Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Όλοι λευκό!


 ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΜΕ ΛΕΥΚΟ 50%+1 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!
ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ....


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ?


ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΛΕΥΚΟ


....Τα ψηφοδέλτια τα διακρίνουμε σε έγκυρα, άκυρα και λευκά. Το κάθε ένα από αυτά τα ψηφοδέλτια έχει την δικιά του αρίθμηση κατά την εξαγωγή τους από την κάλπη. Τα έγκυρα εκφράζουν την επιλογή προτάσεων που δίδουν τα εκάστοτε πολιτικά κόμματα. Τα άκυρα εκφράζουν κάποια παραβίαση των παραπάνω αρχών και τέλος η λευκή ψήφος αποτελεί αρνητική ή ουδέτερη πολιτική τοποθέτηση απέναντι στις προτεινόμενες προτάσεις των κομμάτων.
Τι συμβαίνει στην περίπτωση που οι λευκές ψήφοι αποτελούν το 50% συν 1 του εκλογικού σώματος;
Όταν το 50% συν ένα του εκλογικού σώματος επιλέξει την λευκή ψήφο τότε υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης και έκφρασης του κυρίαρχου λαού από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με βάση την αρχή της Δεδηλωμένης (δήλωση της βούλησης του λαού), της Λαϊκής Κυριαρχίας και την αρχή της Ισότητας της ψήφου πρέπει να διαλύσει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς, να ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση και να δώσει εντολή σχηματισμού νέων πολιτικών σχηματισμών προκειμένου να εκφράσουν την λαϊκή βούληση.
Αναγνώστης

21 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΤΑ ''ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ''!!!!!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ 50%+ΕΝΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!

νικος είπε...

ψήφος κανονικά σε οποιοδήποτε κόμμα .Αυτή είναι η λύση της κάλπης.Αν έχουμε 60% αποχή συν λευκά άκυρα (έτσι τα βάζουν γιατί έτσι τους συμφέρει) το υπόλοιπο40% αποτελεί 100% ,γιαυτό αποδυναμώστε τα μεγάλα κόμματα ψηφίζοντας οποιοδήποτε μικρό κόμμα άσχετα αν το ποσοστό του είναι αμελητέο στο τέλος θα έχουν τρίψει τη μούρη τους και δεν θα το πιστεύουν !

Ανώνυμος είπε...

μάλλον χρειάζεται να ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ κόμματα. τα υπάρχοντα δεν αντιπροσωπεύουν τον Έλληνα πολίτη. Αλίμονο αν δω τη Ντόρα στο 5 % και τους τουρκοοικολόγους στο 5 % και αυτούς! θα φύγω για τα ξένα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ. ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΚΆ Χ
ΑΚΥΡΑ Ψ
ΣΥΝΟΛΟ ΛΕΥΚΑ/ΑΚΥΡΑ ΧΨ Τα οποία αφαιρούνται από το λογαριασμό για να μην πέσουν τα ποσοστά των ελεεινών και τρισάθλιων. Τίποτα, οι εκλογές δεν είναι λύση αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Στις επόμενες εκλογές δεν πρέπει να υπάρχουν οι σημερινοί πολιτικοί σχηματισμοί. Προσοχή, τη βουλή και τα μάτια μας, αυτοί που την κατάντησαν μπουρδέλο θα τιμωρηθούν, όμως έξω απο αυτήν, δεν θα τη μαγαρίσουμε με το αίμα τους, θα την φυλάμε ως κόρη οφθαλμού για την επόμενη σύνθεση.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά επειδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΣΤΟ 50%+1, θα τα πάρουν και θα τα μοιράσουν τα κόματα της βουλής μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΟΥΣΤ
ΟΛΟΙ στις κάλπες να ψηφισουμε ενα ΜΙΚΡΟ κομμα - έξω από τα 6 δεδομένα.

Ανώνυμος είπε...

Άη στα διάλα και ο αναγνώστης που γράφει μλκίες κ ο μυκονιάτο που ανεβάζει παπαριές.

Ψηφίζουμε μικρό κόμμα!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δεν ξερω τι ισχυει αλλα ο καζακης που τοσοι πολλοι τον υποστηριζουν ειπε οτι δεν ισχυει αυτο ή οτι δεν μπορει να ενεργοποιηθει.(αν θελουν το ενεργοποιουν δεν καταλαβα καλα)

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ...ΟΧΙ ΣΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ανώνυμος είπε...

Να παν να πνιγουν με τις κάλπες τους, ολοι τους είναι γουρούνια και όλα ειναι στημένα ακόμα να το καταλάβετε!!! ολοι οι προδότες στην κρέμαλα όλοι τους, παράδειγμα για τους επόμενους !

Ανώνυμος είπε...

Συνταγματολόγοι έχουν υποστηρίξει ότι δεν προσμετράται το λευκό επί του ποσοστού των ψηφισάντων . Άρα όσα περισσότερα λευκά - άκυρα - αποχές τόσο καλύτερα για το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Μήπως είναι τυχαίο ότι έχει απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών η ενασχόληση με την πολιτική, σκόπιμα προωθούνταν από τους ίδιους, για να μείνουν όσο γίνεται λιγότεροι ώστε να τους ελέγχουν ευκολότερα. Θεωρώ τουλάχιστον ύποπτη αυτή την προπαγάνδα υπέρ της Λευκής ψήφου που τις τελευταίες μέρες προβάλλεται επίμονα μέσω διαφόρων ιστοσελίδων.

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε ωραία ιδέα..και να πάνε, γιατί θα πάνε σίγουρα, τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν και να φορτωθώ πάλι γιωργάκη ή σαμαρά στο κεφάλι!Καρατζαφέρη δαγκωτό.τουλάχιστον να φύγουν οι ξένοι γιατί μάλλον δεν το γλυτώνουμε το κανόνι

Ανώνυμος είπε...

Και ο καρατζαφερης πουλημενος ειναι ρε!
Κολοτουμπας, απο οποιον παρει τα πιο πολλα με αυτον ειναι.
Στην ουσια ειναι οργανο της αντιπολιτευσης, βαλμενος εκει που ειναι επιτηδες, για να το παιζει κοντρα στην κυβερνηση ταχα μου, αλλα απο πισω ειναι μαζι τους!!!
Ξυπνηστε καποιοι, το μνημονιο το ψηφισανε ρε.
Μην πιστευετε τους πουστηδες. ΟΥΣΤ
Αν βγει το λαος, λεει ταχα θα διωξει τους ξενους.
ΠΑΠΑΡΙΑ θα κανει! Θα φερει κι αλλους.
Ψευτες ειναι, ξερουν καλα τι ειναι στημενο να γινει κ εκει που ειναι το συμφερον τους, εκει θα πανε. ΡΕ ΟΥΣΤ λαμογια, τρωκτικα που ροκανιζουν την ελλαδα ολοι τους.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΛΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΩΜΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΑΖΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΟΤΡΟΝΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΚΙΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΡΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΕΡΜΑ ΡΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΜΑΡΤΥΡΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΕΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ??????????

Ανώνυμος είπε...

ψηφιστε χρυση αυγη να τους τριξουμε τα κοκαλα!!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίστε μικρό κόμμα για να μην πάει τζάμπα η ψήφος. Το λευκό πάει στο πρώτο κόμμα, και η αποχή στην ουσία λειτουργεί υπέρ τους.

Γιάννης είπε...

Καλά ρε παιδιά τις προπαγάνδες του Μίκη αναμασάτε, ακόμα δεν ξέρετε τη σημαίνει η κάθε ψήφος;

Η τύχη της λευκής ψήφου είναι όμοια με το άκυρο, δεν θεωρούνται έγκυρα και αυτό δεν είναι προσωπική μου άποψη, ο νόμος το λέει.

Ο Μίκης αυτά τα γνωρίζει αλλά βασίζεται στην άγνοια του κόσμου, παραθέτω άρθρο που εξηγεί τι συμβαίνει με την λευκή ψήφο…

"Πολύς κόσμος θα ήθελε να γνωρίζει ποια είναι η τύχη της λευκής ψήφου από τη στιγμή που θα μπει στην κάλπη και πώς θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα. Πλήθος διχογνωμιών έχουν ανακύψει σχετικά με το θέμα αυτό, ενώ κι ο ίδιος ο νομοθέτης συχνά μοιάζει δίβουλος ως προς την έννομη συνέπεια της συγκεκριμένης ψήφου.

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω εσάς που ρίξατε λευκό, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι η ψήφος σας πήγε στην ίδια κατηγορία με τα «λανθασμένα», δηλαδή τα άκυρα και δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο στην καταμέτρηση.

Ο νόμος 3434/2006, Άρθρο 1 και το Προεδρικό Διάταγμα 96/ 2007, στο άρθρο 98, παρ.8, ορίζει σαφώς:…
http://www.neoskosmos.com/news/el/node/3884

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να τελειώνουμε με αυτήν την μαλακία, δεν υπάρχει τέτοια παράγραφος στο εγχειρίδιο διεξαγωγής των εκλογών, στις τελευταίες δύο εκλογές ήμουν γραμματέας μαζί με την πεθερά μου και το διάβασα, γιατί ακριβώς είχα διαβάσει αυτήν την μαλακία και τότε.
Αυτό που λέτε δεν προβλέπετε πουθενά!!!

Είναι ακόμη ένα κόλπο τους για να μην φανεί η δύναμη των αγανακτισμένων!

Ούτε τα λευκά προσμετρώνται στο πρώτο κόμμα!

Τα λευκά είναι λευκά και τίποτα άλλο...
Στο τηλεγράφημα που στέλνομαι αμέσως μετά την καταμέτρηση, γράφουμε: άκυρα/λευκά π.χ. 35, άκυρα 12, λευκά 23

Αυτό και τίποτα άλλο!

Αυτό που πρέπει να κάνουμε οι Έλληνες είναι επιτέλους να ξυπνήσουμε και να καταψηφίσουμε κάθε λαμόγιο που ζει με τα δικά μας κάκαλα (για να μην το πω αλλιώς).

Κοινώς να ψηφίσουμε μικρά κόμματα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Και στην τελική ποιος είπε ότι εδώ που είμαστε βάζουν τα πράγματα στην θέσεις τους οι εκλογές;;;

Πλέον χρειαζόμαστε ηγέτες οι οποίοι θα μας βγάλουν από την δύσκολη, και οι ηγέτες δεν ψηφίζονται,

Α Ν Α Δ Ε Ι Κ Ν Υ Ο Ν Τ Α Ι ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΗΔΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ, ΛΑΙΟΝΣ ΚΛΠ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ . ΕΙΔ ΑΛΛΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.