Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ. ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ



Δείτε το βίντεο


Το σχέδιο τους είναι να αποδυναμώσουν τελείως τον άνθρωπο. Πως θα γίνει αυτό;
Καταργώντας τα χρήματα και βάζοντας τα μέσα στο μικροτσίπ. Δυστυχώς ο κόσμος μας έγινε έτσι ώστε ο άνθρωπος με πολλά χρήματα η ακόμη με χρήματα έχει δύναμη και αξία.
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε στις........ αγορές μας ότι σε κάποιες από αυτές μας δίνουν εξτρά μπόνους πχ σούπερ μάρκετ, βενζινάδικα, τράπεζες κα. Μαζέψτε πόντους λένε στις διαφημίσεις. Προσπαθούν αργά αλλά σταθερά να μας περάσουν αυτήν την ιδέα ως κέρδος μας. Τελευταία είδαμε την απειλητική εξαγγελία για τους δημοσίους υπαλλήλους ότι αν δεν απογραφούν δεν θα μπορούν να πληρωθούν. Σκέψου… Πιστεύεις ότι αν δεν πήγαινε κανένας δημόσιος υπάλληλος να κάνει απογράφη τότε δεν θα πληρωνόταν κανένας ;
Δεν σας κάνει εντύπωση μια τέτοια σκληρή (δημοκρατική απόφαση;)
Μετρούν αντιδράσεις και δυστυχώς πάνω σε αυτό το θέμα κανένας μας δεν αντέδρασε
Μέρες παγκόσμιας τρομοκρατίας ζούμε που όλα είναι ευάλωτα.
Ακριβώς έτσι σκέφτονται να περάσουν και την ιδέα για το μικροτσίπ. Όσοι δεν θα το βάλουν δεν θα μπορούν να κάνουν καμία οικονομική συναλλαγή. Το μεγαλύτερο ποσοστό πάνω στη Γη θα τρέξει και θα το βάλει γιατί θα φοβηθεί τις επιπτώσεις που θα έχει όσο αφορά τις συναλλαγές του αλλά παράλληλα δεν θα γνωρίζει ότι βάζοντας αυτό το τσιπάκι θα υπογράφει για όλη του τη ζωή τον έλεγχο του εαυτού του από άλλους .
Εσύ; Θα το βάλεις;