Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ


«Να είσαι θυμωμένος και όχι λυπημένος. Η λύπη δεν οδηγεί πουθενά, μόνο στην αυτοκτονία» τονίζει ο Κώστας Βουτσάς αναφερόμενος στην κρίση, δίνοντας συνέντευξη στον Τύπο της Κυριακής. Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας: «Φθάσαμε σε ένα κράτος που φορολογεί τους πολύτεκνους όταν στο εξωτερικό τους προστατεύουν. Θέλουν, ως... φαίνεται, να εξαφανίσουν τους Έλληνες και έτσι χάνεται η.. ανθρωπιά» προσθέτει ο μεγάλος ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι δίνει τη σύνταξή του σε άπορους: «Τη σύνταξή μου δεν την κρατώ, τη δίνω σε ανήμπορους. Όχι για άλλο λόγο, μα για να με μιμηθούν κι άλλοι».
Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός αναφέρεται και στη νέα γενιά των ηθοποιών, υποστηρίζοντας ότι οι σημερινοί πρωταγωνιστές είναι καλύτεροι από τη δική του γενιά: «Το επάγγελμα είναι φορτωμένο, σίγουρα είναι πολύ οι ηθοποιοί αλλά με τους νέους έχουν ανέβει τα πράγματα. Αυτοί που είναι να ξεχωρίσουν θα ξεχωρίσουν. Οι πρωταγωνιστές που λάμπουν είναι γύρω στους 16 και άλλες τόσες είναι οι πρωταγωνίστριες. Ε, αυτοί οι πρωταγωνιστές που υπάρχουν σήμερα είναι καλύτεροι από εμάς» τονίζει ο Κώστας Βουτσάς και εξηγεί πως στην εποχή του πολλοί συγγραφείς έγραφαν το έργο πάνω στον ηθοποιό σε αντίθεση με σήμερα.
Στη συνέχεια αποκαλύπτει το μυστικό της καθιέρωσης, το οποίο από την προσωπική του εμπειρία είναι «το σινάφι σε ανακαλύπτει, το κοινό σε αποκαλύπτει, η διάρκεια σε καθιερώνει»

gossip-tv.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εξέλιξη της ελληνικής ή να γυρίσει την πλάτη

Ανώνυμος είπε...

Και ο παπούλιας με μικρό πι δίνει τη σύνταξή του...στον κ@@ο του...άλλωστε τέτοια προσφορά πρέπει να ανταμειφθεί,άντε με τον γελοίο.
Μπράβο στον κύριο Βουτσά.
Σπουδαίο πράγμα να είσαι γενναιόδωρος.

free mind είπε...

Το πόσο καλύτεροι είναι από εσάς Κώστα μου ,δεν το αφήνουν να φανεί αυτές οι αηδίες στις οποίες καλούνται να επιδείξουν το ταλέντο τους.
Σίγουρα πάντως είναι πιό στερημένοι πνευματικής καλλιέργειας και συμβάλλουν πολύ λιγώτερο στην αφύπνιση,την άσκηση ορθής σκέψης και κριτικής ικανότητος από την δική σου γενιά.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή,κάποιος διαφημίζει στο blog το παρακάτω,αλλά μην μπείτε,έχει ιούς
http://lnfaw.blogspot.com/2011/11/lego.html

Ανώνυμος είπε...

Ποιά η λογική να αποχωρήσουν οι Κύπριοι; ξέρει κανείς να απαντησει;

Theoprovlitos είπε...

Γιατι ομως το κρατος του Παπακωνσταντινου και του Πααπδημου φορολογει τους πολυτεκνους; Ποιος ειναι o ΥΠΟΒΟΛΕΑΣ και ο ηθικος εκφραστης τετοιων τερατουργηματων με σχετικα δημοσιευματα κακοφημου blog που σχετιζεται με τον Στεφανο Μανο και αυτους που ευρισκονται από πίσω του;

"Λασκαρατος: Σε μια χώρα που δεν μπορεί να προσφέρει στοργή σε χιλιάδες οικονομικά περιθωριοποιημένα ή ανάπηρα παιδάκια, που καμώνεται πως δεν βλέπει τα ζητιανάκια που φοιτούν στα πεζοδρόμια του εγκλήματος και που αρνείται να υιοθετήσει Αφρικανόπουλα που πεθαίνουν από πείνα για να διατηρήσει τη φαντασιακή καθαρότητα της φυλής, προωθείται η ανεξέλεγκτη παιδοποιία, που εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο τη φτωχολογιά και αναπαράγει ταλαίπωρα ανθρωπάκια που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Το ναζιστικό πρότυπο της χαζοβιόλας νοικοκυράς “Kirche-Kuche-Kinder» (Εκκλησία-Κουζίνα-Παιδιά), της γυναίκας θηλαστικού, οδηγεί στην υπερπαραγωγή παιδοκούνελων που θα ζουν από την ελεημοσύνη της Κοινωνίας, ανοίγοντας νέο κύκλων εργασιών για την Εκκλησία που θα τα χειραγωγεί, διεκδικώντας για ελόγου τους προνόμια σε βάρος των άλλων.

Η κτηνωδια εχει ονοματεπώνυμο.