Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΛΑΟ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...!!!...!!!



Σχόλια απο Περικλή Αθανασόπουλο

Όποιος παρακολούθησε τις αποψινές δηλώσεις των ΣΑΡΚΟΖΙ και ΜΕΡΚΕΛ θα καταλάβε ότι το θέμα που θα απασχολήσει σε 20 μέρες στην συνάντηση των G-20 θα είναι ο νέος ρόλος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στην παγκόσμια διακυβέρνηση…!!!

Αυτό όμως που....
έχει σημασία για την Ελλάδα είναι η νέα πιστοληπτική ικανότητα των Ελληνικών Τραπεζών και η διαδικασία δανειοδότησης που θα ακολουθήσει…!!

Αφού πλέον η χώρα μας υποθήκευσε για τα επόμενα 50 χρόνια το ξεχρέωμα της με το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και την φορολογική και εργασιακή καταδυνάστευση του Ελληνικού Λαού, μην μπορώντας πια η κυβέρνηση να εξυπηρετήσει με άλλα πακέτα στήριξης τους φίλους της Έλληνες Τραπεζίτες τους άφησε στο έλεος των ΜΕΡΚΕΛ –ΣΑΡΚΟΖΙ…!!!

Δηλαδή για να πάρουν δάνειο οι Ελληνικές Τράπεζες οποιασδήποτε μορφής ακόμα και επενδυτικό, θα πρέπει να εγγυηθούν στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα με δικές τους ιδιοκτησίες ,όπως μετοχές, ομόλογα, η ακίνητα, και όχι όπως μέχρι σήμερα ρουφούσαν από τον κρατικό κουρβανά πακέτα στήριξης…!!!

Πέρα από όλα αυτά οι Ελληνικές Τράπεζες μετά τον Ιανουάριο του 2012 θα πρέπει να ξεχάσουν και τα φουσκωμένα επιτόκια σε δάνεια και κάρτες που ακόμα και σήμερα ξεζουμίζουν τον Ελληνικό λαό…!!!

Αφού έκαναν τα παιγνιδάκια τους και περίμεναν από τους φίλους τους πολιτικούς να τους σώσουν ..ας πρόσεχαν….!!!

Το νέο ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ κράτος δεν αστιεύεται...!!!

thoureios blogspot.com