Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μέγας Κωνσταντῖνος καὶ Χριστιανισμός: Κείμενο-ἀπάντηση σὲ ἀρχαιολάτρες καὶ πολεμίους τοῦ Μ. Κωνσταντίνου:


Τοῦ Μοναχοῦ Ἀβραὰμ Ἁγιορείτου

Ἡ κρίση τοῦ πολιτισμοῦ καὶ τῆς θρησκείας τὴν ὁποία ἀντιμετώπιζε ἡ Ρωμαϊκὴ Αὐτοκρατορία τὸν τέταρτο αἰώνα, εἶναι ἕνα ἀπὸ τὰ πιὸ ἀξιόλογα γεγονότα τῆς παγκόσμιας ἱστορίας. Ὁ παλαιός, εἰδωλολατρικὸς πολιτισμὸς ἦλθε σὲ σύγκρουση μὲ τὸν Χριστιανισμό, ὁ ὁποῖος ἀφοῦ δοκιμάστηκε μὲ ἑκατομμύρια Μάρτυρες ἀναγνωρίστηκε ἐπίσημα κατὰ τῆς διάρκεια τῆς βασιλείας τοῦ Κωνσταντίνου, στὶς ἀρχὲς τοῦ...

τέταρτου αἰώνα, καθιερώθηκε δὲ ὡς ἐπίσημη θρησκεία τοῦ κράτους ἀπὸ τὸν Μεγάλο Θεοδόσιο στὰ τέλη τοῦ ἴδιου αἰώνα. Ἡ πρώτη ἐντύπωση βέβαια ἦταν ὅτι οἱ δύο αὐτόι ἀντίθετοι παράγοντες ποὺ ἀντιπροσώπευαν δύο ἐκ διαμέτρου ἀντίθετες ἀπόψεις, δὲν θὰ εὕρισκαν ποτὲ βάση γιὰ μία ἀμοιβαία συμφωνία. Ἀλλὰ ὁ Χριστιανισμὸς καὶ ὁ Εἰδωλολατρικὸς Ἑλληνισμὸς βαθμιαία ἀναμίχθηκαν (ὄχι ἀσφαλῶς στὶς δοξασίες) καὶ σχημάτισαν ἕνα Χριστιανικο-Ἑλληνο-Ἀνατολικὸ πολιτισμὸ γνωστὸν μὲ τὸ ὄνομα Βυζαντινό. Κέντρο τοῦ πολιτισμοῦ αὐτοῦ ὑπῆρξε ἡ Κωνσταντινούπολη, ἡ νέα πρωτεύουσα τῆς Ρωμαϊκῆς Αὐτοκρατορίας.
Ἐκεῖνος ποὺ ἔπαιξε τὸν κυριώτερο ρόλο στὶς πολλὲς μεταβολὲς ποὺ ἔγιναν στὴν Αὐτοκρατορία εἶναι ὁ Μέγας Κωνσταντίνος. Κατὰ τὴ διάρκεια τῆς βασιλείας τοῦ ὁ Χριστιανισμός, γιὰ πρώτη φορά, γνώρισε σταθερὸ ἔδαφος τῆς ἐπίσημης ἀναγνώρισης. Ὕστερα ἀπὸ τὴν ἀναγνώριση αὐτή, ἡ παλιὰ εἰδωλολατρικὴ Αὐτοκρατορία, βαθμιαία ἄλλαξε καὶ ἔγινε Χριστιανικὴ Αὐτοκρατορία. Δύο ὑπῆρξαν τὰ γεγονότα ἐκεῖνα τῆς βασιλείας τοῦ Κωνσταντίνου ποὺ ἐπηρέασαν σημαντικὰ τὴν μελλοντικὴ ἐξέλιξη τῆς ἱστορίας: ἡ ἐπίσημη ἀναγνώριση τοῦ Χριστιανισμοῦ καὶ ἡ μεταφορὰ τῆς πρωτεύουσας τῆς Αὐτοκρατορίας ἀπὸ τὶς ὄχθες τοῦ Τίβερη στὶς ὄχθες τοῦ Βοσπόρου, ἀπὸ τὴν παλαιὰ Ρώμη στὴ...

«Νέα Ρώμη», τὴν Κωνσταντινούπολη.

Ἐπιπλέον, τὸ ὄνομα τοῦ Κωνσταντίνου συνδέεται μὲ τὴν ἀνέγερση πολλῶν ἐκκλησιῶν σὲ ὅλα τὰ μέρη τῆς τεράστιας Αὐτοκρατορίας. Ἡ βασιλική του Ἁγίου Πέτρου καὶ ἡ βασιλική του Λατερανοῦ τῆς Ρώμης ἀποδίδονται σὲ αὐτόν. Ἰδιαίτερα ἐνδιαφέρθηκε γιὰ τὴν Παλαιστίνη ὅπου ἡ μητέρα τοῦ Ἑλένη βρῆκε τὸν ἀληθινὸ Στυρὸ τοῦ Κυρίου. Στὴν Ἱερουσαλὴμ στὸν χῶρο τοῦ Παναγίου Τάφου ἐκτίστηκε ὁ τεράστιος καὶ ἐκπληκτικὸς ναὸς τῆς Ἀναστάσεως, στὸ Ὅρος τῶν Ἐλαιῶν, ἔκτισε τὴν Ἐκκλησία τῆς Ἀναλήψεως καὶ στὴν Βηθλεέμ, τὸν Ναὸ τῆς Γεννήσεως καθὼς καὶ ἄλλα προσκυνήματα. Ἡ νέα πρωτεύουσα ἡ Κωνσταντινούπολη καὶ τὰ περιχωρὰ τῆς ἐπίσης πλουτίστηκαν μὲ πολλὲς ἐκκλησίες κυριώτερες ἀπὸ τὶς ὁποῖες εἶναι τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων καὶ ἡ ἐκκλησία τῆς Ἁγίας Εἰρήνης. Πολλὲς ἄλλες ἐκκλησίες κατασκευάστηκαν σὲ διάφορα μέρη κατὰ τὴν διάρκεια τῆς βασιλείας τοῦ Κωνσταντιίνου, στὴν Ἀντιόχεια, τὴν Νικομήδεια καὶ τὴν Βόρειο Ἀφρική.

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν να μην λεμε οτι μας κατεβει, ο χριστιανισμος επιβληθηκε δια της βιας στο συνολο του ελληνοφωνου πληθυσμου, μην ξεχνατε οτι αυτοι που ασπασθηκαν πρωτοι τον χριστιανισμο ηταν πορνες κλεφτες φονιαδες κ.τ.λ. , δηλαδη τα κατωτατα στρωματα του πληθυσμου, οι υπολοιποι εξαναγκασθησαν δια της βιας, διαβαστε τον <> Π.Χ.

Ανώνυμος είπε...

Τα μασωνακια που ίδρυσαν τις ανθελληνικες οργανωσεις υσσε ελληνικη λατρεια, ελληνικη εστία και άλλες εβραιομασωνικες ψευδεπίγραφες οργανώσεις με Ελληνικά ονόματα..προπαγανδίζουν για καταστροφή..επειδή ζορίζονται για τα είδωλα που είδη π.χ είχαν σιχαθεί οι αρχαίοι ελλληνες και ειχαν ξαποστειλει ολο το επιστημονικο / φιλοσοφικο ρευμα και γιαυτο τους κηνγησαν....!!! Τωρα πανε τα μασωνοεβραιοπαγανια να αναβιώσουν όχι ακριβώς την αρχαία θρησκεία...αλλά τις δοξασίες της εβραικής καμπάλας...θεότητες όπως αυτη του ηλιου (ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ) και αλλα ζομπι του παρελθοντος...! Βέβαια θα τους παρει ο διάολος...δεν χρειάζεται και πολυ ανάλυση...τα μούτρα τους τα τρωνε με το κουταλι καθημερινως.!!

Ορθοδοξια ή Θανατος.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια οι φτωχοί και κατατρεγμένοι ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό γιατί τόσα χρόνια ταλαιπωρήθηκαν και υποβιβάστηκαν απο την τότε θρησκεία, σε όργανα εξυπητέτησης των αρχαίων ναών και της τότε άρχουσας τάξης- που ήταν συνδεδεμένη με τους ιερείς της αρχαίας θρησκείας-, ο κόσμος όμως κάποτε βαρέθηκε τα παιχνίδια τους και τους κυνήγησε, ο ίδιος ο απλός λαός, και κατασπάραξε αυτούς που των εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια που διαστρέβλωσαν τα επιτεύγματα των προγόνων μας(επιστήμονες, φιλόσοφοι) για να τα χρησιμοποιούν για τους λίγους και εκλεκτούς ή ως μέσο χειραγώγησης, αυτό που βέβαια αναγνωρίζω είναι πως και σήμερα στον Χριστιανισμό έχουν δυεισδύσει τέτοια μιάσματα που σκοπό έχουν το ξερίζωμα ιδανικών που ενοχλούν ώστε την θέση τους να πάρουν άλλα που θα κάνουν τους ανθρώπους πιο πηθείνια όργανα ή απλά για προσωπικό όφελος (κύρος)

Ανώνυμος είπε...

Ότι να είναι και όπως ν'αναι αρκεί να γράψεις κάτι στο blog σου!!!!
τη φούμαρα είναι αυτά μωρέ!!!
όλοι ξέρουμε τα αίσχη που έκανε ο χριστιανισμός για να επιβληθεί στους Έλληνες εθνικούς πώς κατέστρεψαν Ναούς με τι μίσος...
Ο χριστιανισμός είναι η παγκόσμια θρησκεία που έχει επιβληθεί εδώ και 2000 χρόνια απο τους Εβραίους και τίποτα άλλο.
Νέα τάξη Πραγμάτων και παγκόσμια θρησκεία
τέλος Ο Χριστός είναι ενσάρκωση του Απόλλωνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι ηλιθιοτητες ακουω εδω οτι Ο χριστιανισμός είναι η παγκόσμια θρησκεία που έχει επιβληθεί εδώ και 2000 χρόνια απο τους Εβραίους και τίποτα άλλο. Αφου οι Εβραιοι μισουν θανασιμα οτι Χριστιανικο και χρονια προσπαθουν να τον διαλυσουν.. Τι ασχετοι Θεε μου

Ανώνυμος είπε...

Πράγματα που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.Σχεδόν όλοι οι Χριστιανικοί ναοί χτίστηκαν επί των ερειπίων των αρχαίων ναών,ως ενεργειακά πεδία.
Σε πλείστους όσους Χριστιανικούς ναούς υπάρχει το σύμβολο του παντεπόπτη οφθαλμού ,σήμα κατατεθέν της Εβραιομασονίας,(όρα δολλάριο)
Ακόμη και στις μέρες μας μετά μανίας αναζητούνται αρχαία Ελληνικά κείμενα προς αξιοποίησιν,ως περιέχοντα μοναδικήν επιστημονικήν γνώσιν.
Στους τάφους των Καθολικών παπών το έμβλημα είναι η πεντάλφα.
Ολοι οι άρχοντες του κόσμου,θρησκευτικοί και πολιτικοί συγκλίνουν στην λατρεία ενός σκοτεινού θεού που τους ενώνει υπό την σκέπη του (πείτε τον διάβολο,πείτε τον όπως θέλετε) αλλά σε αυτόν όλοι δηλώνουν τυφλή πίστη και υποταγή.
Εκείνο που αφαίρεσε ο Χριστιανισμός είναι η δυνατότητα εξερεύνησης με το δόγμα του "πίστευε και μη ερεύνα"
Η εμμονή να ταυτίζεται ο αρχαιοελληνικός κόσμος που διέκρινε με σαφήνεια τον δρόμο της αρετής από αυτόν της κακίας,με ειδωλολατρεία ,είναι η ταμπέλα που συνηθίζει να φοράει η επικυρίαρχη τάξη σε όσους θέλει να εξοβελίσει.
Αυτή τη στιγμή παίζονται σημαντικά πράγματα στον πόλεμο των επικυριάρχων για την τελειωτική υποταγή των "useless eaters" για την κυριαρχία στον πλανήτη,όπου το ανθρώπινο είδος χρησιμοποιείται περίπου σαν ξενιστής.(εκτος των φερόντων το dna των ΕΛ,αιωνίων αντιπάλων των θεωρούντων τον πλανήτη ιδιοκτησία τους.
Είναι λογικό οι άνθρωποι να περιφρουρούν ότι πίστεψαν γιατί δεν διανοούνται ότι μπορούν να επιβιώσουν χωρίς αυτό το πιστεύω (θρησκεία,πολιτική,ποδόσφαιρο).
Είναι επίσης λογικό όσοι ανακαλύπτουν κάτι διαφορετικό να θεωρούν ότι ανακάλυψαν την αλήθεια,εγκλωβιζόμενοι ομοίως σε αυτήν την ψευδαίσθηση και παύοντες να ερευνούν περαιτέρω.
Δυστυχώς οι ψηφίδες που συνθέτουν το παζλ είναι διάσπαρτες και μόνο με σκληρή μελέτη και διασταύρωση μπορεί να αντιληφθεί κανείς μέρος της αλήθειας.
Αλλά δεν περισσεύει καιρός.Οσοι αντέχουν την αλήθεια πρέπει να ερευνήσουν ,να μάθουν και μετά να απορρίψουν.
Οι πιό τυχεροί θα μπορέσουν να εναρμονίσουν την ηθική τους με τα νέα δεδομένα.
ο κόσμος μας καταρρέει και βρίσκεται προ της τελικής πτώσεως.
Οσο κανείς εξερευνά,τόσο αντιλαμβάνεται ότι "έν οίδεν,ότι ουδέν οίδεν".

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΑΣΩΝΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

ΤΥΧΑΙΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

Οδηγίες Γενοκτονίας των Ελλήνων! Ουδέν σχόλιον!

Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988—-Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Εν γνώσει μας φύγαμε για λίγο από το θέμα μας –ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ.- Σε ότι αφορά την προϊστορία του 9,500 π.χ. και ήλθαμε στο παρόν, διότι ή ΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ γενέσεως των γήινων φυλών της (Βίβλου) δεν αφορά μόνον την πλαστογράφηση του παρελθόντος αλλά και *Επένδυση συμφερόντων* που πρόκειται *να αποδώσουν κέρδη* στο παρόν και το μέλλον.

Η πλαστογράφηση της Προϊστορίας αφορά στην μετατόπιση της ………περιόδου 9.000-9.500 και 10.500 π.χ. των Ελληνικών Χρονικών, στην γελοία εκδοχή του 2.370 π.χ. με τον *κατακλυσμό του Νώε*, και τους τρεις γιούς Σήμ, Χάμ, και Ιάφεθ, και στην συνεπαγόμενη γελοιότητα της προελεύσεως όλων των φυλών της γης από *οκτώ άτομα της οικογένειας του Νώε* , και στην επισυναπτόμενη ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της ευλογίας * πρώτης κατηγορίας* του γυιού Σήμ, της ευλογίας *δεύτερης κατηγορίας* του γυιού Ιάφεθ –που θα- *ζεί στις σκηνές του Σήμ* ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας, και της κατάρας *πρώτης κατηγορίας* εναντίον του Χάμ- Ελλήνων Φοινίκης- που θα *είναι δούλοι του Σήμ και του Ιάφεθ*.

Παρατηρούμε σήμερα να υλοποιούνται αυτά τα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, καταχωρημένα στη (βίβλο) υπό μορφή (αυτοεκπληρούμενης προφητείας) όπου ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ένας Σημίτης *προφητεύει * , ένας άλλος (εκτελεί) , και ένας τρίτος π.χ. η ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λέγει *ήταν θέλημα θεού η Μικρασιατική Καταστροφή διότι είχε προφητευθεί.-

Παρόμοιες (προφητείες) διαδίδονται και σήμερα από τις ΚΡΥΠΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ του *Αγ(ρ)ίου Όρους* με βάση τον διαχωρισμό των Ελλήνων —_ΕΛΕΙΣΑ_ από τους Θρακομακεδόνες –ΘΕΙΡΑΣ ΚΑΙ τους Ηπειρώτες- ΔΩΔΑΝΕΙΜ που κάνει η κατάπτυστη Βίβλος στο Α’ Χρονικών α’ κεφάλαιο….

Σύμφωνα με τις *προφητείες* αυτές (επειδή δεν είμαστε καλοί χριστιανοί- διάβαζε σοσιαλιστές- θα μας τιμωρήσει ο θεός και θα αφήσει του Τούρκους να γενοκτονήσουν Θράκη- Μακεδονία- Ήπειρο μέχρι το σημείο που το μοσχάρι θα κολυμπάει στο ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ!! Η ΧΡΙΣΤΟΣ!

*-Όταν η ίδια η θρησκεία της Ελλάδος υπονομεύει την Ελλάδα και (προφητεύει) προγραμματισμένες Γενοκτονίες Ελλήνων με βάση Εβραϊκά κείμενα Σημιτομογγόλων, Τότε εμείς Απαντούμε:
Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ως ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑ …….

Οι *προφητείες* αυτές επαναλαμβάνονται και από Μητροπολίτες της Ορθοδόξου Εκκλησίας, όπως ο Μητροπολίτης Χίου και άλλοι, με την ΠΑΡΑΛΟΓΗ κατοχύρωση: ***-ο χριστός μου έδειξε στο όνειρο ότι οι Τούρκοι θα καταλάβουν την Ελλάδα μέχρι τη Λάρισα***-.

Εδώ έχουμε σε πλήρη λειτουργία την τηλεπαθητική υποβολή που υφίστανται οι (ορθόδοξοι ) μητροπολίτες ΖΟΜΠΙ από την εκπομπή στρεοσκοπικών μεταδόσεων της Σεληνιακής τεχνολογίας ή από την εκπομπή ομοίων μεταδόσεων των ΑΣΚΗΜΕΝΩΝ ασκητών του –Αγίου Όρους- στις υποφύσεις άλλων ατόμων…

Και επαναλαμβάνονται ΚΑΘΑΡΑ υπό μορφή ΑΠΕΙΛΗΣ μέσα στη -βίβλο – ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ:
Το φορτίον του λόγου του Ιεχωβά εναντίον της …Δαμασκού- Ελλήνων Φοινίκων Λιβάνου- , εναντίον της Τύρου και Σιδώνος- ελληνικών φοινικικών πόλεων-, ….θέλει ιδεί Ασκαλών και η Γάζα και η Ακκαρών διότι θα μείνουν ακατοίκητες- κατόπιν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ…..
Και αλλογενής θέλει κατοικίσει εν τη Αζώτω και θέλω καθαιρέσει την υπερηφάνεια των Φιλισταίων –Ελλήνων Παλαιστίνης-.
Χαίρε σφόδρα θύγατερ ΣΙΩΝ, αλάλαζε θύγατερ Ιερουσαλήμ ο βασιλεύς σου – ΧΡΙΣΤΟΣ- έρχεται προς σε……. Καθήμενος επί όνου και επί πώλου υίου υποζυγίου …-…Και η Εξουσία αυτού θέλει είσθαι …..έως των περάτων της γης –ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…

Διότι ενέτεινα τον Ιούδαν ως τόξον …και θα ΕΞΕΓΕΙΡΩ τα τέκνα σου ΣΙΩΝ εναντίον των τέκνων σου ΕΛΛΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Ο Κύριος των δυνάμεων θέλει υπερασπίζεσθε αυτούς – τους Σημιτομογγόλους- και θέλουσι Καταναλώσει του ενάντιους *ΕΛΛΗΝΕΣ* μέσω ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ.- Ίδε Βίβλος, βιβλίο –προφήτου – Ζαχαρία, κεφάλαιο θ΄ , εδάφια 1-17, (Μετάφραση των Εβδομήκοντα).

‘Ώστε θα μας…. Καταναλώνει ο *ειρηνοποιός* χριστούλης εμάς τους Έλληνες τους ΕΝΑΝΤΙΟΥΣ, αρχίζοντας από τους Ίωνες-ΙΑΥΑΝ, τους Θρακομακεδόνες-ΘΕΙΡΑΣ, τους Ηπειρώτες-ΔΩΔΑΝΕΙΜ, τους Κυπρίους-ΚΙΤΤΕΙΜ, τους Κρήτες –ΘΑΡΣΕΙΣ, και τελειώνοντας την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με τους υπόλοιπους ‘Ελληνες –ΕΛΕΙΣΑ Θεσσαλίας, Στερεάς, Πελοποννήσου. ΙΔΟΜΕΝ …..ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ;….

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι η *Βίβλος* δεν αναφέρει άλλα ΕΘΝΗ- ΦΥΛΕΣ- *Ιαπετικών* εκτός των κρυπτοεβραϊκών ΓΟΜΕΡ/ ΑΣΧΕΝΑΖ/ ΡΙΦΑΘ/ ΘΩΓΑΡΜΑ/ ΜΑΓΩΓ/ , των Μήδων ΜΑΔΑΙ, των Σκυθικών ΜΕΣΕΧ/ ΘΟΥΒΑΛ, και των ελληνικών ΕΛΕΙΣΑ/ ΙΑΥΑΝ/ ΘΑΡΣΕΙΣ/ ΚΙΤΤΕΙΜ/ ΔΩΔΑΝΕΜ/ ΘΕΙΡΑΣ.

Αυτό σημαίνει ότι ΕΜΜΕΣΩΣ η *βίβλος* αναγνωρίζει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ_ΦΥΛΕΣ *Ιαπετικής* καταγωγής, και επομένως οι εθνολογικά και γλωσσολογικά –Ιαπετίτες- Ίβηρες, Γαλάτες, Κέλτες, Σάξωνες, Γερμανοί, και λοιπές εθνότητες Ευρώπης, προήλθαν από επεκτάσεις και αποικήσεις των Πελασγών Αιγηίδος, που μέχρι το 460 π.χ. ως έτος συγγραφής των Α’ Χρονικών από τον ΣΗΜΙΤΟΜΟΓΓΟΛΟ * Έσδρα* , δεν είχαν ακόμη ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ, πολύ περισσότερο δε ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ…

Πράγματι στο 460 π.χ. ο *Έσδρας δέχεται εμμέσως ‘ότι ακόμη και η Ρώμη που ήδη υφίσταται είναι προέκταση ελληνικών φύλων της Αιγηίδος.
Δέχεται εμμέσως ότι όλη η ΕΥΡΩΠΗ είναι ΕΛΕΙΣΑ, δηλαδή ΕΛΛΑΣ με Ελληνικής Καταγωγής κατοίκους που δεν μπορεί να τους διαχωρίσει και να τους δώσει ονόματα, όπως δεν μπόρεσε ο προκάτοχός του Μωϋσής να τους διαχωρίσει το 1513 π.χ. όταν έγραφε τα ίδια πράγματα στην Πεντάτευχο, Γένεσις ι’ κεφάλαιο, όπου αναγκάζεται να ομολογήσει ότι μόνον ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ γνώριζε: (Εκ τούτων εμοιράσθησαν αι νήσοι των εθνών εις τους τόπους αυτών)….

Ευχαριστούμε θερμά τους Σημιτομογγόλους συγγραφείς, διότι αφήνουν το πεδίο κενό με την άγνοιά τους, ώστε να επέμβουν τα αρχαία Ελληνικά Χρονικά που ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ την προέλευση των εθνών της Ευρώπης από τους Πελασγούς Αιγηίδος, οι οποίοι μετά την βύθιση της Ηπείρου των αναγκάσθηκαν να αναζητήσουν ζωτικό χώρο βορειότερα…

Σημειώνουμε ότι η Σημιτομογγολική *βίβλος* όχι μόνον δεν εξηγεί την προέλευση των υπολοίπων ελληνικών φύλων διασκορπισμένων σε όλο τον πλανήτη- , αλλά δεν εξηγεί ούτε την προέλευση των *ΚΙΤΡΙΝΩΝ* ασιατικών φυλών, ούτε την προέλευση των –μαύρων- αφρικανικών φυλών. Επομένως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ… του θεού αλλά το βιβλίο των αλητών Σημιτομογγόλων Ατλάντων και της σχιζοφρενικής μανίας των για Παγκόσμια Κυριαρχία…

Είναι προς τιμήν των Ελληνικών Χρονικών ότι δεν επιχείρησαν ΠΟΤΕ να ασχοληθούν με την προέλευση των –κίτρινων – και –μαύρων – φυλών , από τη θέση των Χρονικών του εκλεκτού λαού του θεού ή από την θέση των Χρονικών του λαού που Γενοκτονεί άλλους λαούς ελέω θεού… ΤΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ! ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ!

Διότι ο σκοπός των Ελλήνων συγγραφέων δεν ήταν η εξεύρεση *ηθικού* και θεολογικού άλλοθι για την γενοκτονία αδελφών , αλλά απλώς η ΑΛΗΘΕΙΑ του ιστορικού γίγνεσθαι της ΑΙΓΙΑΚΗΣ ΟΜΟΦΥΛΙΑΣ. Και μόνον αυτό έκαναν…

Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ Ο ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 15 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΣΦΑΓΕΑ ΣΛΑΒΟ-ΦΟΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΘΟΥΠΟΛΗ.Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΗΝ Ά ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΜΥΘΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ-ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ? ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΤΟΥΣ 2000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΠΕΒΛΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ,ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ Κ.Τ.Λ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΤΑΝΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μεγας ο Kωνσταντινος που σκοτωσε ολη την οικογενεια του ,Μεγας και ο θεοδοσιος που εσφαξε καμια εικοσαρια χιλιαδες μεσα στον ιπποδρομο.Τον Τζακ τον Αντεροβγαλτη ξεχασατε.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση προς την Ηγεσία του Ο.Ε.Α
(Οντα (με)Εγκεφαλική Ανεπάρκεια)

Στο πέρασμα των αιώνων ο Χριστιανισμός και ιδιαίτερα η Ορθοδοξία, άντεξαν διώκτες πανίσχυρους. Αμελητέες ποσότητες όπως εσείς, εκσυγχρονιστικά φερέφωνα με πλυμένο εγκέφαλο, δεν είναι ικανά ούτε σκόνη να σηκώσουν εναντίον του Χριστού. Ο Χριστός ως Θεάνθρωπος και ιστορικό πρόσωπο έδωσε νόημα στην ύπαρξη του ανθρώπου. Ότι κακό έγινε, έγινε από ανθρώπους σαν του λόγου σας και όχι από τον Χριστό!
Ο Χριστός ως μοναδικός Θεός δίδαξε μόνο την αγάπη και μάλιστα ακόμα και προς τους εχθρούς μας!
Όσο για τις γενοκτονίες που αναφέρετε και κόπτεστε, έχω να σας πώ ότι εκατομμύρια Χριαστιανοί κομματιάστηκαν και έγιναν τροφή για τα λιοντάρια! Αυτό δεν σας ενοχλεί ρε ανθρωπιστές ελληναράδες? Ποιόν έβλαψαν αυτοί οι άνθρωποι που το μόνο που ήθελαν ήταν να λατρεύουν τον αληθινό Θεό και όχι τα αγάλματα και τα παραμύθια που τους είχαν σερβίρει οι τότε ανώμαλοι και διεστραμμένοι εξουσιαστές!
Το ότι πολεμάτε την Ορθοδοξία και τον Χριστό δείχνει καθαρά πόσο σας ενοχλεί!
Ο Χριστός είναι το πρόβλημά μας σήμερα βρε ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ? Δεν βλέπετε τι γίνεται?
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι υπονομεύουν την Πατρίδα μας όλοι οι σιωνιστομασόνοι και οι διάφορες αιρέσεις που γέμισαν την Ελλαδα?
Ο Χριστός σας πείραξε? Δεν βλέπετε ότι γινόμαστε Εθνική και Θρησκευτική μειονότητα μέσα στην Πατρίδα μας? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Το μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα το κάνουν πάντα Έλληνες. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!
Θα έρθει όμως ο καιρός που θα βάλετε την ουρίτσα σας βαθιά στα σκέλη.
Όσο για αυτούς που γράφουν υποτιμητικά για το Άγιο Όρος, έχω μόνο να τους πω, ότι αν γνώριζαν το μέγεθος του πνευματικού θησαυρού που υπάρχει μέσα σ αυτό τον Ευλογημένο Τόπο, θα έκλαιγαν για τις αρλούμπες που γράφουν. Όταν δεν γνωρίζουμε κάτι σιωπαίνουμε!!!
Ο Θεός βοηθός

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΩΣΤΑ 1:05 ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.......ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ? Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ, ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ? Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ 2200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΩ? ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!!!! ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΘΟΙΘΗΣΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ? ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟΜΥΑΛΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΗΤΗΜΕΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

(Απάντηση στον Αρχαιολάτρη 10:50μ.μ)

Πολλές φορές προσπαθώ να προσδιορίσω (κατά προσέγγιση) το μέτρο της βλακείας, της πόρωσης, του μίσους και της εθελοτυφλίας. Όποτε, με χαρά, καταλήγω σε κάποιο συμπέρασμα, έρχονται κάτι τύποι σαν εσένα και με βάζουν δυστυχώς να ξεκινήσω τις μετρήσεις απο την αρχή!
Ρε μισάνθρωπε, που τολμάς να πείς ότι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε δια της βίας, ξέχασες πόσους μάρτυρες έχει ο Χριστιανισμός? Αυτοί πως προέκυψαν, από ατυχήματα? Αγνοείς πόσα λιοντάρια (όπως γράφει ο 1:05) ταίστικαν με Χριστιανούς? Ποιά βία ρε ιερόσυλε ανεγκέφαλε που τολμάς να μιλάς για εναλλακτικά βιβλία! Πώς μπορεί ένας πορωμένος να μιλά για εναλλακτικότητα? Εσύ πόσο εναλλακτικός είσαι απέναντι στον Χριστιανισμό? Τι γνωρίζεις για τον Χριστιανισμό εκτός από τα εναλλακτικά στοιχεία που διαθέτεις? Ακόμα και οι Γκουρού επισκέπτονται γεροντάδες στο Άγιο Όρος και φεύγουν "ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ" απο το πνευματικό Ορθόδοξο μεγαλείο που αντιμετωπίζουν! Πως τολμάς να λες ότι ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε δια της βίας?
Ο Χριστιανισμός δεν σταμάτησε να διώκεται ούτε στιγμή στο πέρασμα των χρόνων. Πάρε παράδειγμα το δικό σου δηλητήριο που ξερνάς σαν οχιά χωρίς να γνωρίζεις γιατί πράγμα μιλάς και χωρίς να έχεις το παραμικρό Χριστιανικό βίωμα. Να προσέχεις μόνο γιατί όποιος παράγει πολύ δηλητήριο καμιά φορά δηλητηριάζεται ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!
Τα εναλλακτικά σου βιβλία μάλλον σου έκαναν κακό.
Μ αρέσει επίσης, η αναίδειά σου να να γράφεις και νούμερα: 2000 νεκρούς σύμφωνα με τα στοιχεία σου! Σ ευχαριστούμε για την εναλλακτική σου ενημέρωση! Μάθαμε επιτέλους το μέγεθος του κακού.
Ο Χριστιανισμός κύριε εναλλακτικέ εδραιώθηκε στη γη, απλά επειδή είναι Θρησκεία εξ αποκαλύψεως και όχι παραγωγή αγαλμάτων κατά παραγγελία! Εδραιώθηκε επειδή ο ίδιος ο Θεός ταπεινώθηκε και ήρθε ανάμεσά μας για να μας δείξει την Αλήθεια και τον δρόμο προς την Σωτηρία. Ο Χριστός κύριε εναλλακτικέ είναι ιστορικό πρόσωπο και δίδαξε μόνο Αγάπη! Αγάπη που λείπει από το συνάφι σου και την λατρεία σας στις πέτρες και στα άψυχα! Κανένας Χριστιανός δεν ασχολείται μ εσάς! Αντιθέτως εσείς στάζετε δηλητήριο εναντίον του Χριστιανισμού με κάθε τρόπο. Ένας από τους λόγους για την σημερινή κατάντια μας είναι και η απομάκρυνση του ανθρώπου από τον Θεό και Δημιουργό του.
Μάλλον εσύ χρειάζεσαι κάτι εναλλακτικό!
Σου προτείνω λοιπόν να επισκευτείς το Άγιο Όρος. Πήγαινε και απλά ψάξε κάποιον Γέροντα ασκητή. Μην ανησυχείς, δεν θα χρειαστεί να πείς τίποτα! Θα στα πεί όλα αυτός.............Μπερδεμένους τύπους σαν εσένα τους αναγνωρίζουν αμέσως και τους θεραπεύουν ταχεία!
Θα ήθελα να είχες την δύναμη και την τόλμη να ακολουθήσεις την συνταγή μου! Μόνο κέρδος θα έχεις..................

Ανώνυμος είπε...

(Απάντηση στον 9:47)
Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά έχω πρόβλημα με τους Έλληνες, όχι τους αληθινούς όμως! Μόνο με τους ΜΑΙΜΟΥΔΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ όπως είσαι κι εσύ διεκδικητή Ελληνικότητας!!!
Δεν περίμενα να φτάσω στο σημείο να έχω αντιπαράθεση με Έλληνες για το ποιός είναι περισσότερο Έλληνας αλλά δυστυχώς συμβαίνει κι αυτό, όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους περιορισμένης, κατευθυνόμενης νοημοσύνης. Επειδή είσαι ηθελημένα αγράμματος (σ αυτό το θέμα) άκου λοιπόν Ελληναρά ορθολογιστή:
Ο Χριστιανισμός ποτέ δεν αρνήθηκε το μεγαλείο της Αρχαίας Ελλαδας και τον υψηλό πνευματικό πλούτο των αρχαίων Ελλήνων και ιδιαίτερα των μεγάλων Φιλοσόφων μας, που άνοιξαν τα πνευματικά μάτια πολλών Λαών. Ο Αρχαιοελληνικός Πολιτισμός εξυμνείται από πολλούς σύγχρονους, και οχι μόνο, Λόγιους Χριστιανούς και Πατέρες της Εκκλησίας μας. Ιδιαίτερα ο Άγιος Νεκτάριος, ο Άγιος του αιώνα μας, έγραψε για την άμεση σύνδεση μεταξύ Χριστιανισμού και Ελληνισμού! Διάβασε για να μάθεις:

(Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως "Περί της Ελληνικής φιλοσοφίας ως προπαιδείας εις τον Χριστιανισμόν" τα εξής: "Ο Έλλην είναι πλασμένος φιλόσοφος, είναι και πλασμένος Χριστιανός, είναι πλασμένος να γνωρίζει την αλήθεια και να την διαδίδει εις τα άλλα έθνη, ο Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας, αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του μεταξύ των εθνών. Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας".

Εύχομαι να μαζέψεις τώρα λιγο το πορωμένο μυαλό σου. Και να για να σου φύγει λίγο το μίσος Ελληναρά, πολέμιε του Χριστιανισμού, μάθε τι γράφει ο Πλάτωνας στην Πολιτεία:

"Θα απογυμνωθεί απ’ όλα εκτός της δικαιοσύνης, διότι φτιάχτηκε αντίθετος στην ως τότε συμπεριφορά. Χωρίς να αδικήσει κανέναν θα δυσφημισθεί πολύ ως άδικος ώστε να βασανισθεί για την δικαιοσύνη και θα γεμίσει με δάκρυα εξαιτίας της κακοδοξίας αλλά θα μείνει αμετακίνητος μέχρι θανάτου και ενώ θα είναι δίκαιος θα θεωρείται άδικος για όλη του τη ζωή. Έχοντας τέτοιες διαθέσεις ο δίκαιος θα μαστιγωθεί, θα στρεβλωθεί, θα δεθεί, θα ανάψουν τα μάτια του και στα τελευταία του αφού πάθει κάθε κακό θα καρφωθεί πάνω σε πάσσαλο, και να ξέρεις ότι δεν είναι δίκαιο αλλά αφού έτσι το θέλει ας γίνει".

Σου θυμίζει τίποτα αυτό κουφιοκέφαλε?
Δεν έχει καμία σχέση ο Χριστιανισμός με τις Ιουδαικές ασυναρτησίες που αναφέρεις! Δεν έχεις καταλάβει κύριε Ο.Ε.Α. ότι οι Εβραίοι μισούν τον Χριστιανισμό? Πόση πλύση εγκεφάλου χρειάζεται κάποιος για να φτάσει στην κατάστασή σου? Τολμάς να μιλάς εσύ για ορθολογιστική σκέψη? Ποιός σας την έδωσε να πάμε να πάρουμε κι εμείς! Άκουσε καλά κύριε Ο.Ε.Α: είμαστε συνειδητά Χριστιανοί, πιστεύουμε τον Χριστό ως Αληθινό Θεό και είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το μεγαλείο του Αρχαιοελληνικού Πολιτισμού ΜΑΣ. Δεν του αποδίδουμε όμως καμία θεότητα όπως αρέσκεστε να κάνετε εσείς με την ψυχοπάθειά σας! ΑΥΤΗ είναι η διαφορά μας! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αν δεν σου αρέσει, ΞΥΔΙ λένε στο χωριό μου (που είναι γεμάτο με αληθινούς Έλληνες και δεν ανήκουν σε κανένα Σύλλογο)
Όσο γι αυτά που γράφεις για το Αγιο Όρος και τις υπόλοιπες βλασφημίες, έχω να σου πώ, ότι είσαι ελαχιστότατος για να πιάσεις τέτοια θέματα με το "ορθολογιστικό" σου μυαλουδάκι!
Σε αφήνω στην κρίση των αναγνωστών!
Θα κλείσω με μια ρηση που είπε κάποιος φιλοσοφος: δεν υπάρχει πολιτισμένος τρόπος να πείσεις έναν ηλίθιο ότι έχει άδικο!!!

Το μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα το κάνουν πάντα Έλληνες!

Δεν θα επανέλθω ότι και να γράψεις! (εκτός αν φύγεις από το Σύλλογο που είσαι γραμμένος και αρχίσεις να σκεφτεσαι μόνος σου)

Ανώνυμος είπε...

Den mu les kirie or8odokse oloi eseis psifizete?TON DIAXORISMO TWN AN8ROPON? KAI TIS ELEF8ERIAS?otan fisika dinete psifo stus satanistes??????POLITHKOUS????? den mou les o XRISTOS 8a psifhze tous masonous???? kitakse kai kanena vivlio xristiane mou???????? ????oloi xristiani pou psifizane ola ta xronia sthn ellada einai tou xristou...PWS ENAI DINATON NA PSIFIZIS TWN SATANA KAI NA TU ZHTAS XARES????? KAI META TO PEZETE KAI MORFOMENI TOU XRISTOU KATATALA kserete kai istoria etsi lete?AFTOI OI ISTORIA POU GRAFETE TWRA NA VLEPETE DIOTH SAS VLEPO TEZA OLOUS...mas ta exete priksi me to vizantio?thn arxea ellada?ALLA me to twra? oloi perimenete tous masonous na diorisoun ta paidia sas se diaolo-doulies...NA VGAZETE LEFTA POU NA FATE THN PSIXH SAS STO TELOS TELOS NA ISIXASOUME APO ESAS OLOUS ROUFIANOI THS ISTORIAS>>>>>>>>>>>>>>>>>>>......---------

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ-ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ-ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΩ.ΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΚΡΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ Π[ΑΡΕΑ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.