Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


77 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν είναι δυνατόν επειδή μας πρόδωσαν οι πολιτικοί να φωνάζουνε να καεί το μπουρδέλο η βουλή! ΜΠΕΕΕΕ

είστε με τα καλά σας;

η βουλή να καεί;

ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ;;;;;;;;

αν δηλαδή σε μαλώσει ο κακός δάσκαλος στο σχολείο θα λες να καεί το σχολείο ή θα καταγγείλεις το δάσκαλο;

Τι ζώα είστε ρε; τα σπίτια των πολιτικών να καούν ρε ηλίθιοι
δε ντρέπεστε καθόλου να ακολουθάτε τους νεοταξίτες που θέλουν τώρα ακυβερνησία στην Ελλάδα;

OXI

θέλουμε Ελληνες πετριώτες πολιτικούς που να τιμούν την ψήφο μας! βρείτε τους και ψηφίστε τους.

ΑΚΟΥ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ...βλαμμένα πρόβατα

Ανώνυμος είπε...

Εσένα αυτό σε πείραξε; Αν θα καεί ένα κτίριο;
Με επιχείρημα οτι αν καεί η βουλή θα έχουμε ακυβερνησία; Είσαι τουλάχιστον αστείος....
Εκτός αν είσαι ακόμα ένας απο τους ''άξιους'' υπαλλήλους αυτού του μπουρδέλοκτιρίου που λέγεται ''βουλή''.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ας ψάξει να μάθει ο Λαός μας γιά το RFID, λένε ότι ήδη το έβαλαν στην Γερμανία σε 5.000 άτομα, μα και στο Αμέρικα.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε να μάθετε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν πολιτικοί από το ΠΑΣΟΚ και από την ΝΔ και από το νέο κόμμα τής Συμμαχίας. Είναι καιρός τώρα πιά να ψάχνει πολλά ο Λαός μας γιά να μαθαίνει πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Οι Τράπεζες δάνειζαν 9 φορές το Κεφάλαιό τους. Χρήμα στα χαρτιά, χρήμα που κανένας δεν το έπιασε στα χέρια του.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε 3 μήνες θα τρώει ο Λαός μας νέα παλούκια. Το βιωτικό επίπεδο θα πέσει γιά όλο τον Λαό μας.

Ανώνυμος είπε...

Πάψτε όλοι να είστε πρόβατα τών κομμάτων. Ότι φάγατε φάγατε, όσοι από τον Λαό φάγατε με το βόλεμά σας. Καταλάβετε όλοι ότι θα δούμε εφιαλτικές αλλαγές στην καθημερινή ζωή μας, όποιο κόμμα κι αν θα έχουμε. Το Σχέδιο τής Νέας Τάξης προχωράει Παγκόσμια.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια ο ανεγκέφαλος Λαός μας ενδιαφερόταν γιά το ποδοσφαιρο-μπάσκετ και γιά τις τηλεοπτικές σκουπιδο-εκπομπές κουτσομπολιού τών Πανελλαδικών καναλιών. Αδιαφορούσε ο Λαός μας γιά την Πατρίδα μας και γιά το μέλλον τών παιδιών του, τών παιδιών που ο ίδιος ο Λαός τα γέννησε.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : Μιλάω, Γράφω, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαός μας πάσχει από Διανοητική Τεμπελιά. Ήρθε ο καιρός να μάθει να σκέπτεται το κάθετι, να πάψει να είναι πρόβατο τών κομμάτων και πρόβατο τών ποδοσφαιρικών ομάδων τού Συστήματος που τόσα χρόνια έτσι δίχαζε τον κόσμο πάντα. Όλοι ζούμε στον ίδιο βούρκο και πρέπει να είμαστε ενωμένοι πάντα γιά να έχουν μέλλον ανθρώπινο τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Εξαφανίζεις με ειρηνικά μέσα μία Χώρα και τον Λαό της όταν διαλύσεις : την Γλώσσα της (το έκανε το Σύστημα με τα GREEKLISH), την Ιστορία της, την Θρησκεία της, την Παιδεία της, την Υγεία της, τον Θεσμό τής Οικογένειας.

Ανώνυμος είπε...

Το Σύστημα είχε βάλει τον ανεγκέφαλο Λαό στο τρυπάκι τής Ξενομανίας και τού Νεο-πλουτισμού. Κάθε οικογένεια 4 ατόμων έχει 4 αυτοκίνητα και 2, 3 μηχανάκια, ίσως και σκάφος (ότι βάρκα), οι μαρίνες είναι γεμάτες με σκάφοι. Η κάθε Νίτσα ήθελε τσάντα Κουκούτσι (την είχε και στο χωριό της η κάθε βλαχάρα), τώρα θα γυρίζει Ντι-βι-ντι η κάθε Νίτσα εάν θα θέλει να έχει όσα είχε. Πριν από λίγο καιρό το Σύστημα έδειξε ότι η κάθε ξανθή ψωνάρα για να επιβιώσει θα γυρίζει Ντι-βι-ντι. Τα πάντα είναι Σχέδιο.

Ανώνυμος είπε...

Όπου έχει πάει το ΔΝΤ έχει αυξηθεί ο τζόγος, η πορνεία και οι ουσίες. Αυτό είναι γνωστό.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας να μη έχει αυταπάτες ότι θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο γιά τον Λαό μας εάν γίνουν εκλογές και βγεί η ΝΔ ή το νέο κόμμα τής Συμμαχίας. Όποιο κόμμα κι αν θα έχουμε θα υπακούει στους Άρχοντες τής Νέας Τάξης.

Ανώνυμος είπε...

Ο πλούτος συγκεντρώνεται συνέχεια σε πιό λίγα άτομα, στην Ελλαδα θα είναι 10-15 οικογένειες. Κοιτάξτε γιά παράδειγμα τον ισχυρό τής MIG, πόσες εταιρείες έχει και συνέχεια αποκτάει και κάποια νέα. Αυτό είναι το Σχέδιο τής Νέας Τάξης.

Ανώνυμος είπε...

Πάψτε όλοι να είστε πρόβατα τών κομμάτων, μάθετε όλοι να ακούτε τα πάντα, μάθετε όλοι να διαβάζετε τα πάντα μα κυρίως μάθετε όλοι να φυλτράρετε τα πάντα στον εγκέφαλό σας, μάθετε όλοι να σκέπτεστε.

Ανώνυμος είπε...

Είδες Λαέ εχθές πάλι οι Υπηρεσίες έκαναν την δουλειά τους με τους κλασσικούς κουκουλοφόρους. Είδες Λαέ και τον ατσάλινο φράχτη που δεν ήξερες ότι υπήρχε 3 χρόνια στις αποθήκες. Το Σύστημα πάντα οργανώνει τις άμυνες του.

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά εχθές θα έπρεπε στο Σύνταγμα να υπήρχαν τουλάχιστον 3.000.000 άτομα. Μόνο οι δηλωμένοι άνεργοι είναι 850.000 άτομα. Είμαστε 10.000.000 Λαός και περιμένετε όλοι αλλαγές από 20.000 ανθρώπους στο Σύνταγμα. Θέλετε όλοι να είστε αραχτοί και να αλλάξει η κατάσταση. Άραξε Λαέ και ο μισθός θα πέσει στα 250 Ευρώ με καθημερινή δουλειά 10, 12 ώρες.

Ανώνυμος είπε...

Λαλάκες Έλληνες μη έχετε αυταπάτες ότι εάν πάμε σε εκλογές και βγεί Αντώνης ή Ντόρα ότι θα μοιράσουν χρήμα. Κομμένα πιά τα δανεικά, αν θες να ζήσεις ζήσε με τα αληθινά.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια έκλειναν εργοστάσια μα ο Λαός δεν ενδιαφερότανε, κοίταζε ο κάθε ένας τον εαυτούλη του, το ότι με κάποιο τρόπο ζούσε βολεμένος, έτσι έφτασε η Χώρα να μη παράγει σχεδόν τίποτα και να τρώμε πατάτες από την Κύπρο γιά παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

Εχθές είδατε όλοι ξεκάθαρα πόσο τυχαία συμβαίνουν όλα : Στις 12 το μεσημέρι αποφάσισαν τα ΜΜΕ να σπάσουν την απεργία τους καί ξεκίνησαν να δείχνουν το πλήθος στο Σύνταγμα (με πρώτο το MEGA, τού Μεγάλου Κεφαλαίου) και μετά από λίγη ώρα οι Υπηρεσίες έβγαλαν τούς κουκουλοφόρους τους στους δρόμους. Απλή Λογική θέλει : έπρεπε να δεί ο κόσμος τους κουκουλοφόρους γιά να τρομάξει και να μη κατέβει κάτω και άλλος Λαός. Τα πάντα συμβαίνουν με Σχέδιο. Πάντα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Υπηρεσίες καθημερινά κινούντε ανάμεσά μας, με τα τζίν παντελόνια, με τα μαλλιά, πολλές φορές και με τα μούσια τους.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνουμε πάλι όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ : Μιλάω ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Γράφω ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Ντύνομαι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Τρώω ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Κάνω Τουρισμό ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε όλοι, Καθημερινά να φωνάζετε στα τηλεοπτικά κανάλια για να πάψουν όλες αυτές τις εκπομπές σκουπίδια που σάς ταίζουν από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα πάθετε Αλτσχάιμερ με τόση βλακεία που σάς ταίζουν τα κανάλια. Λαός με Τριτο-κοσμική τηλεόραση έχουμε γίνει. Έλεος. Ξυπνήστε Λαλάκες.

Ανώνυμος είπε...

Η κάθε Νίτσα που δεν είχε δεύτερο βρακί ήθελε τσάντα Λούτση. Πάνε αυτά, θα τα ξεχάσετε Νίτσες βλαχάρες.

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε Λαλάκας δεν είχε δεύτερο βρακί και ήθελε ακριβό αυτοκίνητο γιά να βγαίνει έξω το Σάββατο με αυτό μήπως πετύχει κάποια Νίτσα βλαχάρα. Θα τα ξεχάσετε αυτά, τέρμα η φιγούρα, τέρμα ο Νεο-πλουτισμός τών κομπλεξικών ατόμων.

Ανώνυμος είπε...

Λαλάκες Έλληνες φτάσαμε στο σημείο που τα παιδιά τών Αλβανών που μεγαλώνουν στην Ελλάδα μιλούν σωστά Ελληνικά ενώ τα παιδιά τα δικά μας δεν μιλούν Ελληνικά και γράφουν με Γκρήκλις. Ανεγκέφαλε Λαέ άνοιξε τα μάτια σου γιά να δείς πολλές λεπτομέρειες που είναι σημαντικές.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ρωτήσετε έναν Πακιστανό (παράδειγμα) που να ήρθε εχθές γιά πρώτη φορά στην Ελλάδα θα σας πεί ότι είμαστε όλοι πλούσιοι. Αυτή την εντύπωση δίνουμε με τον Νεο-πλουτισμό μας. Μία φτωχή Χώρα είμαστε όπώς είναι και πολλές άλλες.

Ανώνυμος είπε...

Λαλάκες Έλληνες το Σύστημα σάς δίδαξε να ασχολείστε με τις τηλεοπτικές εκπομπές τών κουτσομπολιών, με ποδόσφαιρο, με το Χέισμπουκ, με το Σουίτερ, να τρώτε στα Δούντις, να πίνετε καφέ στα Χλοκαφέ και στα Ντάρμπαξ. Ξενομανία, φιγούρα με Δάνεια κι ας μη έχετε δεύτερο σώβρακο. Τέρμα όλα εκείνα που ξέρατε Νεο-Έλληνες και βλαχάρες Νουνίτσες.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πολιτικοί σίγουρα έφαγαν τα τελευταία 30 χρόνια. Τρώνε όμως και άλλοι κύριοι μέχρι και σήμερα από Δημόσια Έργα, κύριοι που έχουν τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, κύριοι που έχουν πολλές εφημερίδες. Τρώνε και κύριοι που έχουν ποδοσφαιρικές ομάδες μα εσύ ανεγκέφαλε Λαέ παθιάζεσαι με αυτές και γίνεσαι θύμα τού Συστήματος που σε θέλει διχασμένο και δεν θέλει να σκέπτεσαι καθόλου. Λαλάκες Έλληνες ξυπνήστε.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε γιά παράδειγμα τα ταξί στην Αθήνα, τον τελευταίο χρόνο ψάχνουν να βρούν πελάτη, τόσα χρόνια όμως από την βλακεία τού Λαού είχαν καβαλίσει το καλάμι και εάν γούσταραν θα σε πήγαιναν εκεί που ήθελες να πάς. Τους είχαμε καλο-μάθει και με τις διπλές, τριπλές κούρσες. Είχαμε πιάσει πάτο γενικά όλοι σαν Λαός. Θα μπεί τάξη σε αυτήν την Χώρα, σε πολλά θέματα. Καιρός ήταν πιά.

Ανώνυμος είπε...

Τα Δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων είναι Ελληνική εφεύρεση, έπρεπε να είχαν κοπεί από τότε που μπήκαμε στην Ευρώπη την δεκαετία τού 80, δεν τα έκοβαν από φόβο γιά το πολιτικό κόστος τών ψήφων. Η μαγκιά μας σαν Λαός θα ήταν το να είχαμε βγεί όλοι μα όλοι στους δρόμους πριν από χρόνια και αφού έχουμε όλοι στην Ευρώπη το ίδιο νόμισμα να απαιτούσαμε ίδιο μισθό σε όλη την Ευρώπη, ίδια ενοίκια σε όλη την Ευρώπη, ίδιες τιμές προιόντων σε όλη την Ευρώπη. Αυτό θα ήταν Δίκαιο γιά όλη την Ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουμε καθημερινά γύρω μας τον Λαό με ένα κινητό να μιλάει συνέχεια στον Δρόμο, στο Μετρό, στο Λεωφορείο, παντού. Οι περισσότεροι χαζο-μιλάνε με ένα κινητό γιά να περνάει η ώρα τους και οι απλήρωτοι λογαριασμοί τών κινητών έχουν φτάσει τα 100.000.000. Μετά όμως θέλουμε να έχουμε φθηνή κινητή τηλεφωνία. Δεν γίνεται να έχουμε τα πάντα δικά μας με την μοιρασιά τού Καραγκιόζη : δικό μου δικό μου, δικό σου. Ας συνέλθουμε όλοι, ο κάθε ένας σε προσωπικό επίπεδο πρώτα γιά να συνέλθει και η Χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνει ξεσκαρτάρισμα σε όλα τα επίπεδα τώρα πιά. Χωνέψτετο και συνέλθετε όλοι. Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε. Είχαμε γίνει κακο-μαθημένα άτομα σε πολλά θέματα. Είχαμε γίνει αδιάφορα άτομα, σε πολλά θέματα. Ας δούμε ο κάθε ένας τα δικά μας τα στραβά σε προσωπικό και σε οικογενειακό επίπεδο και ας αφήσουμε επιτέλους την Ελληνική συνήθεια τού να μάς φταίει πάντα ο άλλος και εμείς να μη φταίμε ποτέ σε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Θα δείτε πόσες Νουνίτσες θα βγούν στα μασάζ τώρα και στα Ντι-βι-ντί γιά να μπορούν να έχουν τις τσάντες, τα παπούτσια, τα ρούχα, τα καλυντικά που είχαν. Το Διαδίκτυο γεμίζει καθημερινά από αγγελίες γιά μασάζ. Πόσοι είναι εκείνοι που δεν ξέρουν τι δουλειά κάνει η κορούλα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούμε όλοι σαν Λαός. Ας μάθουμε να διαβάζουμε, να ακούμε και να φιλτράρουμε τα πάντα με τον εγκέφαλό μας. Τόσα χρόνια είχαμε Διανοητική Τεμπελιά γι αυτό τώρα πάλι ανάβει και το φαινόμενο τού Αυριανισμού. Ξέρουμε που οδήγησε τον Λαό πριν από μερικά χρόνια αυτός ο κύριος που σήμερα έχει τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, δηλαδή είναι άνθρωπος τού Κεφαλαίου και παίζει τον ρόλο τού ανθρώπου τού Λαού γιά τούς αφελείς Έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε Μουσουλμάνος Περιπτεράς επάνω στην Ξάνθη κόβει αποδείξεις γιά ότι πουλάει. Ο κάθε Ελληναράς κόβει αποδείξεις ; Ο κάθε Ελληναράς ζητάει αποδείξεις ; Ειδικά από κάτι γιατρούς που τσιμπάνε το πολύ χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Λαλάκες Έλληνες προσέξτε, σε λίγο θα γίνει χαμός από τα μηχανάκια με τα φρουτάκια παντού. Προσέξτε και μη τσιμπήσετε το δόλωμα, θέλουν να σάς τρώνε και το 1 Ευρώ που θα έχει η τσέπη σας. Μη είστε κορόιδα. Αφήστε το Κεφάλαιο να γεμίσει την Χώρα με τα μηχανάκια και να τα έχει άδεια μετά. Προρέξτε Λαλάκες Έλληνες, κανένας δεν χαρίζει χρήμα, ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Πιάσαμε πάτο, γενικά. Πάψαμε να είμαστε Άνθρωποι. Χάσαμε την Ανθρωπιά μας, γίναμε αδιάφοροι γιά πολλά. Εάν θα λιποθυμήσεις έξω στόν δρόμο θα περνάνε όλοι δίπλα σου ή απο πάνω σου και εάν κάποιος θα σκύψει δίπλα σου το πιθανότερο θα είναι γιά να σου πάρει το πορτοφόλι σου και το κινητό σου. Έτσι μάς έκανε το Σύστημα. Απάνθρωπους, σαν ρομπότ.

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε ακόμη και την αίσθηση τού χιούμορ. Το Σύστημα μάς προβάλει ότι χιούμορ είναι η ηλιθιότητες τής τηλεοπτικής εκπομπής τού Αντέννα Πλάκα Κάνεις. Αυτό είναι το επίπεδο τού μυαλού μας. Θέλουν να μάς διδάξουν ότι η ηλιθιότητα είναι αστείο. Έλεος πιά, δεν παραπονιόμαστε γιά τίποτα το βλακώδες από όλα αυτά που μάς ταίζουν καθημερινά τα κανάλια τους γιά να πάθουμε Αλτσχάιμερ.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και την αίσθηση τής Διασκέδασης χάσαμε. Το Σύστημα μάς έμαθε ότι Διασκέδαση είναι το Ορθάδικο σαν να είμαστε τιμωρία, το τάδε Ίν μαγαζί με ένα ποτήρι αλκοόλ στο χέρι, ένα αλκοόλ που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση στον άνθρωπο. Μάθαμε να ανεχόμαστε το κάθετι που ήθελε το Σύστημα, όπως το ήθελε το Σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές τών Πανελλαδικών καναλιών τού Συστήματος, ανακυκλώνουν όλες οι εκπομπές βιντεάκια από άλλες εκπομπές, αυτό υποτίθεται ότι είναι σάτιρα. Μα δεν θέλει μυαλό το να προβάλω ένα βιντεάκι με κάποιους και να το κοροιδέψω. Ο Λαός όμως τρώει ότι τηλεοπτική ηλιθιότητα τον ταίσουν τα κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ Α. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο αδιάφοροι είμαστε : Πριν από μερικούς μήνες χάζευα το Δελτίο κάποιου καναλιού και στο κάτω μέρος τής οθόνης έτρεχαν γράμματα με διάφορους τίτλους ειδήσεων. Κάποια στιγμή έγραφε : ο Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου..... Επαιζε επί 20 λεπτά αυτό το λάθος όνομα. Κανένας Έλληνας δεν το παρατηρούσε ή κανένας Έλληνας δεν ενδιαφερόταν να ενημερώσει το κανάλι γιά το λάθος. Κάλεσα το τηλεφωνικό κέντρο και το διόρθωσαν. Το αναφέρω σαν παράδειγμα ότι αδιαφορούμε και ότι δεν παρατηρούμε ούτε σκεπτόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούμε όλοι γιατί έρχεται η ώρα που θα τρώτε κλωτσιές από τα παιδιά που γεννήσατε και που δεν έχουν μέλλον επειδή είστε ανεύθυνοι.

Ανώνυμος είπε...

Ας πάψουμε όλοι να σκεπτόμαστε το βόλεμά μας, ήρθε ο καιρός να σκεφθούμε το μέλλον τών παιδιών, το μέλλον τής Χώρας. Τέρμα οι σπατάλες, τέρμα η φιγούρα, μπορούμε να ζούμε με λιγότερα όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Η Χώρα μας έχει φθάσει σε μία κατάσταση τώρα πιά που κανένας δεν επιθυμεί να την κυβερνήσει γιατί ξέρει ότι πρέπει αναγκαστικά να είναι δυσάρεστος στον Λαό με τα σκληρά οικονομικά μέτρα που πρέπει να πάρει. Ας συνέλθουμε όλοι, πιάσαμε πάτο, το θέμα είναι να υποφέρουμε όλοι όσο λιγότερο γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Είχε φθάσει σε ένα σημείο ο Λαός που ακόμη και στο WC πήγαινε με το αυτοκίνητό του, ήρθε ο καιρός να περπατάει και λίγο. Τέρμα η φιγούρα τού κάθε ενός. Τέρμα ο Νεο-πλουτισμός γιά πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Φταίνε πολλοί πολιτικοί τών δύο κομμάτων που μάς κυβέρνησαν 30 χρόνια μα φταίμε και εμείς ο Λαός σε πολλά θέματα σε ατομικό επίπεδο. Καιρός να σοβαρευτούμε όλοι σαν Λαός και να αφήσουμε τα πάθη με τα κόμματα και με τα ποδόσφαιρα που μάς δίχαζαν πάντα, ο Λαός μας πρέπει πάντα να είναι ενωμένος. Ξυπνήστε όλοι, κανένα κόμμα δεν μπορεί να μοιράσει χρήμα τώρα πιά.

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα βάλει μυαλό ο Λαός μας θα πάψει να πηγαίνει σε κομματικές συγκεντρώσεις τών κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Απόλυση πολλών Δημοσίων, τόσα χρόνια βλέπουμε ότι στους 10 μόνο οι 2 δουλεύουν. Δεν θα πληρώνουν οι υπόλοιποι λαοί τής Ευρώπης Δάνεια γιά τους δικούς μας Δημόσιους, ούτε και ο Ελληνικός Λαός θα τους πληρώνει γιά να ψηφίζουν τα δύο κόμματα που τους βόλεψαν σε μία καρέκλα γιά να αράξουν.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Δημόσιοι να πάρουν 800 Ευρώ μισθό, και πολλά είναι αφού στον Ιδιωτικό ο μισθός είναι 592 Ευρώ. Ο Ιδιωτικός τομέας τρέφει τον Δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ, το Πανελλαδικό τηλεοπτικό κανάλι τού Αντέννα σού προβάλει 2 χρόνια Τούρκικες τηλεοπτικές σειρές. Τυχαίο ;

Ανώνυμος είπε...

Ας σοβαρευτούμε όλοι και ας αφήσουμε τα πάθη με τα κόμματα τώρα πιά.

Ανώνυμος είπε...

Τα πρόσωπα στα κόμματα αλλάζουν, τα κόμματα αλλάζουν, τα Μνημόνια μένουν και ο Λαός θα τρώει νέα παλούκια κάθε 3 μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Όσο θα είστε πρόβατα τών κομμάτων δεν θα έχουν μέλλον τα παιδιά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ : Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι Κλοπές στα Ρέστα όπου ψωνίζουμε. Εάν ψάξετε και στο Διαδίκτυο θα δείτε αναφορές πολιτών γιά φαγάδικα, περίπτερα, ψιλικατζίδικα, γιά την Αττική Οδό, ακόμη και γιά Σούπερ-μάρκετ που χρεώνουν είδη που δεν πήραμε. Εάν το καταλάβεις επι τόπου τότε μόνο γλυτώνεις από το Δήθεν Λάθος τους.

Ανώνυμος είπε...

Πρόβατα τών κομμάτων βγάλτε από μέσα σας την κομματίλα, το πάθος γιά το κόμμα. Μη έχετε αυταπάτες ότι θα μοιραστεί χρήμα στον Λαό. Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ με πολιτικούς από ΝΔ και από ΠΑΣΟΚ και από Δημοκρατική Συμμαχία μαζί με βιομήχανους και δημοσιογράφους έχουν κάνει Σχέδια. Ψάξτε γιά την Λέσχη στο Διαδίκτυο, μη ασχολείστε στο Διαδίκτυο μόνο με το Φέις-μπούκ και με Τσάτ όπως θέλει το Σύστημα γιά να αποβλακώνεστε, να ψάχνετε πολλά γιά να μαθαίνετε πολλά και να ξυπνάτε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Εάν ο Λαός μας είχε μυαλό δεν θα υπήρχαν Κουρίδες με τον Αυριανισμό τους και με τα Κόντρα Τσάνελ τους.

Ανώνυμος είπε...

Εάν είχαν Ελληνικό φιλότιμο θα αυτοκτονούσαν τώρα πιά όλοι όσοι ψήφιζαν το ΠράσινοΑμερικάνικοΣΟΚ τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξε και μάθε Λαέ : οι Υπηρεσίες ήθελαν να φάνε τον Κώστα Κ. το 2008 γιά να μη γίνουν συμφωνίες με τούς Ρώσους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Έξυπνος αναγνωρίζει το λάθος του, ο Πονηρός δικαιολογείται γιά το λάθος του, ενώ ο ηλίθιος επιμένει στο λάθος του.

Ανώνυμος είπε...

Λαέ 20 χρόνια έπαιρνες Αλλοδαπούς και δούλευαν γιά εσένα παράνομα, έφευγαν έτσι το λιγότερο 12 δις Ευρώ αφορολόγητα κάθε χρόνο έξω από την Ελλάδα κι έτσι η Αλβανία μάζεψε το χρήμα από την Ελλάδα, τώρα θα πεινάσεις εσύ Ελληναρά πονηρέ.

Ανώνυμος είπε...

Η Δανειακή Σύμβαση μέχρι σήμερα δεν έχει συζητηθεί στην Ολομέλεια τής Βουλής, παραμένει στο συρτάρι. Παρέδωσαν την Χώρα άνευ όρων με την υπογραφή τού Υπουργού Οικονομικών.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά τώρα μετά από τόοοοοοσα χρόνια ανακάλυψαν ότι στήνουν ποδοσφαιρο-παιχνίδια. Τόσα χρόνια το ξέραμε όλοι. Βρήκαν θέμα τώρα γιά να ασχολείται ο ανεγκέφαλος Λαός με αυτές τις τρίχες τού Κεφαλαίου ώστε να μη ασχολείται με τα σοβαρά θέματα τής αυριανής επιβίωσης του. Δεν θα σού δώσουν οι ομάδες ψωμί γιά να φάς αύριο Λαέ, ξύπνα και γύρνα την πλάτη σου στο ποδοσφαιρο-μπάσκετ που το έχουν γιά να σε παθιάζουν και να σε διχάζουν έτσι όπως κάνουν και με τα κόμματα. Το Κεφάλαιο τα παίρνει από εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σεπτέμβριος έρχεται, θα πάει ο ΦΠΑ στο 23 % σε καφετέριες και φαγάδικα, θα δείς τότε και νέα οικονομικά μέτρα Λαέ γιά την 6η Δόση τότε. Κάθε 3 μήνες αυτό θα γίνεται και τίποτα δεν θα αλλάζει προς το καλύτερο αφού όλοι Παγκόσμια λένε ότι όπως πάμε ούτε σε 40 χρόνια δεν θα γλυτώσουμε ακόμη κι αν θα ξεπουλήσουν τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ας καταλάβει ο Λαός οτι ΝΔ και Πασοκ και Δημοκρατική Συμμαχία ανήκουν στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, επομένως η γραμμή είναι ίδια. Ας ψάχνει ο κόσμος πολλά τώρα πιά γιά να μαθαίνει πολλά που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη του πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι Βαριά, Βαριά η φούστα τού Τσολιά. Ήρθε τώρα ο καιρός που πρέπει να το θυμήσουμε αυτό σε πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά έχει ο Λαος γι'αυτό ταίζει τόσα κατοικίδια, έχει γεμίσει η Χώρα τα τελευταία χρόνια.Λεφτά έχει ο Λαος γι'αυτό ταίζει τόσα κατοικίδια, έχει γεμίσει η Χώρα τα τελευταία χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά πρέπει να φορολογηθούν όλοι όσοι έχουν κατοικίδια.Κανονικά πρέπει να φορολογηθούν όλοι όσοι έχουν κατοικίδια.

Ανώνυμος είπε...

Να φορολογηθούν όλοι όσοι έχουν κατοικίδια (εκτός από τα τυφλά άτομα που ίσως έχουν σκύλο γιά οδηγό). Υπάρχει κόσμος δεν έχει ψωμί να φάει και πολλοί ταίζουν κατοικίδια. Αίσχος.Να φορολογηθούν όλοι όσοι έχουν κατοικίδια (εκτός από τα τυφλά άτομα που ίσως έχουν σκύλο γιά οδηγό). Υπάρχει κόσμος δεν έχει ψωμί να φάει και πολλοί ταίζουν κατοικίδια. Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Τα πάντα είναι Σχέδιο τόσα χρόνια, τα πάντα τα ξέρουν από πριν. Παράδειγμα η περίπτωση τών Ολυμπιακών τού 2004, την νύχτα ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν οι αγώνες στην Αθήνα και το πρωί πούλαγαν τα μπλουζάκια στο αεροδρόμιο στα Σπάτα. Ξύπνα Λαέ ανεγκέφαλε. Πάψε να είσαι κομματόσκυλο τού ΠΑΣΟΚ και τής ΝΔ, αυτά τα δύο κατέστρεφαν την Χώρα 30 χρόνια.Τα πάντα είναι Σχέδιο τόσα χρόνια, τα πάντα τα ξέρουν από πριν. Παράδειγμα η περίπτωση τών Ολυμπιακών τού 2004, την νύχτα ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν οι αγώνες στην Αθήνα και το πρωί πούλαγαν τα μπλουζάκια στο αεροδρόμιο στα Σπάτα. Ξύπνα Λαέ ανεγκέφαλε. Πάψε να είσαι κομματόσκυλο τού ΠΑΣΟΚ και τής ΝΔ, αυτά τα δύο κατέστρεφαν την Χώρα 30 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει τα κατοικίδια να τα κάνουν είδος πολυτελείας.

Ανώνυμος είπε...

Λεφτά υπάρχουν, έχει λεφτά ο Λαός μας, γι αυτό έχει γεμίσει η Χώρα με κατοικίδια. Κοστίζει το κατοικίδιο.ώρα με κατοικίδια. Κοστίζει το κατοικίδιο.