naiΑυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε προς το ΝΑΤΟ ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, απειλώντας με πόλεμο σε περίπτωση που προχωρήσουν τα σχέδια για την ένταξη της χώρας του Νοτίου Καυκάσου στο ΝΑΤΟ.
Η προειδοποίηση ήρθε στην επιφάνεια στη...
συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη διεξαγωγή του Συμβουλίου ΝΑΤΟ-Ρωσίας στις Βρυξέλλες.
Η ακριβής διατύπωση του Λαβρόφ ήταν «να μην ωθούν το τρέχον καθεστώς της Γεωργίας στην επανάληψη του στοιχήματος του 2008», μια διατύπωση στην οποία η απειλή όσο και να μην είναι ευθεία, ήταν εντούτοις ξεκάθαρη.
Η ρωσική προειδοποίηση απευθύνθηκε προς τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ με τον πλέον επίσημο τρόπο, σε μια αντίδραση της Μόσχας στην απόδοση του όρου «χώρα που φιλοδοξεί να καταστεί μέλλον μέλος του ΝΑΤΟ» στο κοινό ανακοινωθέν της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών των χωρών-μελών μια μέρα νωρίτερα. (geopoliticsdailynews)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΕΤΟΙΜΕΙ?? 2012 ΜΕΧΡΗ 2015 ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕΡΟΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΡΓΗ ΝΑ ΕΡΘΗ, ΤΟ 2015 ΣΗΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΣΕΡΑ 7777 ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ !! ΜΕΧΡΗ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟ . < ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩΜΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΗΔΙΑΡΗ , ΔΥΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΕΓΗ >> ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΗΔΙΑΡΗ, ΚΑΣΗΔΙΑΡΗ ΕΝΩΕΙ ΤΟΝ ΑΒΑΠΤΥΣΤΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ..

Ανώνυμος είπε...

de gamiese re filaraki kai esi kai oi profities sou>? ante klisou se kamia spilia kai meila stis petres gia agious kai eftaria kai alles teties paparies. karkinos tis anthropotitas eisai kai esi.

Ανώνυμος είπε...

KALA EXETE POLY GELIO GOUSTARO... ELPIZO NA MIN PLIROSETE TO XARATSI??? OSO GIA THN RWSIA GOUSTARO POLY NA GAMISOUNE TA AMERIKANAKIA??EPITELOUS????? KAI KATH ALLO MAKRIA APO KOMATA EINAI VLAVERA GIA THN ANTHROPHNH SYNIDISY.- KAI KATH ALLO TWRA PIA OLA TA KRATH EXOUNE ENA VASIKO EXTHRO? TON IDIO TWN ANTHROPO FOVERH MALAKINSI???? ME POLLA KERATA AFOU ARESI ETSH SE ORISMENOUS?

Ανώνυμος είπε...

Bρωμιαρη ποντικε ετσι κιαλλιως δεν ξερεις να μιλας ουτε γραμματα εμαθες στο σχολειο?γραφε ελληνικα ανοητε****

Ανώνυμος είπε...

12:18 Καρκίνος είναι ο διάβολος πού έχει εγκατασταθεί στο άθεο κεφάλι σου και σε κάνει να βρίζεις. Είδες τι επανάσταση σου κάνει μες στον νού σου μόλις ακούς οτιδήποτε σχετικό με την αλήθεια που αυτός μισεί ;