Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιόν λαό υπηρετεί τελικά ο μέγας "ρήτορας" του ΔΝΤ που εκλέξαμε Πρωθυπουργό;


Ο χάρτης επάνω τυπώθηκε σε εγχειρίδιο του ΝΑΤΟ του 1999 και καταγράφει την Βόρεια Ελλάδα ως ΚΑΤΕΚΤΗΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Εξώφυλλο έκδοσης του STATE DEPARTMENT που κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα.
Αν αυτοί είναι οι "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" μας... τύφλα να' χουν οι ...

..εχθροί μας!
Όχι μόνο αναγνώρισαν τα Σκόπια με το καλλιτεχνικό τους όνομα από το 2004,
όχι μόνο αναγράφουν στους αμερικάνικους χάρτες τα Σκόπια ως "Μακεδονία" από το 1962... αλλά για σπάσιμο νεύρων όλων των ιστορικών του κόσμου... τα συνδέουν και με την Αρχαία Μακεδονία που βρίσκεται ΕΝΤΟΣ Ελληνικών συνόρων.
Σε ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ από το πασοκικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ... οι Έλληνες στο συντριπτικό 68% δήλωσαν ότι ΔΕΝ επιθυμούν καν τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο συνταγματικό όνομα της VARDARSKA. Πως αλλιώς θα πρέπει να το πούμε για να καταλάβει ο Jeffrey;
Βέβαια τότε είχαμε Καραμανλή και τέτοια πρωτοσέλιδα μπορούσαν εύκολα να τυπωθούν. Σήμερα όμως;

O Γιωργάκης Παπανδρέου συμφώνησε στο REPUBLICA VARDARSKA MAKEDONIJA... ΕΝΑΝΤΙΑ στη θέληση των Ελλήνων και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να απαιτήσει ΑΛΛΑΓΗ του συντάγματος των Σκοπίων!

Οι εφημερίδες δεν τολμούν να βάλουν το ΝΕΟ όνομα στους τίτλους των άρθρων αλλά το αφήνουν να χαθεί μέσα στα ψιλά γράμματα.
Με λίγα λόγια θα μας ανακοινώσουν ένα όνομα το οποίο ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ και ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ τα Σκόπια ενώ την ίδια στιγμή θα υποχρεώσει τους Έλληνες να υποστούν τα καραγκιοζιλίκια των Σκοπιανών για την ύπαρξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" εντός Ελλάδας.
Ένα στοιχείο από τα τραγελαφικά της υπόθεσης είναι ότι η πρωτεύουσα της Ψευδομακεδονίας που λέγεται ΣΚΟΠΙΑ... ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ποτέ στον γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας και επί Τουρκοκρατίας ανήκε στο Σαντζάκι της Σερβίας!
Δίπλα βλέπετε απόσπασμα από το ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ του Edmund Bohun από το 1685.
Επίσης, ΤΙΠΟΤΑ από όσα δίνουν υπόσταση στον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν υπάρχει στα Σκόπια (η αρχαία πρωτεύουσα, οι σπουδαιότερες πόλεις, τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά ευρήματα, η γλώσσα των αρχαίων Μακεδόνων κλπ).
Και τι πιο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ σε κάποια χρόνια να γεννηθεί "αυθόρμητα" η ανάγκη να ενωθεί η διαμελισμένη Μακεδονία υπό την ηγεσία της ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ από την Ελλάδα... χώρας που έχει το όνομα και την παγκόσμια κατοχύρωσης της "Μακεδονικής" γλώσσας και του "Μακεδονικού" έθνους.
Η απόλυτη ιστορική σχιζοφρένεια ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ... Γιωργάκη "Πηλικίου" Παπανδρέου δεν πρέπει να περάσει "πάση θεού" στους "Ελληνικούς" κατοίκουςτης πραγματικής Μακεδονίας.
Οι "κάλτσες" στις εκλογές του 2009 ανέδειξαν αυτόν που πρέπει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες των Ελλήνων και όχι του George Soros.
To ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδισε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, υποσχόμενο ΕΞΟΔΟ από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση κάτι που φυσικά δεν έκανε. (Tα καρφιά που ξηλώνονται στην αφίσα αναγράφουν ΝΑΤΟ κλπ)
Μέσα σε κλίμα μεγάλης ευφορίας χρησιμοποίησε τα χρήματα της Ευρώπης για τον εύκολο πλουτισμό των Ελλήνων καθιστώντας τους αργότερα υπόδουλους των Ευρωπαϊκών αποφάσεων για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ διάλυση της Ελληνικής Γεωργίας.
Μη μπορώντας να ξεπουλήσει τη Μακεδονία... οι Αμερικάνοι μας έσωσαν με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη γνωστό για την προσφορά του στην πατρίδα με ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗ-MAFIA-CALCESTRUZZI, με VODAFONE-ΚΟΡΙΟΥΣ της CIA, MEGA channel για MEGA προπαγάνδα και ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ για τα Σκόπια κάτω από το τραπέζι.
Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, επίσης σε κλίμα ευφορίας, μας έκανε να ξεχάσουμε τα εύκολα χρήματα από την Ευρώπη και μας υπέδειξε τα εύκολα χρήματα του Χρηματιστηρίου. Πριν καταλάβουν πως παίζεται το "παιχνίδι", όλοι οι Έλληνες είχαν χάσει τις οικονομίες τους κι είχαν στα χέρια τους "χαρτιά υγείας" από εταιρίες φούσκες που έστησαν Έλληνες βουλευτές και άλλα λαμόγια.
Επίσης σε κλίμα ευφορίας, o Σημίτης - Goldman-Sachs μας έβαλε με το ζόρι στην ΟΝΕ με πλαστά οικονομικά στοιχεία και διαλύοντας οριστικά την Ελληνική οικονομία εκτινάσσοντας τις τιμές των προϊόντων στα ουράνια κατά την μετάβαση από τη δραχμή στο "γιούρο".
Επειδή αυτή η ευφορία ΔΕΝ ήταν αρκετή ,σκέφτηκαν να μας "υπνωτίσουν" με την ονειρική ανάληψη της Ολυμπιάδας του 2004. Δέκα δισεκατομμύρια ευρώ έκαναν φτερά και μας έμειναν 10 γήπεδα, εκ των οποίων τα μισά κλειστά και άχρηστα.
Ακολούθησε ένα ανούσιο break με Κώστα Καραμανλή κατά το οποίο το ΠΑΣΟΚ-MEGA channel οργάνωσε ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ στην Πελοπόννησο.
Επανέρχεται έτσι το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Παπανδρέου που κέρδισε την ψήφο μας υποσχόμενο παροχές απίθανες ώστε να μας βάλει τελικά με το ζόρι στο ΔΝΤ. Μας υποχρέωσε να δανειστούμε με επιτόκια μεγαλύτερα (!) από ότι αυτά στα στεγαστικά μας δάνεια και έχοντας πείσει τους μισούς Έλληνες ότι ΔΕΝ υπήρχε άλλος δρόμος δήθεν για να μη χάσουν τις συντάξεις τους.
Έτσι κι αλλιώς τα αποθεματικά των ταμείων έκαναν φτερά στο χρηματιστήριο πριν δέκα χρόνια και δεν το έμαθε κανείς.
ΠΟΣΑ ΔΙΣ μπορεί να αποφέρει μία τέτοια μπίζνα με το ΔΝΤ; ΕΔΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε είναι τα "καρότα" που υποσχέθηκαν στους Σκοπιανούς οι Αμερικάνοι για να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν... χωρίς καμία αντίσταση. Οι δε πράκτορες - ηγέτες των Σκοπίων χρησιμοποιούν αυτά τα "καρότα" για να διατηρούνται στην εξουσία εκμεταλλευόμενοι την ελπίδα του κοσμάκη για καλύτερες μέρες οι οποίες φυσικά δεν πρόκειται να έρθουνε ποτέ.
Κάτι που δεν θυμούνται οι Σκοπιανοί είναι... ότι η Ελλάδα που είναι χρόνια στην "πλούσια" Ευρώπη... δύσκολα θα σωθεί από τη χρεοκοπία ... ενώ η συμμετοχή της στο πανίσχυρο ΝΑΤΟ από παλιά... δεν ήταν αρκετή για να αποφύγουμε την απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο και τα Ίμια.
Με ατελείωτη προπαγάνδα... αρκετοί πολίτες στα Σκόπια σήμερα αισθάνονται και περήφανοι για την κατάντια τους.