Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Δημαγωγό χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5. «Οφείλω να πω ως κάποιος που ήρθε από άλλο κόμμα στην παράταξη της ΝΔ ότι θα είναι φοβερό λάθος εάν οι ψηφοφόροι τις ΝΔ αυτήν την κρίσιμη στιγμή ακολουθήσουν δημαγωγούς -και ο...

κύριος Καμμένος μπορεί να μην είναι κομματίδιο ή να είναι, δεν ξέρω αυτό θα φανεί στην κάλπη, αλλά δημαγωγός είναι σίγουρα- και να αφήσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία» δήλωσε.


Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή θα έχουμε «βουλευτές τραμπούκους» και θα κινδυνέψει η Δημοκρατία.


«Δεν σας κρύβω ότι επειδή είμαι από αυτούς που έχω δεχτεί στη ζωή μου δύο φορές επίθεση από την Χρυσή Αυγή με βία, γνωρίζω πολύ καλά ότι αν πράγματι το κόμμα αυτό μπει στην Βουλή όπως δείχνουν σε αυτήν τη φάση οι δημοσκοπήσεις, η δημοκρατία μας θα περάσει πολύ μεγάλη κρίση. Μιλάμε για βουλευτές τραμπούκους μέσα στη Βουλή» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

πηγη

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To φοβερο λαθος της φυσης εισαι εσυ, μπουμπουκο, και οι ομοιοι σου.
Πάρε τα χιλιάρικα-αργύρια της προδοσιας της πατρίδας μας και ξεκοκκάλισέ τα οσο κάθεσαι στις βελουδινες πολυθρόνες. Εχεις γινει αλλο ενα θλιβερο σφουγγαρόπανο του διεθνους σιωνισμου.

Ανώνυμος είπε...

"Και ομως αληθινο
Η εφημερίδα το χωνί πούλησε 18.500 αντίτυπα"

Eδω ακομα δεν επιστρεψαμε τις εφημεριδες πισω απο τα περιπτερα εσεις κανατε εκκαθαριση κιολας;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

ρε προδότη μπουμπουκο...
1) και εσυ απο αλλο κομμά πηγες στην πολιτική άνοιξη.
2) ποιο πασοκ ρε θα βγεί στης εκλογες;;; παει αυτο μας αφησε...
ο δημαγωγός είσαι εσύ... μην τρομοκρατής με ψυχολογικά κολπάκια τους παλιούς νδ με το οτι θα γίνει ξάνα κυβέρνηση το πασοκ... αλλα και πάλι εσενα τι σε νοιαζει; ποιος θα σε ψηφίσει ρε τηλεπωλητή;;;αντε με τις χαζες ψυχολογικοπολιτικές σας... Υπάρχει Ελλάδα μονο ρε αυτή που προδοσες εσύ και ολοι που είναι σαν εσενα...
ΡΕ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ... ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

Ανώνυμος είπε...

Στην Βουλή θα μπούνε όσοι και όποιοι αποφασίσει ή βούληση του Ελληνικού Λαού. Εάν ο μπούλης άρχισε ήδη να ανησυχεί, πρόβλημά του. Ας πρόσεχε!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε γελοίε χλεχλέ; Τώρα τρομάξαμε. Τέτοιοι αλήτες που είσαστε, ((εσύ δεν ξέρουμε αν θα εκλεγείς βέβαια), με τραμπούκους πρέπει να έρχεστε αντιμέτωποι. Όχι με αξιοπρεπείς ανόητους που τρώνε τις ψευτιές σας και σας αποκαθιστούν επαγγελματικά για να τους ξεφτιλίζετε. Ας μπει κι η χρυσή κι η ασημένια αυγή στο μπου ρδέ ..ο σας (έτσι που το καταντήσατε) και μακάρι να σας μαυρίσουνε και στο ξύλο. Κι εσείς φασίστες είσαστε και μόνον οι φασίστες μπορούν να σας ξεσκίσουν ΟΥΣΤ ΑΛΗΤΕΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μη φοβασαι,μην χεζεσαι πανω σου Μπουμπουκο, κοντα η ωρα

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζη Καρατζαφέρη, δες τώρα τι εξέθρεψες, ένα κωλοπαίδι που δεν εχει άλλο.

Ανώνυμος είπε...

ρε αχρηστε πολιτικε κοιτα τα χαλια σου που ουτε για σκουπιδιαρης δεν κανεις γιατι και τα σκουπιδια θα σε φτυσοθν.πουλα κανενα βιβλιο μπουμπουκο και αντε για νανι.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα να΄σαι καλα καραγκιοζακο, μας εκανες και γελασαμε :)
Τελικα μας εχεις για πολυ λαλακες με μνημη χρυσοψαρου.Γεια σου μπουμπουκο με τα ωραια σου!Εδω ο κοσμος πειναει,οι τουρκοι κανουν βολτες στο Αιγαιο και ολοι οι ξεφτιλες πολιτικοι ασχολειστε με τα ψηφαλακια για να βγειτε βουλευτες και να τα ξανακονομησετε..Βγες καμμια βολτα εξω χωρις μπραβους να δεις ποσο σε εκτιμαει ο κοσμος εσενα και ολο το συναφι σου..
Και συ anti-ntp αντι να μαζευεις λεφτα για σερβερ βαλε donation για Μπουμπουκο να τον βοηθησουμε.Pay safe με φασκελα!

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι εκτός από το να βρίζετε έχετε να πείτε κανένα επιχείρημα; Εάν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ δεν θα παρεμείνει το ΠΑΣΟΚ ανενόχλητο στον σκληρό πυρήνα του Κράτους; Αυτό είπα! Αλλά τελικά γράφετε μόνον για να βγάλετε τα σώψυχά σας! Περαστικά!

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Ανώνυμος είπε...

θες επιχειρημα;Λοιπον α) εισαι μακραν μεγαλυτερος δημαγωγος απο τον Καμμενο
β)ο μεγαλυτερος τραμπουκισμος ειναι τα μνημονια που υπογραφεις εσυ και οι υπολοιποι βολεμενοι.Μακαρι να σου ξανακανουν επιθεση ,μοντερνε δοσιλογε!
Τα επιχειρηματα τα δικα σου πια ειναι;Ψευτοδιληματα οπως μνημονιο η τελος οι συνταξεις,ΝΔ η θα γινουμε Συρια υπογραφουμε η χρεοκοπουμε κ.λ.π Στην συνειδηση του κοσμου εισαι ενας υπαλληλος ξενων συμφεροντων ποτε χριστιανος και ποτε αρχαιολατρης και βεβαια πολιτικος μυωπας αφου διαλεξες μια παραταξη χωρις μελλον(αυτους που τοσο καιρο εβριζες).

Ανώνυμος είπε...

ρε αδωνη ΝΔ ΠΑΣΟΚ μας φεραν στη καταστροφη αυτα ελεγες προ κωλοτουμπας παγιδευτικες στα λογιασου. τωρα φαε φασκελα γιατι απο επιχειρηματα τα ζωα που χωροπηδανε δεν καταλαβαινουν και μας ζητας να ψηφησουμε την καταστροφη μας δηλ εσενα χερι χερι με ΝΔ? δεν πας καλα.Λογικεπσου για το καλο σου διαφορετικα περαστικα

maria είπε...

ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΚΑΙ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ !ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΥΤΙΛΑ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ,ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ!