Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Γιατί ήθελαν τον Καραμανλή νεκρό;



Είναι άραγε κάτι από τα παρακάτω, λόγος να μην θέλουν ¨κάποιοι¨ τον Καραμανλή;
Βασικός μέτοχος.
Αναφορά Νταβατζήδων.
Αρθρο 16.
Εξεταστική του Σπήλιου κατά του Ακη.
(ήταν τέτοια η οργή τους που....
τον ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ από την πολιτική σκηνή!)
ΟΧΙ στο Ανάν.
ΟΧΙ μοίρασμα Αιγαίου.
ΟΧΙ στο Μακεδονικό.
Βέτο στα Σκόπια.
Άνοιγμα στους Κινέζους.
Επαφή στην Αίγυπτο για την ΑΟΖ.
Ενεργειακή ανεξαρτησία.
Αγωγός Μπουργκάς.
Αγωγός Ελληνο – Ιταλικός.
Αγωγός SOUTH STREAM.
Αγωγός Φυσικού Αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας.
Δεύτερη Ηλεκτρική Διασύνδεση Ελλάδος – Βουλγαρίας.
Αύξησε το επίδομα ανεργίας, από 311 σε 454 €.
Αύξησε το ΕΚΑΣ, από 141 σε 230 €. ΄
Ιδρυσε το Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής, για τους οικονομικά ασθενέστερους.
΄Εδωσε έκτακτα επιδόματα, συνολικού ύψους 300 εκατ. €, για (ΕΚΑΣ και ΟΓΑ).
΄Εδωσε 500 εκατ. Ευρώ, για ενίσχυση των αγροτών.
Αύξησε την βασική σύνταξη κατά 64%, από 201 σε 330 €.
Εδωσε ενίσχυση 2.000 €, για κάθε παιδί, πέραν του 3ου κι αναγνώρισε τους Τριτέκνους σε Πολύτεκνους
(αυτό ακόμη ΤΣΟΥΖΕΙ τους πολυπολιτισμικούς αλληλέγγυους, μαζί με το επίδομα του Χριστόδουλου)
΄Ελυσε το θέμα με τα πανωτόκια, ή τουλάχιστον προσπάθησε.
Επέστρεψε, σε όλους τους συνταξιούχους, το ΛΑΦΚΑ.
Το σκάναλο Siemens
(που προσπάθησαν να του φορτώσουν, αλλά ήξεραν ότι αφορούσε την πρασινοφρουρα).
ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ; Μπά!
Τι “τυχαία” γεγονότα συνέβησαν κατά την διάρκεια της θητείας του, εκτός από τα ανάξια στελέχη της ΝΔ;
Πατριάρχης Αλεξανδρείας.
Υποκλοπές.
Φωτιές.
Δεκεμβριανά 2008.
Ζαχόπουλος.
(αν κι υπήρξαν κι άλλοι “ζωηροί” πολιτικοί, με εξώγαμα και κωλόσπιτα, αλλά αυτοί ήταν … “μάγκες”)
Ο αφελής netakias

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τύφλα να έχουν οι εθνικοί ευεργέτες δηλαδή
Με τον Εφρραίμ δεν λέει τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

EFRAIM, THELOYME KAI EFRAIM

KAI Efraim!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικη μου γνωμη.. Δεν εκανε καλα που εδωσε κ αλλες αυξησεις εστω και αυτες τις μικρες.. Ειδαμε που οδηγησε η πολιτικη του Ανδρεα, και τι πληρωνουμε σημερα.. Αλλα το γεγονος οτι προσπαθησε να υπερασπιστει την εθνικη αυτοδιαθεση και κυραιρχια της χωρας μας, δεν μπορει να του το αμφισβητησει κανεις.. Ενας απο τους λιγους συγχρονους πολιτικους που το επραξε.

ΜΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

kati den pai kala edo, exo ton ediposi pos apexo apexo mas proothite tin ND
kano lathos????????
ke epitelous stamatiste na asxoliste me bourdologies ke asxolithite me tous elines ke to ti zitame ke afto ine ke i 300 exo apo ti vouli ke katargisi mnimoniou ke paranomon xreon.-

Ανώνυμος είπε...

Μέγας !!! Πόσο βλάκες είναι οι Έλληνες που τον καταψήφισαν βέβαια τώρα οι ίδιοι βλάκες καταψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Εφραίμ κύριοι καταπίνετε αμάσητα την προπαγάνδα των δημοσιογράφων. Από την άλλη ας μην παρουσιάζουμε όλα ρόδινα και δε φταίνε τα επιδόματα για τους φτωχούς αλλά η κομματοκρατία που ανθούσε και τότε και ελπίζω να σταματήσει μετά από την πασοκική σημερινή λαίλαπα όταν θα καταρρεύσουν.

mike_tsifo είπε...

τελικα ποιοι κυβερνανε????μηπωσ οι σφαιρες των οικονομικων δολοφονων???

Ανώνυμος είπε...

Τωρα τα θυμηθήκατε? Οταν τον καταδικάζατε με τα αρχίδια που τα έσπαγαν στην Αθήνα, και τις φωτιές στην Ηλεία ήταν καλά!
Φάτε έναν Γιωργάκη τώρα!

Ανώνυμος είπε...

TI AΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΑΡΧΗΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν θα αναφερθώ ούτε για Εφραίμ ούτε τέτοιες μαλακίες όποιος έχει λεφτά καλά είναι να τα επενδύει στην χώρα μας!!!! Το Μεγαλύτερο θέμα για μένα είναι τα 20 δις δάνειο που πήρε όλα αυτά τα χρόνια αυτή είναι η φούσκα!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΠΝΗΓΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΕΝΕΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ. ΕΙΝΑΙ REPOST ΑΠΟ ΤΟ OLYMPIA.GR ΕΚΕΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

έλεος, ξεχασαμε οτι καθε μηνα είχε και σκανδαλα, το ΕΤΑΚ, τα διοδια που τα δυπλασίασε. Επίσεις το ΛΑΦΚΑ δεν επιστραφηκε έτσι, μετά απο δικαστήρια άρχησε η επιστροφή ΑΣΧΕΤΕ ΥΠΕΡΗΛΗΘΙΕ ΤΗΣ ΝΔ. Ξεχασες οτι ο κωστάκης υπόγραφε με τους ρώσους και απο την άλλη η Ντόρα ελεγε ναι στη αντιπυραβλική, αλλα ο κωστάκης δεν ειχε τα αρχίδια να τη διώξει. Ξέχασες οτι για τις φωτιες στη πελοπόννησο πιάσαν μια γριούλα. ΕΛΕΟΣ. Ξέχασες οτι είχε προσλάβει και τα πεζοδρόμια στο δημόσιο ως συμβασιούχους. Ξέχασες οτι επι κωστάκη ήρθαν οι περισσότεροι Ασιάτες λαθρομετανάστες. ΜΑΛΑΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ POST

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έγραψε το αρθρο είναι ένας απο αυτούς που φέρανε την Ελλάδα εδώ: ψηφίζουν οτι να 'ναι και έχουν κοντή μνήμη

Ανώνυμος είπε...

ουδεποτε υποστιριξα Καραμανλη η Ν.Δ. αλλα πιστευω οτι απο ολους τους λογους ποθ εγραψε ο συντακτης ο μονο ενας φτανει σαν αιτια και αφορμη για να πεσει(να τον ριξουν).ΔΕΝ λεω οτι εχω δικιο και ολοι υπολοιποι ειστε ανοητοι ,αλλα ψαξτε το λιγακι πιστευς πως θα ανακαλυψεετε ενδιαφεροντα πραγματα περι"αμερικανικη δυσαρεσκεια για τον αγωγο μπουργκας-αλεχανδρουπολη"
Δημητρης

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που σχολιαζετε αρνητικα ειστε αυτοι μαλλον που αρχισαν να ξυπνανε πριν κανα 2μηνο και πηρατε χαμπαρι τι συμβαινει στον κοσμο μας...οσο για το blog δεν νομιζω να θελει να προβαλει την Ν.Δ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ... Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ" ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΛΕΦΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ

GRArktos είπε...

θέλησε κάποιος να κάνει ένα πρόχειρο απολογισμό εκ τον υστέρων για τον Κωστάκη και άλλοι βλέπουν προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ!

ενδιαφέρον αν και πρόχειρος ο απολογισμός αλλά πολύ αργά αδερφέ! μερικά πράγματα πρέπει να τα αναγνωρίζουμε όσο τα έχουμε.

εγώ βέβαια περίμενα περισσότερα από τον ίδιο.
ίσος να μη μπορούσε και περισσότερα. εδώ όταν βγήκε το κατηγορητήριο για τον Κοκκαλη οι Θήρα 7 έβγαλε ανακοίνωση. "όποιος τα βάζει με τον πρόεδρο, τα βάζει μαζί μας". για τόση δουλοπρέπεια μιλάμε.

βρε καλά μας κάνουν ότι μας κάνουν εδώ και 2000 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

3:47 μ.μ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

θα τον ψαχνουμε

Ανώνυμος είπε...

τωρα ζητατε πισω τον κωστακη??? ειστε αρρωστοι ρε.. μας κοροιδευουν.. μπαλακι μας εχουν κανει απο το ενα λαμογιο στο αλλο..

GRArktos είπε...

@ 4:33 μ.μ.

φίλε μου. το δούλεμα σου αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλει να πεί το άρθρο ?? Οτι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος ?? Χαίρω πολύ τα ξέρουμε αυτά..τέτοια άρθρα μπουρδολογίες υπέρ της ΝΔ υποσηνείδητα ενισχύουν το ΠΑΣΟΚ και συσπειρώνουν τη βάση του.Εδώ χρειαζομαστε να διαλύσουμε με τη ψήφο μας το δικομματισμό που μας έφερε σε αυτό το χάλι,όχι να τον ενισχύσουμε.Διαφωνώ καθέτως.Χρειαζόμαστε κάτι καινούργιο που θα μας ανυψώσει και συσπειρώσει εθνικά,όχι κάτι παλαιό και ξεπερασμένο..θέλουμε μέλλον κύριοι και παρών!Δεν έχουμε όλοι κοντή μνήμη όπως αναφέρθηκε!Ας γίνει σαν αντίβαρο ένα σοβαρό άρθρο ή μια ανάλυση επί της ουσίας τι λαμογιά έχει κάνει η κάθε κυβέρνηση του Δικομματισμού..και να μην παρεξηγηθώ δηλώνω αναποφάσιστος,δεν ανήκω κάπου.Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΜΑΧΗΤΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Για τον πούτσο λαός είμαστε! Ορθια τετράποδα! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΓΑΠ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ! Δεν κάνουμε για τίποτα!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Βασιλιάς θα μας σώσει από τα λαμόγια

Ανώνυμος είπε...

5.38 ΓΙΑ ΤΟΝ Π...Ο ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΕΧΕΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΑΠ...///ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ////ΑΝ ΘΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ... ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ /ΓΤΠ

Ανώνυμος είπε...

ρε βλακα προβατο 3:18 ξυπνα επιτελους και φυγε απο την τηλεοραση σου. οτι ακους μην το τρως. για τις φωτιες στην Ηλεια ξερουν αυτοι που ηταν κοντα. εγω ημουν στην ανδραβιδα και τα εζησα ολα. τρελες προσπαθειες, πολυς κοσμος, πολλα αεροπλανα, ελικοπτερα ελληνικα και ξενα και αλλα..
ελα ομως που πολλες φωτιες αναβανε, μονες τους φυσικα και απο θαυμα, ταυτοχρονα σε πολλα σημεια το βραδυ που δε μπορει να πεταξει τιποτα.. ηταν ολα οργανωμενα.. γιατι δεν εγινε τιποτα περυσι? γιατι δε θα γινει τιποτα φετος με φωτιες? ξυπνηστε επιτελους. μη τρωτε αλλο το κουτοχορτο προβατα

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΡΑΓΑΚΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΘΡΟΛΙΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Τόση μαλακία και κακία σε μερικά μυαλά είναι αβάσταχτη. Τί σχέση έχει η σημερινή κατάσταση με την ανάγκη κάπου κάπου να ρίχνουμε μιά ματιά πίσω για να συγκρινουμε?
Όλοι πλέον ξέρουμε ότι όλα ξεκίνησαν σαν καταιγίδα από το πουθενά. Δημοσιογράφοι -μηδενός εξαιρουμένο- τοποθετήθηκαν εχθρικά απέναντί του και τον αποδόμησαν μετά από προσπάθειες πλέον του ενός έτους. Αυτό και μόνο λέει πολλά.
Όσο για τις φωτιές: ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (δεν έχει ξαναγίνει) η πτητική μηχανή αεροπυρόσβεσης επιχειρούσε πρωτο -τελευταίο φώς με 100% διαθεσιμότητα. Αποκατάσταση βλαβών κυριολεκτικά όση ώρα ανεφοδιαζόταν το αεροπλάνο.
Και συλλήψεις όσων "κρύβανε" υλικά'
Έλεος ηλιθιοι που θέλετε δήθεν να αλλάξετε την Ελλάδα γκρεμίζοντας όποιον προσπαθεί (ειλικρινώς και όχι παίζοντας CDS οικογενειακώς σε χρεοκοπία της).

GRArktos είπε...

παιδιά ηρεμία και καθαρό μυαλό.
ο σκοπός του άρθρου (στο δικό μου μυαλό) δεν είναι να ενισχύσει την ΝΔ. ούτε φυσικά να ξαναφέρει πίσω τον Κωστάκη.
Ο σκοπός του άρθρου είναι να μας δείξει ότι ακόμα και αν κάποιος έχει καλές προθέσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρει γιατί ο πόλεμος που θα δεχτεί είναι μεγάλος και καλά οργανωμένος.
αυτό καταλαβαίνω εγώ, χωρείς να έχω την εντύπωση ότι ο Κωστάκης ήταν κάποιος ήρωας.
αυτή την ανασκόπηση θα πρέπει να την μελετήσετε για να καταλάβετε πόσο εύκολα παρασυρόμαστε από τα σχέδια κάποιον, οικονομικά, προπαγανδιστικά (ΜΜΕ) και στρατιωτικά (στο στρατιωτικά βάζω της φωτιές- μεθαύριο μπορεί να είναι ένα θερμό επεισόδιο με γείτονα χώρα ή ακόμα και πόλεμος).
πάρτε το χαμπάρι, όσα κατα καιρούς διαβάζετε για κέντρα εξουσίας δεν είναι ιστορίες συνωμοσίας. είναι πραγματική συνωμοσία.
δε θέλω να μακρηγορήσω. νομίζω με καταλαβαίνεται.

Υ.Γ. τα κόμματα που είναι αυτή τη στιγμή στο κοινοβούλιο, δεν αξίζουν τη ψήφο μας. όχι ότι είναι όλοι άχρηστοι αλλά και οι άξιοι, μόνο και μόνο που παραμένουν σε αυτά, ενισχύουν τα 2 αυτά κόμματα. οπότε έστω και ακούσια φέρουν και αυτοί ευθύνη.
πάρτε χαρτί και σημειώστε όλους όσους μας έχουν πει ψέματα ή ακόμα και αν μας έχουν αποκρύψει την αλήθεια. η αποχή δεν είναι λύση. λύση είναι να ενισχύουμε όσους μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό (μέχρις αποδείξεως του εναντίον). ακόμα και αν μας τους προπαγανδίζουν ως γραφικούς.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια,δεν ειναι μπαρουφα και το λεω εγω που αρχικα οφειλω να πω οτι δεν το πολυπιστεψα.(σκεφτηκα οτι σκαρφιστικαν κατι για να πουλησουν μερικα φυλλα παραπανω)Ομως ειδα οτι υπαρχει και το αντιστοιχο φυλλο ενημερωσης της ΕΥΠ,και ειναι σιγουρα γνησιο,πραγμα που σημαινει οτι μαλλον ισχυει!!!Κι αν καλοσκεφτουμε ολα αυτα ισως βγαζουν ενα νοημα τελικα.Αν δικαιωθει και ο Καραμανλης απο την ιστορια το δεν ξερω τι αλλο μπορει να δουμε!!!