Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Το Παρακράτος Η Σέχτα και τα blogs


Πραγματικά αρχίζω και απορώ, που μπορεί να φτάσει το παρακράτος των Αθηνών για να προωθήσει την ατζέντα του και να βγάλει από τη μέση οτιδήποτε το τρομάζει.
Δεν πίστευα ότι θα βλέπαμε σκηνές Σικάγο στην Αθήνα, όπου αντισυστημικοί δημοσιογράφοι δολοφονούνται. Πάντα έλεγα: Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα, εμείς έχουμε φιλότιμο και ακόμα και οι διεφθαρμένοι του τόπου έχουν κάποια όρια.
Ε λοιπόν δεν έχουν. Είναι φυσικό επακόλουθο από την στιγμή που η κοινωνία..
αξιών έχει καταρρεύσει, να συμβαίνουν τέτοιου είδους γεγονότα. Καταλαβαίνεις τώρα γιατί θέλουν να εξαλείψουν οποιοδήποτε στοιχείο θυμίζει Ελλάδα, οποιοδήποτε στοιχείο θυμίζει χριστιανισμό; Δεν έχει σημασία εάν πιστεύεις ή όχι, αλλά πρέπει να αναγνωρίσεις και να δεις ότι αυτές είναι οι αξίες που μας κρατούν ενωμένους χρόνια τώρα. Άσχετα με το αν πιστεύεις ή όχι ξαναλέω.


   Ο Σωκράτης ήταν ένας θεοσεβούμενος και βαθειά θρησκευόμενος άνθρωπος.
Δεν είναι τυχαίο που Η «ΣΕΧΤΑ» (Σέχτα;; Ας γελάσω)  δηλαδή το παρακράτος των Αθηνών, τον επέλεξε. Τώρα καταλαβαίνω τι εννοούσε ο Κώστας Μπαξεβάνης όταν έγραφε για την Σέχτα. Παραθέτω το κείμενο:

« Όταν εμφανίστηκε με προκήρυξή της η Σέχτα Επαναστατών, ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει, πως καμιά αριστερή ομάδα, δεν αυτοαποκαλεί τον εαυτό της με τον προσδιορισμό «σέχτα». Ο όρος σέχτα, είναι αρνητικός για οποιονδήποτε αριστερό. Και είχα αφήσει να εννοηθεί πως το πιθανότερο είναι κάποιος να τον επέλεξε ξεφυλλίζοντας ένα μαρξιστικό λεξικό προσπαθώντας να κάνει αριστερά βαφτίσια. Αλλά ήταν πολύ απολίτικος ή επαγγελματίας προβοκάτορας.»

Είναι προφανές ότι η Σέκτα είναι μία παρακρατική οργάνωση και κτίστηκε σιγά σιγά, ώστε να βγάζει ένα προφίλ αδίστακτων επαναστατών που αποτελείται από νεαρούς αντιεξουσιαστές. Κι όμως πολλά πράγματα δεν βγάζουν νόημα και από 'κει κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Σκότωσαν έναν δημοσιογράφο χωρίς φρουρά, που ήταν ταυτισμένος με την δημιουργία των ισχυρών blogs στην Ελλάδα. Δηλαδή με την αποδυνάμωση των παραδοσιακών και διαπλεκόμενων ΜΜΕ που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου καθημερινά και μας παρουσιάζουν τις ειδήσεις όπως θέλουν τα αφεντικά τους. Έκαναν έτσι εκατοντάδες άλλους να φοβηθούν. Σίγουρα όχι τους φυλασσόμενους ή τους παρακοιμώμενους που το κράτος συντηρεί ώστε να είναι τα παπαγαλάκια τους. Τόσοι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι υπάρχουν, ο Γκιόλιας γιατί τους πείραξε; Γιατί δεν ήταν παπαγαλάκι τους, όπως ο Καμπουράκης (εμάς καμία) , όπως οι: Κώνστας, Μακρή, Τρέμη, Τσίμας, Καψής, Πρετεντέρης κ.α.  Το έκαναν απλώς γιατί αυτός είναι ο ρόλος τους.

           Το 2004 Αποκαλύφθηκε πως κάποιες ομάδες παρακολουθούσαν πολιτικούς και τον πρωθυπουργό, μέσα από το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, έσβησε τα ίχνη των παρακολουθήσεων - και κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερος (νομίζω Κορωνιά τον έλεγαν). Θυμάστε τότε την δήθεν αυτοκτονία (δολοφονία) Τσακλίδη; Υπάρχουν φωτογραφίες του νεκρού Τσακλίδη. Είναι ήρεμος σαν κοιμισμένος. Όλοι γνωρίζουν πως ένας άνθρωπος που αυτοκτονεί αποφασίζοντας να κρεμαστεί δεν έχει αυτή την όψη. Εκτός αν τον πάρει ο ύπνος την ώρα που κρεμιέται. Να μην αναφέρω για τους τρεις ναυτικούς κόμπους στο σκοινί που βρέθηκαν όπου ο Τσακλίδης δεν είχε ιδέα από αυτά όπως υποστηρίζουν οι δικοί του. Η επίσημη εκδοχή όμως είναι πως αυτοκτόνησε.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε από τον δημοσιογράφο Κώστα Μπαξεβάνη  πως ένας μηχανισμός της ΕΥΠ έκανε ιδιωτικές παρακολουθήσεις. Ανώτερα στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας είχαν διαμορφώσει ένα παραμάγαζο. Το θέμα έληξε «ομαλά» και πάλι. Προφανώς γιατί το κράτος και το παρακράτος είναι ένα.
Να μην θυμηθώ το βίντεο που όλοι είδαμε στο Λαζόπουλο όπου αστυνομικοί ντυμένοι αντιεξουσιαστές,  με ρόπαλα και λοστούς, έσπαγαν τζαμαρίες και μαγαζιά. Είναι προφανές ότι συμβαίνουν πολλά στην πλάτη μας που δεν γνωρίζουμε. Ο Γκιόλιας και το τρωκτικό ενοχλούσαν κάποιους διότι πίσω από κάθε είδηση που βλέπαμε στα κανάλια, τρέχαμε στα blogs για να δούμε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτήν. Ένα τελευταίο παράδειγμα είναι η Πρόταση της Πειραιώς όπου όλα τα δελτία μας την παρουσίαζαν πολύ καλή και έβγαζαν μια εικόνα του Σάλλα τρομερή όπου ήρθε για να μας σώσει. Μόλις ανατρέξαμε στα blogs όμως μάθαμε ότι το Τ.Τ είναι από τις πιο κερδοφόρες επιχείρησης του δημοσίου και ότι η αγροτική τράπεζα έχει πολύ μεγάλη ρευστότητα. Επίσης μέσα από έγγραφα που απεκάλυψε το τρωκτικό και πιθανότατα ο Γκιόλιας μάθαμε ότι: Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ έχει πάρει ένα σκασμό δάνεια, κρατική ενίσχυση, θα πάρει και άλλη, της έχει δανείσει και το Τ.Τ, έχει εκδώσει ομολόγα, έχει αγοράσει ΠΟΛΛΑ ομολόγα που απαξιώθηκαν, έχει δάνεια επισφαλή. Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν δικαιούται να εξαγοράσει πρώτου αποπληρώσει στο κράτος. Το Τ.Τ και η ΑΤΕ δεν δικαιούνται να αποδεχτούν έτσι χύμα πρόσφορα, αφού για έξοδα πάνω από 3.000 ευρώ οφείλουν να κάνουν διαγωνισμό.
Το Πασόκ  χρωστάει 96.800.000 ευρώ στην Αγροτική τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013), 10.000.000 ευρώ στην Marfin bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015).
ΣΥΝΟΛΟ: 111.800.000 ΕΥΡΩ!!!

Και η ΝΔ Η ΝΔ χρωστάει 105.000.000 ευρώ στην Αγροτική τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και 15.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015).
ΣΥΝΟΛΟ : 120.000.000 ΕΥΡΩ!!!
Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί και η Ν.Δ. υποστηρίζει την συγχώνευση τραπεζών.
 Και ότι Ο αδερφός του διευθυντή ειδήσεων στο mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος  είναι στο Δ.Σ της αγροτικής!
Μπορώ να γράφω με τις ώρες για τα αποκαλυπτικά άρθρα που διαβάζουμε στο διαδίκτυο και στα Μπλογκς. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν να τα φιμώσουν. Μην βλέπετε τα δελτία ειδήσεων, αφήστε να πέσουν τα νούμερα τηλεθέασης και θα σας πω εγώ αν θα αλλάξουν ρότα. Βλέπετε εάν χάσουν την διαφήμηση (λόγο της χαμηλής τηλεθέασης) τότε είναι αναγκασμένοι να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σε προσεγκίσουν. Και στην προκειμένη περίπτωση να που την αλήθεια.

ΥΓ. Κάντε κάτι, δεν ξέρω τι αλλά δράστε. Μην κάθεστε στον καναπέ. Τέρμα καναπές, τώρα είναι η ώρα για Επανάσταση.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

μπραβο ρε φίλε, καταπλητικο αρθρο, ταπες ολα με τη μια. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ξυπνατε ρεεεεεεεε καναπεδακιδες

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά..

manos2626 είπε...

μπραβο.πολυ αποκαλυπτικο αρθρο.