Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μεγάλες ''εκπλήξεις '' ετοιμάζει το PKK στο Τουρκικό Στρατό


Για εξάπλωση της τρομοκρατίας δήλωσε έντρομος ο Ερντογάν μετά την ενέδρα στη Φώκαια
Μια ομάδα μαχητών του ΡΚΚ σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης στην οροσειρά Καντίλ, στο βόρειο Ιράκ,..

 Το Κόμμα  του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) έχει μεταφέρει αρκετούς  μαχητές του  ΡΚΚ απο τα  κρησφύγετα στο Καντίλ βουνά του βορείου Ιράκ σε  στρατόπεδο κοντά στα  την Τουρκο-Ιρανικά σύνορα, από όπου εξαπολύει επιθέσεις εναντίον Στρατιωτικών στόχων στην Τουρκία!
Το PKK έχει βρει μια εναλλακτική βάση στο στρατόπεδο Şehidan, κοντά στην περιοχή Şemdinli του Χακάρι, σε μια προσπάθεια να σώσει τους μαχητές  από τη συνεχή βομβαρδισμό από τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις στα κρησφύγετα του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ.
Το PKK βλέπει την Şehidan στρατόπεδο ως «ασφαλή περιοχή» και  ο τουρκικός στρατός δεν δεν μπορέι να πραγματοποιεί τυχόν διασυνοριακές δραστηριότητες στην εν λόγω περιοχή. Επικεφαλής του ΡΚΚ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο στρατόπεδο Şehidan, δήλωσε οτι έχουν ήδη ξεκινήσει επιθετικές ενέργειες ακόμη και στα παραλια του Αιγαίου όπως έιχαμε εχθές την ενέδρα μόλις 1.5 χλμ έξω απο την καλύτερη μονάδα ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας στη Φώκαια  και ελάχιστα μακριά απο το λιμάνι της Σμύρνης όπου η Στρατια του Αιγαίουπάρχουν περισσότερες απώλειες από την πλευρά των δυνάμεων ασφαλείας.
πηγη