Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΣΚΛΗΡΗ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ


Συνελήφθησαν, το βράδυ της Πέμπτης στην υψηλή γέφυρα Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας , 2 Αλβανοί, ηλικίας 26 και 33 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Αθηνών, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών...

Οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, που αφορούσαν σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από Αθήνα προς Χαλκίδα, οργάνωσαν αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας ακινητοποίησαν, χθες το βράδυ, ένα Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητο που κινείτο σε περιοχή της Χαλκίδας, με επιβάτες τους δύο δράστες.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε κρυμμένη εντός του χώρου της μηχανής του οχήματος και κατασχέθηκε, μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους 512 γραμμαρίων σε συμπαγή μορφή (βράχος).
alvanoi-narkotika2
Το όχημα των δραστών μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας, όπου με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε επιπλέον στο εσωτερικό του και κατασχέθηκε μία δεύτερη νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους 501 γραμμαρίων, επίσης σε συμπαγή μορφή (βράχος).
Οι δράστες συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους
καθώς και το Ι.Χ. Ε. αυτοκίνητό τους.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
eviazoom.blogspot.com/
reportaz και φωτο: Μιχάλης Τσοκάνης
makeleio.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H nea genia Alvanwn... epikundinoi kai xeiroteroi apo tous dikous tous... epaggelmaties egklimaties...