Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Πέταξαν πορτοκάλια στον Σκανδαλίδη στην Πάτρα - Δείτε το βίντεο


Συγκεκριμένα, οι αγρότες της Πάτρας πέταξαν φρούτα και λαχανικα στην είσοδο του ξενοδοχείου Αστήρ, στην αίθουσα του οποίου διεξαγόταν το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη.Οι κοινωνικές αντιδράσεις απέναντι σε πολιτικά πρόσωπα συνεχίζονται αμείωτες. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο αγροτών βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος συμμετείχε στο Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Οι αγρότες από λαϊκές αγορές του νομού είχαν συγκεντρώθηκαν από νωρίς και έκαναν πορεία μέχρι το ξενοδοχείο. Eκεί, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φώναξαν συνθήματα και όταν ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός πλησιάζει άρχισαν να πετούν πορτοκάλια και ελιές στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ο κύριος Σκανδαλίδης μπήκε από την πίσω πόρτα του ξενοδοχείου ενώ μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν.
Οι αγρότες που δηλώνουν αγανακτισμένοι από την πολιτική της κυβέρνησης, μπήκαν αργότερα στην αίθουσα που συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο και επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον υπουργό

newpost.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MOU KANEI ENTYPOSH AYTOI TOU PAME POTE DEN EXOUN ELLHNIKES SHMAIES STIS POREIES TOUS...

Δείμος είπε...

otan pernan tis epidotiseis kala itan omws e??

Δημήτρης είπε...

Ναί πήραν τις επιδοτήσεις αλλά τους πήραν πολύ περισσότερα πίσω. Αλλά ακόμα και με τις επιδοτήσεις καλά δεν ήταν.

Modestus είπε...

Απορώ ειδικά στην Πάτρα και την Αχαϊα να κάνουν τέτοια έκτροπα μιας και βγάζουν το Γιωργάκη με τα τσαρούχια, το ίδιο και στην Κρήτη.

Unknown είπε...

Ρε καραγκιοζη Δειμος ,τι παπαρια λες ??!!!
Περναν επιδοτησεις ? Σωπα ρε μαγκα ??
Το πορτοκαλι που μου το πηραν φετος 6 και 10 λεπτα το κιλο δε το λες !!!
Οτι το πουλανε στις λαικες τα λαμογια οι εμποροι 1 ευρω δε το λες !!
Οτι αν δε δουλεψει ο αγροτης θα φας σκ@τ@ δε το λες !!
Οτι τα λιπασματα ,τα φυτοφαρμακα ,οι ζωοτροφες ,το πετρελαιο ,κλπ ,εχουν εκτοξευθει οι τιμες τους δε το λες !!
Οτι αν υπαρχει μια ανθρωπινη οικονομικη δραστηριοτητα, που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ,ειναι η αγροτια δε το λες !!!!!!!
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ !!! ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Σε εκοψε αμα πηρε κι ο αγροτης κανα φραγκο . (οτι σωθηκε δηλαδη απο τα ψιχουλα,η μη και νομιζεις οτι η πλειοψηφια των αγροτων ειναι μεγαλογαιοκτημονες τυπου Λαμιας και Λαρισας ??)
Κι αμα ψοφησει ο αγροτης απο την πεινα ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΡΕ Κ@ΘΗΚΙ !! ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ?
Ε ΤΟΤΕ ΦΑΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Μ@Λ@Κ@ ΜΟΥ ,ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝ ΕΔΩ !!!!!
τελος!!! δεν υπαρχει γλυτωμος !!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ! ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Jim,
δεν ξερει κανεις οτι ο αγροτης ο οποιος παλευει μερα νυχτα στο κρυο και με τα καιρικα φαινομενα τα οποια μπορουν μεσα σε μια νυχτα να του καταστρεψουν ολη την σοδεια, οτι δεν βγαζει σχεδον τιποτα αφου ολα πανε στους μεσαζοντες.
Οι αγροτες συνδικαλιστες δεν εχουν καμια σχεση με τους απλους αγροτες οπως ειναι και οι δικοι μου οικογενεια. Αντι λοιπον να υποστηριζομαστε απο ολους τους Ελληνες γιατι δινουμε αγνα προιοντα, προτιματε να μασατε οτι βλακεια σας παρουσιαζουν τα πρασινοκαναλα για επιδοτησεις και επιχορηγησεις και οτι αλλη βλακεια, και να τρωτε σαπια προιοντα με δηλητηριο απο Τουρκια και αλλες χωρες.
Προκαλω οποιον θελει να του πω πως λειτουργει η κυβερνηση, η οποια αγνοει τους Ελληνες αγροτες, δεν τους προστατευει δλδ δεν προωθει τα προιοντα τους στην αγορα - αν το εκανε σωστα τοτε οι αγροτες θα εβγαζαν παραπανω και οι ελληνες θα αγοραζαν φθηνοτερα προιοντα - και προτιμαει για να βγαζουν καποιοι να εισαγει προιοντα κατωτερης ποιοτητας απο τα ελληνικα προιοντα.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΙΕΡΗ και μπορει να παραγει ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ στααγροτικα προιοντα Δυστιχως εχει ανιερους πολιτικους και ανυποπτους πολιτες.ΑΙΑΣ

Καλόπιστος είπε...

Όπου τους βρίσκουμε θα τους πετάμε γιαούρτια,ντομάτες αυγά,ότι έχει ευχαρίστηση ο καθένας.Να μην μπορούν να βρουν ησυχία πουθενάοι προδότες...