Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με 16% "κτυπάς" αυτοδυναμία; "Ναι" λέει ο Ε.Βενιζέλος


Αν άκουγε κανείς σήμερα τον - κατά τα άλλα ιδιαίτερα εύστροφο - πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλο στην συνέντευξή του στον Αντέννα, θα νόμιζε είτε ότι αναφέρεται στις εκλογές του 2009, είτε ότι παίζει σε νούμερο σατιρικής επιθεώρησης καθώς είπε το περίφημο "Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του 2012, είναι πιο εφικτός από αυτόν της Ν.Δ. για αυτοδυναμία"...


Μήπως άλλαξε ο εκλογικός νόμος και δίνει αυτοδυναμία 151 εδρών ειδικά στο δεύτερο κόμμα που θα συγκεντρώσει 16 ή 17%%;

Γιατί καμία άλλη περίπτωση δεν υπάρχει για να πάρει αυτοδυναμία το ΠΑΣΟΚ. Εκτός και αν υπάρχουν πράγματα που  αγνοούμε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα ξέρει: Δηλαδή ρίχνουμε μία ψήφο υπέρ του ΠΑΣΟΚ στην κάλπη και το σύστημα την μετράει για ... τρεις. Στην ηλεκτρονική εποχή που βρισκόμαστε, όλα γίνονται.

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως το ΠΑΣΟΚ «πληρώνει» το γεγονός ότι πήρε μόνο του το κόστος των σκληρών μέτρων, ενώ διευκρίνισε πως τον Ιούνιο δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι ούτε περικοπές μισθών και συντάξεων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά συνέλθετε, στόχος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι η αυτοδυναμία, είναι κάποιο ποσοστό πχ 20%, στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία και λέει τώρα το χοντρογούρουνο ότι πιο εφικτός είναι αυτός του ΠΑΣΟΚ παρά της ΝΔ.