Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Π.Λαφαζάνης: “Αυγουστιάτικο πραξικόπημα η πώληση ΕΛΤΑ και ΕΛΒΟ”


“Η απόφαση εξπρές της κυβέρνησης, η οποία για άλλη μια φορά ελήφθη Παρασκευή το βράδυ «του φονιά», να ανοίξουν οι διαδικασίες για την ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα των ΕΛΤΑ και ΕΛΒΟ, συνιστά Αυγουστιάτικο πραξικόπημα και δρομολογεί ένα νέο εθνικό έγκλημα”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο...
κοινοβουλευτικός Εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

“Η ιδιωτικοποίηση – ξεπούλημα, μιας στρατηγικής σημασίας επιχείρησης όπως των ΕΛΤΑ, θα δώσει τη χαριστική βολή στις λαϊκές ταχυδρομικές υπηρεσίες και στην ελληνική περιφέρεια, ενώ η πώληση της ΕΛΒΟ θα σημάνει την ουσιαστική διάλυση μιας κρίσιμης επιχειρησιακής μονάδας, που μπορούσε να έχει μια ιδιαίτερη συμβολή στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Ειδικότερα επισημαίνουμε ότι οι διαδικασίες για το ξεπούλημα των ΕΛΤΑ συνδέονται και αποτελούν προπομπό για το απαράδεκτο ξεπούλημα και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Είναι προφανές και εξαιρετικά ανάλγητο, ότι αυτές οι ιδιωτικοποιήσεις θα αφήσουν χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο, πολλαπλασιάζοντας τις απέραντες στρατιές των ανέργων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ θα αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις του για να μην προχωρήσουν και να ματαιωθούν οι διαδικασίες πώλησης των ΕΛΤΑ και της ΕΛΒΟ, τις οποίες, ούτως ή άλλως, δεν νομιμοποιεί και δεν θα αναγνωρίσει ως τετελεσμένα”, δήλωσε ο κ. Λαφαζάνης.
olympia.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ franchise ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΦΕΣΣΑΣ Η Ο ΦΟΥΡΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?Ε ?!!!
ΕΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΑΡΛΑΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΣΑΜΗ? ΚΡΙΜΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΛΦΙΣΕΣ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ 6ΩΡΑ ΚΛΠ...
ΚΡΙΜΑ.