Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 30% ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!


Πρόταση-σοκ για αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ πρόκειται να εισηγηθεί η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προς την κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλιστεί η επιβίωση της επιχείρησης. Η ΔΕΗ φέρεται να έχει γνωστοποιήσει τα...
κοστολογικά της στοιχεία στη ΡΑΕ με την τελευταία να διαπιστώνει ότι...
η επιχείρηση έχει «τρύπα» της τάξης 30%.
Ως εκ τούτου και με δεδομένο ότι δεν επίκειται άμεση πώληση τμημάτων της ΔΕΗ ώστε να αντλήσει από εκεί έσοδα, η ΡΑΕ αναμένεται να γνωμοδοτήσει προς την κυβέρνηση για αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 30%.
Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση, την οποία κυβέρνηση φέρεται αναγκασμένη να πάρει διότι η ΔΕΗ δεν μπορεί να βρει χρήματα με άλλον τρόπο.
Επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο πρόερος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος, ο οποίος απέρριψε την αύξηση των τιμολογίων χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις.
«Να σταματήσουν πρώτα οι κομπίνες σε βάρος της ΔΕΗ και τότε να δούμε αν χρειάζονται οι αυξήσεις των τιμολογίων», δήλωσε.
Προειδοποίησε δε, ότι η κυβέρνηση θα βρει τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ απέναντί της σκληρά «αν τολμήσει να ξεπουλήσει έστω κι ένα κομμάτι της επιχείρησης».

7 σχόλια:

archaeopteryx είπε...

αέριο, αιολικά, φωτοβολταϊκά, Τσιπουρίδηδες, και το 30% δεν θα φτάνει. Ή κόβουν την απάτη, ή δύο φορές πάνω θα πάει το ρεύμα

Υπάρχει λύση. Λιγνίτης και λιθάνθρακας (εισαγωγή -- όλη η Ευρωπη εισάγει, επειδή είναι φτηνός)

Ανώνυμος είπε...

στρωνουν το εδαφος για τους ιδιωτες για να μην πουν μετα οτι οι προσαυξησεις οφειλονται στις αποκραικοποιησεις ... αρε μουνοπανα, τι σας περιμενει δεν εχετε ιδεα!!! Δεν θα περασει το νταβατζιλικι σας ρε αλητες , θα χυθει πολυ αιμα !!!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα δε θα γίνει, όπως δεν έγινε μέχρι τώρα, καναπές ποπ-κορν και πάμε!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα φύγω απο Ελλάδα, αυτοί που ψηφήσανε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να τους χάιροντε, θα πάω αλλού και άν γίνει πόλεμος θα σκοτώνω τα μουνόπανα τους Ελληνάρες να ξεβρωμίσει ο τόπος, και μετά ας γίνει ότι θέλει, άξιοι της μοίρας τους.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΨΟΦΙΜΙΑ.......ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ??????ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ........ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΕΙΑ ΟΡΘΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΘΕΥΡΑΠΕΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ.............................Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ε???????????????

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΕ (ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΉ ΑΡΉ ΕΈΡΓΕΙΑΣ) , είναι οι ίδιοι που δίνουν τις αδειοδοτήσεις των φωτοβολταϊκών, αιολικών και μικρών υδροηλεκτρικών πάρκων, με σκοπό τη σφαγή των βουνών μας, τη καταστροφή της φύσης με την πλήρη εκβιομηχάνιση της και την απάληψη κάθε μνήμης ιστορικής που συνδέεται με τα κορφοβούνια μας και το ιστορικό τοπίο. Φυσικά πάντα στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης....
Μπείτε απλά στην ιστοσελίδα τους με τον ενεργειακό χάρτη της Ελλάδας και τα σχεδιαζόμενα ενεργειακά πάρκα να φρίξετε, ούτε πέτρα πάνω σε πέτρα δεν έχουν σκοπό να αφήσουν. Ιδιοτικοποίηση σε όλα, βουνά, πηγές, καταρράκτες, όλα μέσα, το πλιάτσικο της χιλιετηρίδος. Ποιά Πίνδος, ποιά τζουμέρκα, ποιά βαρδούσια? Μέρη που σε άλλες χώρες θα ήταν ιερά άβατα της φύσης εδώ τα βιάζουν ασύστωλα και παρά φύση..
http://www.rae.gr/geo/