Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! H Reichsfuhrer του Δ΄Ράϊχ ανακοίνωσε επι της ουσίας την αποπομπή της Ελλάδας απο την Ευρωζώνη


Αυτό δηλαδή που ανακοίνωσε η κ. Μέρκελ δεν ήταν όπως θα πουν μερικοί εθελότυφλούντες ευρωλιγούρηδες το αποτέλεσμα της "κακής μας φήμης" ή της "αναξιοπιστίας" μας , αλλά το πιο χυδαίο πρόσχημα για να μας πετάξουν έξω απο το "καζίνο" τους .


Αφού λοιπόν επί χρόνια μας ρούφηξαν το αίμα και εκμεταλεύτηκαν τα καπιταλιστικά και μικροαστικά μας "όνειρα" για να μας κάνουν εξαρτημένους ευρωτζογαδόρους που δανείζονται για να ..ρεφάρουν.

Αφού μας κατάντησαν πρεζάκηδες που για να πάρουν την δόση τους δεν δίσταζουν να πουλήσουν ακόμα και την ίδια τους την ελευθερία.

Αφού αφήσαμε τους ντόπιους προδότες και πραξικοπηματίες να δώσουν για ενέχυρο μια πατρίδα ποτισμένη με αίμα αγωνιστών και Μαρτύρων.

Έφτασε η ώρα να καταλάβουμε ότι όλοι αυτοί οι ψαλιδόκολοι της φραγκιάς δεν είναι παρά εκείνοι οι πρόστυχοι νταβατζήδες οι οποίοι αφού πήραν ότι ήθελαν , μας πετούν τώρα σαν τροφή στα σκυλιά τους.

Κάποιοι μας έλεγαν γραφικούς όταν εδώ και πολύ καιρό μιλούσαμε για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα που θα μας βγάλει απο αυτό το στρατόπεδο συγκέντρωσης το οποίο κάποιοι ονόμασαν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τώρα τι θα πούν όλοι αυτοί που πίστεψαν πως θα γλυτώσουμε αν δείξουμε ότι σκουπίζουμε με αξιωσύνη τους κώλους των Ευρωπαίων ή των Αμερικάνων τραπεζιτών;

Αύριο οι σημερινοί προδότες της τρικομματικής δικτατορίας, θα αρχίσουν να θυμούνται τα στιχάκια απο τον εθνικό ύμνο και να παριστάνουν τους Κολοκοτρώνηδες.

Αυτοί δηλαδή που πολέμησαν με κάθε τρόπο και μέσο ότιδήποτε θύμιζε παλιούς αγώνες , αυτοί που κατουρούσαν στους τάφους των εκατοντάδων χιλιάδων σφαγμένων Σμυρνιωτών, χαρακτηρίζοντάς τους απολίτιστα ζωντόβολα που πέθαναν απο τον συνωστισμό και το σπρωξίδι, αυτοί που μας είπαν όχλο και κατάστρωσαν σχέδια για την καταστολή μας , αυτοί που μας έφτυναν κατάμουτρα λέγοντάς μας κοπρίτες και συνδαιτημόνες τους, αυτοί που με το αίμα μας εξασφάλισαν πολύτιμο χρόνο στους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες για να ξεφορτωθούν τα ελληνικά κουρελόχαρτα , οι χυδαίοι τζογαδόροι που έβγαλαν δισεκατομμύρια ποντάροντας στην πτώχευση της ίδιας τους της πατρίδας, εκείνοι που με τον βούρδουλα μας έσπρωχναν στον κατήφορο για το κρεματόριο, αυτοί που άρπαξαν απο το πορτοφόλι του μικροσυνταξιούχου για να χρηματοδοτήσουν τα διάφορα φεστιβάλ και τις παρελάσεις των ομοφυλοφίλων, αυτοί που μας έπνιγαν στα χημικά και που έστελναν τα παρακρατικά τάγματα εφόδου των μουσαντέ αντιεξουσιαστών να μας σκοτώσουν, αυτοί που τελικά κατέβαζαν τα βρακιά τους σε κάθε υπαλληλάκο της τρόϊκας και κάνοντας κοινοβουλευτικό πραξικόπημα διόρισαν το μαντρόσκυλο των τραπεζοπρεζεμπόρων ως "πρωθυπουργό" , είναι αυτοί που θα βγούν με κροκοδείλια δάκρυα στα πρετεντορομάγαζά τους και στα παράθυρα των αλαφουζέϊκων τηλε- μπουρδέλων τους για να μας πούν ότι "δυστυχώς επτωχεύσαμεν" και ότι όλοι τώρα πρέπει να αγωνισθούμε στο πλάϊ τους "υπερ της πατρίδος".

Ποιάς "πατρίδος" αυτής που εννoούμε εμείς ή εκείνης που έχουν στο μυαλό τους αυτά τα σκυλιά του Άδη;

Εμείς δεν έχουμε για πατρίδα τα σκοτάδια των βρυξελλιώτικων αποχωρητηρίων με τα κόκκινα βελούδα ,ούτε τους απόπατους της Goldman Sachs.
Η δική μας η πατρίδα για την οποία θα δώσουμε και τη ζωή μας είναι αυτή που πότισαν με το αίμα και τον ιδρώτα τους ο Μακρυγιάννης, ο Παππουλάκος, ο Κολοκοτρώνης , ο Γέροντας Παϊσιος, ο Ρωγών Ιωσήφ, ο Γέροντας Πορφύριος, ο Μιαούλης, ο παπαγιάννης Αθανασόπουλος και όλοι οι άλλοι Αγωνιστές της πίστης του Χριστού της Αγίας και της ελευθερίας της πατρίδας.

Καλό αγώνα πατριώτες.

Κλασσικοπερίπτωση

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονο οικειοθελή έξοδο υπάρχει απο το Ευρώ και την ΕΕ, τα υπόλοιπα είναι να περνάμε την ώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Aυτό εννοεί ρε 8:45 το άρθρο.
Θα βάλουν τους εδώ υπαλληλάκους τους να μας βγάλουν από την Ε.Ε.... με όρους Βρυξελλών βεβαίως, βεβαίως.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ;ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ; ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ.ΠΡΩΤΙΜΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΣΚΑΩ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟ 09 ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΓΚΕΓΚΕ ;

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_1187.html

Ανώνυμος είπε...

μαθετε οτι το δανειο μεχρι τωρα ειναι σε δραχμες. με τη νεα δανειακη συμβαση θα το μετατρεψουν σε ευρω. και μολις γινει αυτο θα μας πεταξουν εξω απο την ευροζωνη με μια χρεοκοπια . θα το δειτε. για αυτο τρεμουν να υπογραψουμε την δανειακη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ τους ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

maria είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΕΤΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝΑΝΕ ΕΝΕΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΛΙΞΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ?ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ.ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ!

AKENATON είπε...

αυτους τους ψαλιδοκολους της φραγκιας οπως αναφερεις τους γιγαντωσανε τους δοσανε το ποπο τους για μιζες οι ψαλιδοκολοι της αθηνας αυτα τα ρεταλια που εχουν ακομα το θρασος να βγαινουν και να ισχυριζονται οτι δουλευουν για το καλο μας.εμεις τα λεμε αλλα ποιος ακουει;οι χαβαλεδες της ελλαδας κοιμουντε ορθιοι η και καθιστοι στους καναπεδες τους ειναι μωρε ελληνες αυτοι;που ειναι το 1εκκ ανεργοι;που ειναι οι εφεδρικοι;κοιμουνται τα γομαρια και περιμενουν απο μερικες εκατοντεδες να δερνονται απο τα ςς ματ των μπεμπεκιδων βουτυρομπεμπεδων που κουμανταρουν αυτο τον τοπο.αυτοι ειμαστε δοξαστε μας η φτυστε μας

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.