Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Εξοργιστικό:Oι μέχρι τώρα υποψήφιοι προς απέλαση συνομιλούσαν απευθείας με κορυφαίους υπουργούς και μάλιστα ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα τους. (Bίντεο)




 Να μας πουν οι ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "αλληλέγγυοι" πώς γίνεται να χοροπηδάνε σαν κατσίκια κάποιοι που...είχαν να φάνε ενάμιση μήνα:
Τον δρόμο λοιπόν μας τον δείχνουν οι μετανάστες... Αν έχετε αιτήματα και δεν σας τα ικανοποιεί η κυβέρνηση, δεν έχετε παρά να καταλάβετε ένα δημόσιο κτήριο-πανεπιστήμιο κατά προτίμηση |(μιας και έχει άσυλο) , πάρτε μαζί σας sleeping bang, dvd, πατατάκια και φροντίστε να έχετε ένα γιατρό αντιπρόσωπο που να λέει ότι θα πεθάνετε πολύ σύντομα εξαιτίας της κυβέρνησης. Απέναντι να έχει σουβλατζίδικο και ταυτόχρονα τηλέφωνάκι στην αρχιεπισκοπή να στέλνει συσσίτια καθημερινά.
Τα αιτήματα θα είναι:
Έξοδος απο το μνημόνιο
Φορολόγηση των τραπεζών και των offshore εταιριών
Μείωση του ΦΠΑ
Κλείσιμο των συνόρων και αυστηρή φύλαξή τους
Στήσιμο λαϊκών δικαστηρίων Για: Σημίτη, Καραμανλή , Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλο, Μπακογιάννη, Παπαντωνίου Παπακωνσταντίνου, Αλαβάνου, Μητσοτάκη, κτλ


Μην είστε σίγουροι όμως ότι η δήθεν αλληλέγγυοι θα είναι κοντά σας. Βλέπετε εαν βασική σας προτεραιότητα δεν είναι η νομιμοποίηση όλων των ΛΑΘΡΟμεταναστών-εκβιαστών είναι δύσκολο οι επαγγελματίες αντιρατσιστές να στηρίξουν την απεργία σας!!



Το μόνο σίγουρο ειναι οτι σε 20 λεπτα θα γίνει άρση του ασύλου και θα σας έχουν μαζέψει...


Οι μέχρι πρότινος  υποψήφιοι προς απέλαση  μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα.!!
Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαίωμα νομιμοποίησης από 12 γίνεται 8 έτη στην Ελλάδα και  θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα. Μιλάμε για απίστευτες υποχωρήσεις της κυβέρνησης!! 



Ήταν έτοιμοι να πεθάνουν από την πείνα, δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και μετά τους βλέπεις να πανηγυρίζουν και να έχουν ως δια μαγείας τόσο θετική ενέργεια... Ας κάνει ο γεωργαντάς μια διαφήμιση για την αμίτα motion χορηγός θετικής ενέργειας by λαθρομετανάστες..


. +


ΑΝΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

20 σχόλια:

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

SORRY βρε φίλοι, αλλά ο καρατζαφέρης ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ στο θέμα; Ακούει τα ΠΑΝΤΑ απο την αναρχοαριστερά, τα γνωστά ε, θα θ`ακούει ΚΑΙ τους.. άλλους;
Μήπως χάνουμε τη σοβαρότητα μας έτσι;
Μήπως δείχνουμε λάθος δρόμο;
Λέω μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες φίλε αργύρη οτι δηλωσε υπερ της νεας ταξης πραγματων και να προσαρμοστούμε σε αυτήν; ποιος αυτος που την πολέμαγε ;

και εκτος αυτο που μπορει καποιος να το πει θεωρία συνομοσίας.. ψηφισε το μνημονιο οποτε παει για εσχατη προδοσία....
Και εκτος αυτου παει και ξύνεται σε οποιον τον συμφαίρει μια το πασοκ μια η ΝΔ

christos είπε...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ!...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΩΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΟΠΑΙΚΗΣ!!!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

Αργυρη το διόρθωσα... δεν εχει κανει κατι εις βάρος του λαου σαν τους αλλους που αναφέραμε, αλλα με κάλυψε ο ανώνυμος

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είπε...

Εγω επιμένω υπέρ της αντιαριστεράς συσπείρωσης και συμφωνώ με το Χρήστο.
Ο Καρατζαφέρης ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Είπαμε ο ΣΤΟΧΟΣ μετράει κι οχι η διαδρομή πρός αυτόν που είναι η σωτηρία του Εθνους.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όσους αγαπούν αυτήν Πατρίδα. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλή συνέχεια όσοι αγαπούν την Ελλάδα ξέρουν οτι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο διέπραξαν προδοσία. Επίσης όσοι τους καλύπτουν και συνεχίζουν να τους υποστηρίζουν, 2 πράγματα συμβαίνουν: Είτε είναι τόσο βλήματα που δεν καταλαβαίνουν οτι το ο καράτζας είναι πιόνι της νέας τάξης ή πολύ απλά παίρνουν μισθό από το ΛΑΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν αφού έτσι το θέλουν έτσι θα το πάρουν, ποιος είναι μαζί μου να ξεκινήσουμε απεργία πεινας με αίτημα την απέλαση όλων τον παρανομων από την ελλάδα? εδώ σας θέλω εγώ είμαι μέσα και ο πρώτος που θα κατεβει, τα λόγια από εδώ όλοι τα λέμε αλλα είσαστε μέσα? έχετε @@ να πάμε?

Ανώνυμος είπε...

σταματήστε να ασχολείστε με το ποιος είπε τι, η ελλάδα είναι δικια μας και όχι των παρανομων μεταναστών και του κάθε κόμματος ξεκολλάτε πια με τα κολοκοματα όλοι είναι τα ίδια σκατά, ποιος είναι μαζί μου

ΛΑ.Ο'.Σ. είπε...

'Η απλώς δεν μάθατε όλη την Αλήθεια.......
κύριε ανώνυμε........
από τα ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε...............

ΛΑ.Ο'.Σ. είπε...

Πατήστε πάνω στο ψευδώνυμό μου και θα την δείτε.

Ανώνυμος είπε...

peri efthinis ipourgon psifisane oli? efxaristo poli.

Ανώνυμος είπε...

telos ta logia keros gia praxis

Ανώνυμος είπε...

O Αμπντούλ τελικά έδωσε την λύση καλώντας τους τέσσερεις εμπλεκομένους πρωτοκλασάτους υπουργούς θετοντάς τους προ των ευθυνών και επιπλητοντας τους για την μη εγκυρη παραχώρησης των δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες.Συνεχιζοντας ο πρωθυπουργός Αμπντούλ εδωσε διαταγές για δικαίωση των νομίμων αιτημάτων τους! Μετα απο αυτό και αναγνωριζοντας το πολιτικο μέγεθος του ανδρός ας αναφωνήσει όλος ο λαός τρις ΖΗΤΩ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ! ΖΗΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να φύγει αυτή η Κυβέρνηση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουν σκοπό να καταστρέψουν την Ελλάδα. Αν παραμείνουν μέχρι τέλος θα φτάσουν τα πράγματα σε μη αναστρέψιμο σημείο. Αυτή είναι και η αποστολή του Γιωργάκη-Jeffry... Είναι όλοι τους ανθέλληνες.

Ανώνυμος είπε...

ρε μπετόβλακα εδώ τα καθάρματα οι πασόκοι προσκύνησαν αλλοδαπούς και μιλάς για το μνημόνιο και την ντπ.ουστ εφιαλτη πρακτορα

Ανώνυμος είπε...

τελικά είμαστε άξιοι τις μοίρας μας αλλα και τον ανθρώπων που μας κυβερνούν, εξάλλου εμείς τους βάλαμε εκεί που είναι, μπράβο μας.

Ανώνυμος είπε...

...ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΕΚΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ (30-40 ΜΑΖΙ ΣΕ ΔΥΑΡΙ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΙΣΩΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ. ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ ΄΄ΝΟΜΙΜΟ΄΄ Ή ΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΣ ΞΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑΤΣΑ ΒΑΦΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΣΚΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕς ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ)........

Ανώνυμος είπε...

και οεστιατορας ιουδαιοχριστιανισμος τι ρολο επαιξε σε ολο αυτο το πανυγηρι;
τωρα που θα πατε την κυριακη της ορτοντοξιας οι παπαδες σας στην εκκλησια θα αναθεματισουν και θα καταραστουν τον ελληνισμο και τους ΕΛΛΗΝΕΣ φιλοσοφους 7 φφορες επι αναθεμα τρεις.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!ΑΙΑΣ

DIO είπε...

ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ? ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!! ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην!»