Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Υποχωρεί από τη Θράκη η Ελλάδα, με πώληση Αστυνομικής Διεύθυνσης σε ιδιώτη!!
Θα μπορούσε να είναι ένα ευφάνταστο κακόγουστο αστείο. Θα μπορούσε να αποτελεί το αποκύημα ενός νοσηρού εγκεφάλου που αρέσκεται στο να τρομοκρατεί χιλιάδες ανθρώπων... Όμως, οι νοσηροί εγκέφαλοι που αποφάσισαν να βγάλουν στο σφυρί την Αστυνομική Διεύθυνση της Ροδόπης, φαίνεται πως δεν έχουν κατανοήσει δύο βασικές Ελληνικές λέξεις: την "ασφάλεια" και την "εθνική". Έτσι, στο όνομα του χρήματος παραδίδουν εν ψυχρώ την Αστυνομική Διεύθυνση της ....
Ροδόπης στα χέρια ιδιώτη!!!

Τί σημαίνει αυτό πρακτικά για την ευρύτερη περιοχή της Θράκης; Σημαίνει, απλούστατα ότι το Ελληνικό Κράτος αποχωρεί (δια της πλαγίας οδού) από μία Ελληνική περιοχή, εγκαταλείπει σε βάθος χρόνου ένα ολόκληρο γεωγραφικό διαμέρισμα της πατρίδας μας στα χέρια ιδιωτών, οι οποίοι θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην εφαρμογή των νόμων!!!

Βέβαια, ο ιδιώτης που θα αγοράσει την διαχείριση της ασφάλειας στην Ροδόπη (και γιατί όχι αργότερα και σε ολόκληρη την Θράκη) θα μπορεί για δικούς του λόγους (βλ. κέρδος) να πωλήσει τα δικαιώματα εποπτείας της περιοχής σε άλλον ιδιώτη... ίσως σε κάποιον Τούρκο ιδιώτη... ίσως και στην τουρκική κυβέρνηση...

Γιατί όχι; Αφού το χρήμα δεν έχει πατρίδα, τότε ας έρθει μία άλλη χώρα να διαφεντέψει μέρος της δικής μας πατρίδας. Αφού με βάση το μνημόνιο δεν είμαστε χώρα, αλλά χώρος προς πώληση ή προς ενοικίαση, αφού έχουμε μεταβληθεί σε εταιρεία που διαθέτει τα υλικά και άυλά της μέρη στον οιονδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει, τότε όλα είναι δυνατά.

Αυτή θα είναι η κατάληξη του εγχειρήματος που ξεκίνησε η τραγική -και σαφέστατα μη εκπρόσωπος των Ελληνικών συμφερόντων- κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, η οποία αποφάσισε να πουλήσει το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα. Όλα στον βωμό του χρήματος και της αποπληρωμής του χρέους που οι ίδιοι πολιτικοί δημιούργησαν... Πωλούνται όλα! Ακόμη και η Ελλάδα...!!!

Έτσι, διαβλέποντας τον κίνδυνο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης στέλνει μήνυμα προς το κράτος των Αθηνών λέγοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα της Αστυνομίας και της Ασφάλειας του Πολίτη». Και οι Αστυνομικοί της Ροδόπης είναι απολύτως σαφείς στο μήνυμά τους, αφού διαβλέπουν τις προθέσεις της Αθήνας και τον κίνδυνο που διαγράφεται για την ίδια την Θράκη, μέσα από πολιτικές μηδενικού εθνικού περιεχομένου.

Η ανακοίνωση των Αστυνομικών Ν. Ροδόπης

Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης έχουν προκαλέσει τα μέτρα για τα σώματα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Νόμου για το «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015», το οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία την 28-06-2011. Συγκεκριμένα για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (σύμφωνα και με το υπ’ αριθ. 500/1/10 από 09-06-2011 έγγραφο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.), οι πιστώσεις του προϋπολογισμού εκτιμάται ότι θα παρουσιάσουν μείωση κατά 315,36 εκατ. Ευρώ ή ποσοστό 16,4%. Ειδικότερα, για πληρωμή αποδοχών, μείωση 259,93 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 15% εκ των οποίων:

1) Μείωση κατά 189,39 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 12,6% για καταβολή μισθών ένστολου κ.λ.π. προσωπικού.

2) Μείωση 70,54 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 49,2% των δαπανών για καταβολή πρόσθετων μισθολογικού χαρακτήρα παροχών.

3) Μείωση κατά 11,79 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 23,3% για μετακινήσεις ένστολου προσωπικού για εκτέλεση υπηρεσίας.

4) Μείωση κατά 13,75 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 13,4% των λειτουργικών δαπανών.

5) Μείωση κατά 20,79 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 28,6% για προμήθεια υλικοτεχνικού και λοιπού εξοπλισμού.

6) Μείωση κατά 8,16 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 16,8% δαπανών για την παραγωγή νέου τύπου διαβατηρίων.

«Το ήδη πενιχρό εισόδημα του Έλληνα αστυνομικού, ψαλιδίζεται άγρια για άλλη μια φορά. Περικόπτονται ακόμη και οι αποζημιώσεις «ψίχουλα» που δίδονται για την νυχτερινή καθώς και για την πέραν του πενθημέρου εργασία. Ενώ ήδη προωθήθηκε σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τον Κώδικα Μεταθέσεων που επιφορτίζει τους μετατιθέμενους αστυνομικούς με τα έξοδα μετακίνησής τους, το νέο μνημόνιο έρχεται να προσθέσει νέες μειώσεις στις αποζημιώσεις για μετακινήσεις ένστολου προσωπικού για εκτέλεση υπηρεσίας. Επιβάλει νέα μείωση λειτουργικών δαπανών και προμηθειών υλικοτεχνικού και λοιπού εξοπλισμού, κατεβάζοντας οριστικά πλέον τα ρολά στις Αστυνομικές Υπηρεσίες αναγκάζοντάς τες να υπολειτουργούν. Εκθέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συναδέλφων μας υποχρεώνοντας τους στη χρήση ακατάλληλου και πεπαλαιωμένου υλικοτεχνικού εξοπλισμού που καθίσταται επικίνδυνος γι’ αυτούς κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και κατά συνέπεια υποβαθμίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες».

Στο σφυρί αστυνομικά κτίρια
«Όπως παρουσιάζεται σε πίνακα με «Χώρους Γραφείων Διαχείρισης ΚΕΔ» που περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Νόμου, ανάμεσα στα κτίρια που θα μπορούν να πωληθούν σε ιδιώτες το 4ο τρίμηνο του 2011 και στη συνέχεια το Δημόσιο θα πληρώνει ενοίκια στους νέους ιδιοκτήτες, με τη διαδικασία επαναμίσθωσης «sale & leaseback» περιλαμβάνονται τα κτίρια των Α.Δ. Ροδόπης, Ξάνθης, Σερρών, Γ.Α.Δ. Θεσ/νίκης, Γ.Α.Δ. Αττικής, Τμήματος Αλλοδαπών Αττικής και Έκδοσης Διαβατηρίων! Είναι φανερό ότι επιθυμούν να μαζέψουν χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο, θέλουμε όμως να μας εξηγήσουν πως θα τα βολέψουν στη συνέχεια με τις περικομένες λειτουργικές δαπάνες, όταν σ’ αυτές προσθέσουν και τα ενοίκια που θα χρειαστεί να καταβάλλουν μετά στους νέους ιδιοκτήτες; Για την ασφάλεια του πολίτη τι θα περισσέψει; Οικονομικό όφελος μπορεί κάλλιστα να προκύψει από την άμεση αναδιοργάνωση – αναδιάρθρωση – συγχώνευση υπηρεσιών – μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας. Αυτή είναι λοιπόν η Νέα Αστυνομία που σχεδιάζουν».

Η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων αποφάσισε σειρά δυναμικών περιφερειακών κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας το δεύτερο δεκαήμερο Ιουνίου 2011 και ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία στην Αθήνα το τρίτο δεκαήμερο Ιουνίου, δηλώνοντας, ότι: «δεν θα επιτρέψουμε το ξεπούλημα της Αστυνομίας και της ασφάλειας του πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης.


Λέτε σε λίγο καιρό η Αστυνομία στην Θράκη να έχει ταμπέλα "Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Θράκης" με έδρα την Κωνσταντινούπολη;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τοπικος πληθυσμος γιατι δεν αντιδρα; Κανουν οτι κανουν εδω κατω, εκει πανω ειναι ολοι συμφωνοι με το τι συμβαινει;

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η CIA TO FBI KAI H FDA ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ.ΣΚΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ 18ΧΡΟΝΟ ΧΑΚΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ.ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, ειμαι απο θρακη.. είμαστε το πρώτο βήμα είσαστε οι επόμενοι... αν δεν ενώθουμε τώρα, αν δεν ενώσουμε τις γροθιές μας τώρα, μετα θα ειναι αργά (ισως και να αργήσαμε ειδη)!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
Θα το πουλήσουν σε κάποιον λένε και θα το νοικιάζουν από αυτόν. Αυτό είναι μέρος του Μεσοπρόθεσμου.
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ποιός αγοράζει σε καιρό κρίσης ένα κτήριο που φτιάχτηκε στα μέτρα της Αστυνομίας (κρατητήρια, μέτρα ασφαλείας, δομή ελέγχου;) στο κέντρο του μειονοτικού προβλήματος;
θΥΜΑΣΤΕ;
Που λέγανε στην αρχή τα δανεικά τους δεν έχουν εξασφαλίσεις για τους πιστωτές;
ΝΑ
ΤΟ
ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ:
ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ:
Α)Πουλάς το φιλέτο,
Β)Σου δίνουν δάνειο (παίρνεις το κεφάλαιο και μετά το αποπληρώνεις σε δόσεις- ενοίκιο)
Η αστυνομία δεν μπορεί να πάει να στεγαστεί αλλού όταν έχει εγκατασταθεί σε ένα κτήριο στα μέτρα της.
Όταν ο Τούρκος μας κάνει έξωση το εξώδικο θα έρθει από την Τουρκική Πρεσβεία.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ
ΖΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Αγράμματοι είστε; Γράφει πουθενά ότι πουλάν την διαχείρηση της υπηρεσίας της αστυνομίας; Τα κτίρια πουλάνε! Μπορεί να είναι αρνητικό ή ό,τι άλλο πιστεύει ο καθένας, αλλά είναι άλλο πραγμα από αυτό που γράφετε!