Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

TΩΡΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ! ΣΟΚ> Υπουργός της κυβέρνησης και δύο βουλευτές έχουν ζητήσει τη προστασία γνωστού Νονού της νύχτας!



Συγκλονιστικό: Υπουργός της κυβέρνησης και δύο βουλευτές έχουν ζητήσει τη προστασία γνωστού Νονού της νύχτας! Όσο εξωπραγματικό κι αν φαίνεται, ο τρόμος φωλιάζει ήδη στα πράσινα στελέχη του στρατού κατοχής. Υπουργοί και βουλευτές συνειδητοποιούν ότι έχουν ανοίξει το.... καπάκι της κόλασης για έναν ολόκληρο λαό και τρέμουν τις συνέπειες του τέρατος που δημιούργησαν. Στη διάρκεια της δεκαετίας του '80 ήταν γνωστές οι σχέσεις δύο υπουργών με τη Μαφία της νύχτας.
Ο ένας δεν είναι στη ζωή πλέον. Ο δεύτερος που συμπτωματικά είναι ξανά υπουργός, ζήτησε την προστασία συμμορίας της νύχτας για τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του.
Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι οι απαγωγές για εκδίκηση, ιδιαίτερα μετά και την πρόσφατη απαγωγή της κόρης του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων.
Πολλοί μάλιστα τρέμουν διπλά καθώς κάθε μέρα που περνάει γνωρίζουν οτι θα γίνονται όλο και πιο μισητοί στον λαό.
Τρέμουν λοιπόν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα μια και διαπιστώνουν πως και οι ίδιοι με τις αποφάσεις τους δολοφονούν με αργό θάνατο τις ζωές των συμπολιτών τους.
Οι πιο ανήσυχοι απ’ όλους είναι οι βουλευτές και υπουργοί που τα παιδιά τους σπουδάζουν στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.
Τελικά στην ίδια κόλαση καιγόμαστε όλοι μας….
kourdistoportocali

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ Ε?
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια μου Έλληνες
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !
Αναλογιστείτε πάρα πολύ καλά αυτή τη παροιμία του λαού μας!
Αυτό που επιδιώκουν με κάθε τρόπο, είναι η πρόκληση άναρχων βίαιων επεισοδίων και γενικευμένων ταραχών και οπωσδήποτε θέλουν να ξεκινήσει
ΑΤΑΚΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ που να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.
ΣΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!
Επειδή αυτή τη στιγμή επείγει η προειδοποίηση, το σχέδιο τους πιο αναλυτικά θα σας δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.
Νομίζετε ότι το τόσο περισσό θράσος των ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πλέον κυβερνώντων είναι τυχαίο;
Δεν είναι, καθώς δεν είναι τυχαία ούτε η επίθεση που έχουν πλέον εξαπολύσει εναντίον των πολιτικών τα «μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων» Μ.Μ.Ε. που μέχρι χθες τους λιβάνιζαν!
Υπάρχει εντολή να επιτύχουν τυφλή οργή κατά πάντων!
Ταυτόχρονα σπέρνουν συνεχώς στο λαό τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
Ούτε η απίστευτη και αλλοπρόσαλλη υπερβολή των μέτρων είναι τυχαία.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ και πρέπει ΚΑΙ η ιστοσελίδα μας να προσέξει πολύ!
Μην ξεγελασθεί και παρασύρει το λαό σε ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΑΡΧΕΣ καταστάσεις.
Το ΝΑΤΟ που έχει δίπλα μας (στο Κόσσοβο) το μεγαλύτερο στρατόπεδο στον πλανήτη και η ΚFOR προετοιμάζονται εδώ και 2 χρόνια για επέμβαση στην Ελλάδα σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ!
Προσέξτε καλά! Γιατί θα την πατήσουμε.
Θέλουν οπωσδήποτε πρόσχημα για να μπουν ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ !
Και θα βρεθούμε εκτός από οικονομική, και υπό στρατιωτική κατοχή ταχέως και μάλιστα μετά από την απίστευτη επίθεση που έχουν εξαπολύσει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ!!!;;; ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ παγκοσμίως εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, η Παγκόσμια Κοινή Γνώμη είναι ήδη προετοιμασμένη !
Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ με κανέναν τρόπο να παρασυρθούμε σε αυτό που επιδιώκουν.
Ότι ενέργειες θα κάνουμε προς αντιμετώπιση των Νοητών αυτών Θηρίων θα πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ από Έλληνες ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ γι’ αυτό το σκοπό.
Έλληνες αδέλφια μου, πιστοί, άπιστοι, χλιαροί, αμφιταλαντευόμενοι, άθεοι ,σας παρακαλώ όλους σας να προσεύχεσθε ΣΥΝΕΧΩΣ!
Το πρώτο και μεγαλύτερο όπλο μας ήταν πάντα και θα είναι η προσευχή.
ΑΥΤΗ θα μας δώσει και θα βοηθήσει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν τη σωτηρία της πολυαγαπημένης μας αιμορροούσας Ελλάδας.
Έλληνες αδέλφια μου σας ικετεύω, κάντε προσπάθεια μετανοίας .Δεν υπάρχει πλέον χρόνος.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !
Θα χαθούμε όλοι μας !
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Αφήστε τα πονηρά σας έργα και γονατίστε μπροστά στο Θεό μας , παραδεχτείτε τα σφάλματα σας και ζητήστε να μας συγχωρέσει. Και θα το κάνει.
ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ .ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ…………………….


Α-Ω

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΤΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ;ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ; ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΥΤΟ; ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ;

Ανώνυμος είπε...

ετσι και τα μουλικα να φοβουντε καθαρματα