Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Σχετικά με την διαμάχη Καζάκη - Καμμένου


Παιδιά χαλαρώστε λίγο. Τα ξεκατινιάσματα και από την μια πλευρά και από την άλλη δείχνουν συμπτώματα μικροπολιτικής. Και αδικεί τον αγώνα που έχει κάνει και ο καζάκης και ο Καμμένος. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα. Ο στόχος είναι να γκρεμίσουμε το κλεπτοκρατικό κατεστημένο. Ας τα παραμερίσουμε, κανείς δεν είναι ούτε αλάθητος ή άγιος. Πάμε...
μπροστά ενωμένοι. P.S. Για να είναι δίκαιο και σωστό ενημερωτικό site το anti-ntp, παράκληση να δείξει ολόκληρο το απόσπασμα όπου φαίνεται ότι αυτό το χώσιμο του Καζάκη δεν ήταν απρόκλητο.

Αναγνώστης...

ANTI-NTP.NET: Στείλε το μας!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την διαμάχη με προσωπική επίθεση ενάντια στους Καμμένο και Μαριά- για τον οποίο υποθέτει οτι τα πήρε- την ξεκίνησε ο Καζάκης. Ο Καμμένος και ο Μαριάς απάντησαν στην συκοφαντία και την λάσπη. Το πρόβλημα το έχει ο Καζάκης που δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα απο οσα επικαλέστηκε. Το πείεργο είναι πως ενας άνθρωπος όπως ο Καζάκης, στο παραπέντε της εκλογικής αναμέτρησης αναφέρθηκε σε ενα παλιό θέμα και δεν είχε βγει να καταγγείλει τότε αυτή την συμπεριφορά. Το άρξαξτε χειρών αδίκων ταιριάζει τστον Καζάκη.

Ανώνυμος είπε...

Η διαμάχη είναι Καζάκη Καμμένου. Την ξεκίνησε ο Καζάκης. Εξάλλου και στο video, που υπάρχει στο site, ακούγεται τι έλεγε τότε για την συνεργασία και τι λέει τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης, γνωστός για τις φιλοσκοπιανές του θέσεις αποφάσισε 4 μέρες πριν τις πιο κρίσιμες της μεταπολίτευσης να επιτεθεί όχι στη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ κλπ., αλλά στον Καμμένο και το ΠΑΜ με λάσπη ψέματα και συκοφαντίες.

Οι πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν θα τον κρίνουν και για αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Ακούγετε ότι το λογαριασμό όλης της προεκλογικής εκστρατείας του Καμμένου θα το πληρώσει ο Σαμαράς αρκεί να μην βγάλει τώρα τα στοιχεία που έχει στα χέρια ο Καμμένος εναντίων του.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν είναι καινούρια πράγματα. Ο Καζάκης τα λέει καιρό τώρα από την εκπομπή του. Και δεν αντέδρασε κανείς. Μερικές μέρες πριν τις εκλογές αντέδρασαν. Και μάλιστα μόνο για εντυπώσεις, ουσία μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

Ο σωστός τίτλος έπρεπε να ήταν η επίθεση του Καζάκη στον Καμμένο. Επίσης έπρεπε να συνοδεύετε απο το video που είχατε αναρτήσει παλιότερα και ήδη παίζει σε άλλα blog. Εκεί ο Καζάκης λέει τα εντελώς αντίθετα απο οσα επικαλέστηκε πρόσφατα.
Δεν υπάρχει ενωμένος αντιμνημονιακός χώρος γιατί την όποΙα προσπάθεια για ένωση την διέλυσε η επίθεση Καζάκη. Οι διαχειριστές του blog, οφείλουν να πάρουν θέση. ΄Η ο Καζάκης λέει ψέμματα ή ο Καμμένος. Κάποιος είναι ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

υποψηφιος βουλευτης κυκλαδων ο ροκακιας

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποιος απο τους δυο εχει δικιο το ταημινγκ ομως της επιθεσης του καζακη ειναι υποπτο

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΨΕΥΣΗ δεν άκουσα ούτε είδα. Μία κωλοδιάψευση ρεεεεεεε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμενος αρχισε τη λασπη, αρχες Μαρτιου, κατηγορωντας τον Καζακη στον Χατζηνικολαου.
Ο Καζακης εχει πει πριν εβδομαδες, γιατι δεν συνεργαστηκαν με τους Εν.Ελ. και τι του προτεινε ο Καμμενος.

Ξαφνικα εχθες, τα θυμηθηκαν ολα αυτα καποιοι και το εκαναν ΤΟ θεμα στο διαδυκτιο και οχι μονο. Καπακι ριχνει λασπη ενα νον πειπερ της ΝΔ και ο καμμενος στελνει ενα καταπτυστο Τουιτερ, τιγκα στο ψεμα. Αυτο το Τουιτερ το δειχνει και το Σκαι.

Και ολα αυτα, ενω εινα γνωστα εδω και εβδομαδες, 4 μερες πριν τις εκλογες τα ξεθαβουν.

Χμμμ, σαν να μην μας τα λεει καλα ο Πανακος.

Ανώνυμος είπε...

ο καζακης δεν είπε ότι πήγε να τον χρηματίσει αλλά να προσφέρει οικονομική βοήθεια στο Ε.ΠΑ.Μ στον αντίποδα ότι ο καζακης θα ενωθεί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο καζακης δεν είπε ότι πήγε να τον χρηματίσει αλλά να προσφέρει οικονομική βοήθεια στο Ε.ΠΑ.Μ στον αντίποδα ότι ο καζακης θα ενωθεί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην τρελενομαστε. Στο βιντεο ο καζακησ λέει ότι του προσφερθηκε από τον καμμένο εκλογιμη θεση στο επικρετίας καθώς και χρήματα για τον προεκλογικό αγώνα, προφανώς των συνεργατών του καζακή, και αυτός το αρνήθηκε. Ο καζάκης αρνηθηκέ διότι δεν ήθελε να διαλύση το επαμ και όχι γιατί το θεώρησε δωροδοκία (που δεν είναι). Ασ μην πατάμε τόσο εύκολα τις μπανανοφλουδες της νουδουλας.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=W0H4GE34FkI