Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ



Με ομιλία του γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Β.Έξαρχου άρχισε στις 18:00 η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα.
Η χώρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ το ΠΑΣΟΚ και το χρώμα του «πράσινου ήλιου» είπε στην ομιλία του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ...
κόμματος Βασίλης Έξαρχος.
«Είμαστε δίπλα στον πρόεδρο», υπογράμμισε ο κ. Έξαρχος.
Είχε προηγηθεί ένα πολιτικό θρίλερ και καταιγισμός εξελίξεων, μετά τις αιφνιδιαστικές παραιτήσεις των οι κ.κ. Γ.Φλωρίδη και Ε.Νασιώκα από το βουλευτικό αξίωμα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi baglamades tha paiksoun mousiki

Ανώνυμος είπε...

arxise apo tora ta proeklogika

Ανώνυμος είπε...

πω πω με κουρασε ο παπανδρεου ας το βουλωσει

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ???

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!

ΠΡΟΔΟΤΗ JEFFRY ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ,,,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.. ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ 2007.. ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΓΧΟΝΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΦΤΗ ΓΑΠ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ Ο ΛΑΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ.

Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΑΠΑ;ΠΑΛΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΑΛΙ ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΡΕ ΦΑΝΦΑΡΑ;ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ, ΣΕ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΦΥΓΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τους γαμιετε το μουνι που τους πεταγε.

Ανώνυμος είπε...

ΈΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΟΠΩς ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

RE MALAKA GAMHMENE POYTANAS GIE THELEIS NA MAS KANEIS NA PISTEPSOYME OTI BRHKES DROMO GIA NA PAS STHN SELHNH ME TA PODIA?