Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΠΥΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ



Tα εσωκομματικά πυρά της Βάσως Παπανδρέουδέχτηκε για μία ακόμη φορά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με αφορμή την κατάθεση τροπολογιών στο φορολογικό νομοσχέδιο με τις οποίες μεταξύ άλλων ρυθμίζονται χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία ενώ ρυθμίζοντα και ζητήματα που αφορούν τουςΟργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης...

Η κ. Παπανδρέου μίλησε για πρακτική που υποβαθμίζει το Κοινοβούλιο και σημείωσε: «Έχουμε ζητήσει να μην αξιοποιείτε τα παραθυράκια του νόμου και φέρνετε τροπολογίες την τελευταία στιγμή. Εκφράζω δυσαρέσκεια εκ μέρους της επιτροπής και αυτό να έρθει εις γνώση της κυβέρνησης. Αυτή η τακτική δεν συμβάλλει στην αναβάθμιση αλλά στην υποβάθμιση του Κοινοβουλίου».
Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ καταψήφισε και ρύθμιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος για την βιοποικιλότητα.
Για λογική του «ράβε – ξήλωνε» έκανε λόγο ο εισηγητής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για διαδικασία κουρελού και βάναυση προσβολή του κοινοβουλίου.
Απαντώντας ο υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς είπε ότι προφανώς και δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση με τις τροπολογίες υπενθυμίζοντας όμως τι γινόταν και στο παρελθόν, ενώ πρόσθεσε ότι οι τρεις τροπολογίες δεν αφορούν το φορολογικό νομοσχέδιο, επιχειρώντας να μεταθέσει τις ευθύνες σε άλλους υπουργούς.
φιμοτρο

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΛΕΙ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΤΙ ΕΝΩΕΙ ΑΡΑΓΕ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΜΗΠΩΣ ΜΩΡΗ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ; Ε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ε; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ. ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΕΔΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ.