Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

"Ακροδεξιό παραλήρημα της Οικογένειας Φαραντάτου"


Αυτός είναι ο κύριος τίτλος του zougla.gr.
Το portal του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, κρίνει κατ' αυτόν τον τρόπο την επιστολή του Συνταγματάρχη εν αποστρατεία Αναστάσιου Φαραντάτου, που εστάλη σε πολλά ΜΜΕ κι όχι στο zougla.gr όπως γράφει ο Μ.Τ. (δείτε την εδώ).
Το σχόλιο του zougla:



Με έναν οχετό που είναι πλήρους ακροδεξιάς θεματολογίας και παραληρηματικού χαρακτήρα, ο συνταγματάρχης Αναστάσιος Φαραντάτος, αδελφός του ταξίαρχου και θείος του πρωταγωνιστή των προσφάτων επεισοδίων στη Σχολή Ευελπίδων, καταγγέλλει δημοσιογράφους, έντυπα και ιδιαίτερα τη zougla.gr για τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο Τάσος Φαραντάτος, αμετανόητος θιασώτης των φασιστικών ιδεών, κάνει λόγο, άκουσον-άκουσον, για την προστασία της Φυλής, όρος που παραπέμπει στα ιδεολογικά συγγράμματα του καθαρόαιμου ναζισμού. Υπερήφανος για τα καμώματα του πατέρα, του αδελφού του και των ανιψιών του, επιχειρεί να πείσει για τον εθνικοπατριωτικό χαρακτήρα των πράξεών τους.

Απολαύστε τον ναζιστικό χαρακτήρα της επιστολής του και θυμηθείτε πως από κάτι τέτοιους πυρήνες ακροδεξιών αξιωματικών του Ιδέα και της σπείρας του Γ. Παπαδόπουλου ξεπετάχτηκαν οι συνταγματάρχες που έβαλαν την Ελλάδα στον γύψο το 1967.

Σημειώστε, δε, ότι ο συνταγματάρχης Τάσος Φαραντάτος αποφεύγει για ευνόητους λόγους να αναφερθεί στο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ανιψιό του κατά τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στη Σχολή Ευελπίδων.
πηγη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε γαμηθείτε όλοι ρε, με τα "φασιστικά" παραληρήματα μας τα ΄χετε πρήξει!!!!
Είδαμε και τα "προοδευτικά, διεθνιστικά και δημοκρατικά" παραληρήματα που μας έχουν φέρει!!!!!
Κοντεύουμε να χάσουμε την πατρίδα μας, τις περιουσίες μας, την ταυτότητά μας και την ίδια μας την ζωή!!!!!!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ!!!!!
Δ Ε Ν Μ Α Σ Α Μ Ε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ, ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΙΔΑΡΕΣΤΗΣ.... ΣΚΑΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια στους συναδελφους"Ανωνυμους". Ειμαι φοβερα εξοργισμενος με το θρασσος ολων αυτων των επωνυμων που λειτουργησαν ειτε στο φως ειτε υπογειως και μας οδηγησαν στη σημερινη τριτοκοσμικη καταντια. Εζησα στο εξωτερικο και θελω να δηλωσω οτι αυτη τι στιγμη υπαρχει ενας κανιβαλισμος εναντιων των Ελληνων, μπορει ατομικα να ταιριαζουμε αλλα ως κουλτουρα εχουμε τελειως αλλες καταβολες, ας διορθωσουμε αυτα που μας πισογυριζουν ...
Ας τους γκρεμισουμε λοιπον ολους αυτους τους επωνυμους, και ας αρχισουμε απο την αρχη, τωρα ειναι η ευκαιρια....
Για το Θεο, πρεπει να πληρωσουν αυτοι και οχι η τριτη ηλικια, η νεα γενια, και ο απλος λαος....
ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

Modestus είπε...

Καλά κι επειδή το λέει ο Ταρζάν θα τον πιστέψουμε; Έλληνας που δεν έχει υπηρετήσει την πατρίδα για μένα δεν είναι έλληνας. Η δικαιολογία του ότι ήταν τότε χούντα τότε δεν μου λέει τίποτα μιας και θα μπορούσε να πάει μετά. Ας λουστούμε την δημοκρατία των αριστερών καθαρμάτων τώρα. Σας τρομάζει η λέξη χούντα ε; Σας τρομάζει η λέξη δικτατορία ε; Πιστέψτε με θα φτάσει η ώρα και η στιγμή που θα παρακαλάτε για έναν Παπαδόπουλο, την ώρα των σκιών.

Ανώνυμος είπε...

Τριανταφυλλόπουλος. Το πουλημένο τομάρι της νέας τάξης πραγμάτων. Πληρώνεται από το υπουργείο εξωτερικών της αμερικής (σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ), για να βγάζει στη φόρα τα σκάνδαλα που οι ίδιοι θέλουν και του δίνουν. Προδότης
που θέλει κρέμασμα. Σιχαμένο καθίκι της μασωνίας, που θέλει να δει την Ελλάδα κατεστραμένη. Δικτάκτωρας που τον ενοχλούν οι πατριώτες.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να γεννηθει μια χουντα,κ μονο που ολοι αυτοι του συστηματος την ξορκιζουν,πρεπει να μας βαζει σε σκεψεις πως για αυτους θα ειναι κακο, μα για το λαο θα ειναι κατι καλυτερο απ αυτο που ειναι η σημερινη δηθεν δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ Ι5 ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΜΕΝΟΣ. ΤΟ 2007 ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΑΞΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ Ο ΑΞΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΡΙΝΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΟ ZOUGLA.GR!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά με τι ασχολείται ο κόσμος! Πρασπαθούν να αποπροσανατολίσουν το κόσμο από την κατάντια που έφεραν τη χώρα σήμερα , όλοι οι αποδεδειγμένα πλέον προδότες! Ποιοι μιλούν ? Αυτοί που δεν έχουν πάει ούτε φαντάροι! Αυτοί που είναι πράκτορες πουλημένοι και μόνο στόχο έχουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα? Κάτω τα χέρια από το Στρατό , κάτω τα χέρια από τη ΣΣΕ.Αυτά που γράφει ο Τάσος Φαραντάτος δεν επιδέχοντε καμμιάς αμφιβολίας! Καλό είναι ο κ.Αβραμόπουλος να το κλείσει το θέμα άμεσα γιατί μόνο φθορά θα φέρει πλέον στη Ν.Δ. Αλλωστε ο Εύλπις έχει τιμωρηθεί με όλα αυτά ήδη. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι ακριβώς γίνεται!