Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αποκαλύφθηκαν.....ΚΥΠατζήδες εν δράση ανάμεσα στους αγανακτισμένους


Περίεργες καταστάσεις συμβαίνουν  γύρω μας αλλα ορισμένες φορές  δεν μπορούν να παραμείνουν  μυστικές λόγω του ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι μεταξύ μας που "την ψάχνουν ".Τι εννοώ;;


Προχθές  κατα τις 18:00 ανάμεσα στους  αγανακτισμένους  φιλους  μας που  συνεχίζουν και δίνουν βροντερά το παρών  έξω  απο τη ΒΟΥΛΗ  κυκλοφορούσαν  ανάμεσα στα πηγαδάκια διάφορα ατομα ( 4 συγκεκριμένα ,3 αντρες και 1 κοπελα) οι  οποίοι προσπαθούσαν να  δημιουργήσουν εντάσεις  και  γενικά φασαρία έτσι ώστε να μετατραπεί η εντελώς ήρεμη διαμαρτυρία των Ελληνων σε "φασαριόζικη "με σκοπό να μπορέσει να επέμβει η αστυνομία για να  "ηρεμήσει" .

Το θέμα είναι ότι κάποιοι κατάλαβαν οτι κάτι "παίζει" εδω και κατάφεραν να  τους απομακρυνουν και  φυσικά θα με  ρωτήσετε πως το ξέρω αυτό και που το στηρίζω ..

Διαβαστε το τραγικο η κοπέλα φορουσε στολη  της ομαδας διασωσης (γιατρων διασωστων)  που  όπως  όλοι ξερουμε  ειναι σε  ετοιμότητα τα παιδια να προσφέρουν άμεσα βοήθεια σε όποιον χρειαστει και ειδικά αυτες  τις μέρες που  κάτω  στο κέντρο γίνεται  χαμος.

Αφου  απομακρυθηκε και η κοπέλα απο εκει με την παρέμβαση διαφόρων ξαφνικα καταλάβανε  ότι στην  ομάδα που ήτανε  εκει (διασωστες και ιατρικό προσωπικο)  η  κοπέλα παρολο που  φορούσε την στολή ΔΕΝ ανήκε στο προσωπικό !!!!!!

Και μετα  απο πίεση αποκάλυψε ότι ανηκε στην ΕΥΠ.!!!!!! Μάλιστα ,,, και συγκεκριμενα την στιγμη που απομακρυνθηκαν αυτα  τα  άτομα στην συνεχεια απο συγκεκριμένα σημεια ΦΥΓΑΝΕ και 2 φορτηγάκια παρακολούθησης.!!!

Μάλιστα ετσι ακριβώς όπως  σας  το λέω .Μπορεί να ακούγεται  λίγο  σεναριο απο κάποια ταινία  του HOLLYWOOD αλλα ΟΧΙ  εγινε στο κέντρο της Αθήνας όπου τους  αποκάλυψαν άνθρωποι απλοί  σαν και εμάς οι οποίοι απλα  άρχισαν να  ΞΥΠΝΑΝΕ  και με  διαφορετικό ματι πλεον να  βλέπουν ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ γυρω μας.

Θελω να ευχαριστήσω τα  παιδια που μας έδωσαν τις πληροφορίες, που συνεχίζουν κάτω να  φωνάζουν κατά της κατάντιας αυτήσ  του κράτους μας και που φυσικά δεν θέλουν να γίνουν και αυτοί ακόμα  ένα  "νουμερο" της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που  θέλουν να μας βάλουν .
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε μου φαίνεται και πολύ λογικό το σκηνικό. Μάλλον για προβοκατόρικο άρθρο που θέλει να τονίσει ότι πρέπει να διαδηλώνουμε ειρηνικά και όποιος θέλει να μπει στη βουλή είναι κακός ή ΚΥΠατζής.

Η μόνη λύση είναι να μπούμε στη βουλή ούτως ή άλλως, αλλιώς γραμμένους μας έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8:43, γιατί σου φαίνεται μη λογικό ή παράξενο το σκηνικό ?? Σε λίγες συγκεντρώσεις / πορείες έχουμε δει ΛΗΤΕΣ και ΚΥΠατζήδες ???

Δεν έχεις πειστεί ακόμα με όσα έχεις δει, πως μας κυβερνάει ένα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ????

Το κάθε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ / ΧΟΥΝΤΑ χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του.
Πόσο θα χαιρόντουσαν αν γινόντουσαν επεισόδεια ή αν πλακωνόμασταν μεταξύ μας.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!

Ανώνυμος είπε...

Οι πραγματικά αγανακτισμένοι πολίτες δεν έχουν βγει ακόμα στο δρόμο.Οι πραγματικά αγανακτισμένοι πολίτες δε θα πάνε μια ειρηνική βόλτα στο Σύνταγμα.Οι πραγματικά αγανακτισμένοι πολίτες θα ανταποδώσουν τη βία που τους άσκει όλο αυτό το διάστημα το ελληνικό κράτος με βία.Οι πραγματικά αγανακτισμένοι πολίτες δεν πρόκειται ποτέ να συντονιστούν.Απλά βρισκόμαστε μπροστά στην δημιουργία ενός νέου πολιτικοκοινωνικού ρεύματος.Καθόλου αυθόρμητου και με συγκεκριμένο στόχο και απώτερο σκοπό.Άλλοτε αυτό το ονόμαζαν συνδικαλισμό ή φοιτητικό κίνημα...εδώ προς το παρόν έχει την ονομασία "αγανακτισμένοι πολίτες".Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Θα δούμε που θέλει να οδηγήσει όλο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανόν με μούτζες να διώξουμε μια κατοχική κυβέρνηση.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιθανόν να ελευθερώσουμε την χώρα από λαθροεποίκους με φραστικές επιθέσεις.
Βεβαίως και θα φύγουν όλοι αυτοί οι άθλιοι, όταν ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας όσο εμείς μουτζώνουμε, αγανακτούμε ή αμπελοφιλοσοφούμε.
Ο χρόνος είναι με το μέρος τους κι εμείς τους τον δίνουμε απλόχερα.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο από τα "παιδιά" με τις ντουντούκες που είναι μπροστά είναι ασφαλίτες.
Και αυτό για να χειραγωγούν τα συνθήματα.
Τους ξέρουν όμως γιατί "έχουν γνώση οι φύλακες".
Επίσης στην κάτω πλευρά των αντίσκηνων είναι κρυμένοι ναρχι-συριζαίοι, έτοιμοι για εμπλοκή ούτως ώστε να επέμβουν οι ΜΑΤατζήδες και να διαλύσουν την συγκέντρωση.
Μεταξύ των σκληροπυρηνικών ΜΑΤατζήδων είναι και φιλοσποπιανοί η φιλο-κοσοβάριοι, φυσικά με ελληνική υπηκοότητα. ΣΓ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ?? ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΞΥΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΥΦΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κατεβαίνω και γω κάθε απόγευμα στο Σύνταγμα να σας πω τι έπαθα.
Φτάνοντας στην τελευταία είσοδο του κήπου βλέπω από πάνω μία λάμψη και προσέχω ένα Α.Τ.Ι.Α. (ΟΥΦΟ Ελληνιστί) που προσγειώθηκε στο προαύλιο του πύργου της μίζας και μοίραζε κάτι παράξενα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν οι ΜΑΤατζήδες στην αυριανή συγκέντρωση.
Δεν το πιστεύετε?

Πιάσανε την κοπέλα και τους είπε ότι ήταν της ΕΥΠ
Και μετά φύγανε με βανάκια παρακολούθησης.
Δύο κιόλας, ενώ εγώ είδα ένα ουφο.
Με 50 κάμερες παρακολούθησης με ήχο στείλανε την ΕΥΠ να δει τι γίνεται στην πλατεία.
Αλλά μάλλον ήταν προβοκατόρικη ενέργεια επειδή οι αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ "ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΕΥΠ"...?
ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!!!! ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν «κορίτσια» μη κουράζεται τα πληκτρολόγια εκεί στην «Κηφισίας» , πάμε για το σχέδιο «Β»...