Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ


Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της. Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών, αντιλαϊκών , αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της. Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός...
Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις; Είναι ολοφάνερο ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι πλήρως αναξιόπιστοι. Οι προεκλογικές τους υποσχέσεις απέχουν πολύ πέραν των συνήθων ψευδών που είχε συνηθίσει να ανέχεται ο Λαός από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Με την καταστρεπτική πολιτική τους δεν σώζουν τη Χώρα από τη χρεοκοπία αλλά οδηγούν το Λαό στην εξαθλίωση. Η Κυβέρνηση απέτυχε να κυβερνήσει τον τόπο προστατεύοντας τα συμφέροντα του Λαού. Οφείλει αμέσως να παραιτηθεί και η Χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων τα οποία άμεσα πρέπει να διαλυθούν. Ο πολιτικός τους βίος τερματίσθηκε, Αν δεν το πράξουν μόνοι τους θα το πράξει βίαια ο Λαός. Και δεν πρόκειται μόνο περί του κυβερνώντος κόμματος αλλά όλων των κομμάτων. Αν έχουν την παραμικρή αίσθηση ευθύνης πρέπει σήμερα να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του Λαού. Δεν τους απαλλάσσει σε τίποτα από τις ευθύνες τους επειδή δεν ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες γιατί υπηρετούν το ίδιο ανθελληνικό και αντιλαϊκό σύστημα εξουσίας. Η Χώρα βαίνει προς το χάος και τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι βέβαιο πως οι βουλευτές και τα κόμματα θα εξαφανισθούν όταν θα έρθει το τέλος αφού έχουν εξασφαλίσει τις καταθέσεις τους για τους ιδίους και τις οικογένειες τους. Αλλά ο Λαός θα τους αναζητήσει και από την οργή του δεν θα γλυτώσει κανείς. Τώρα είναι η ευκαιρία, όσοι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και αισθάνονται Έλληνες, να παραιτηθούν άμεσα και να ωθήσουν την ανθελληνική Κυβέρνηση στην πτώση. Άλλως είναι συνένοχοί τους. Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, τους επισκέπτες της σελίδας μας να κινητοποιηθούν δυναμικά στους χώρους τους και να αξιώσουν την παραίτηση της Κυβέρνησης και διάλυση όλων των κομμάτων της Βουλής. Άμεση προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη συντακτικής Βουλής για να τεθεί τέλος στην άθλια μεταπολίτευση με την ψήφιση νέου Συντάγματος. Έλεγχος των υπευθύνων, καταδίκη και δήμευση των περιουσιών τους. Επιτέλους να σταματήσει η διαφθορά και να ανασχεθεί η κατρακύλα του Έθνους. http://apostratoi.blogspot.com/2011/09/blog-post_8806.html#comments
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΞΗ 81 ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΗΜΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗ !! ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ !! ΖΗΤΩ Η ΣΣΕ !! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !! ;)

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ NA TO AΚΟΥΜΕ...

π.χ. "Ο Αεροπόρος"

http://www.youtube.com/watch?v=a3Y7PwTolqk&feature=related

ένας φίλος είπε...

Το άρθρο είναι κατά τη γνώμη μου ότι πιο αληθινό, ουσιώδες και συνάμα τόσο περιεκτικό σε τόσο λίγες γραμμές κείμενο που έχω διαβάσει στη ΑΝΤΙ-ΝΤΠ σε σχέση με την σημερινή Ελληνική αληθινή πραγματικότητα και ταυτίζομαι απολύτως με αυτό που εκφράζει.
Εύχομαι και ελπίζω, να υπάρξει ΕΞΥΠΝΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ ενεργοποίηση των Ελλήνων Πολιτών με πρώτους τους δημοσιογράφους (πράγμα απολύτως αναγκαίο για να προχωρήσει κάτι τέτοιο), που να μπλοκάρει τα μακάβρια σχέδια των έμμισθων (από τα δικά μας λεφτά!) και κατά παραγγελία της νέας τάξης πραγμάτων Δημίων του Ελληνικού λαού.

ένας φίλος είπε...

Εύχομαι με όλη μου τη ψυχή, Ο Θεός, να θυμηθεί τις υπηρεσίες που του προσέφερε το Έθνος μας και οι άγιοι πατέρες μας , και να ανταποδώσει σε αυτούς τους βρικόλακες, την Υποκρισία και τη Δολιότητα με την οποία αντιμετώπισαν το λαό, που σαν χάνος τους εμπιστεύτηκε, στέλνοντας επάνω τους εις τριπλούν όλα όσα έχουν σχεδιάσει εις βάρος μας…. και εξίσου το ίδιο να κάνει και σε όποιο έθνος μας αντιμετώπισε με τον ίδιο σιχαμερό τρόπο.
Σας παρακαλώ πολύ να συνεχίσετε να δημοσιεύεται και να αναδημοσιεύεται άρθρα τέτοιου επιπέδου.
Με εκτίμηση ένας φίλος.

ένας φίλος του φίλου. είπε...

Το ότι διάφορα σιχαμερά σκατόψυχα σκουλήκια όπως ο αεροΠΟΡΔΟΣ ποιό πάνω που σίγουρα θα γινόντουσαν προδότες και δοσίλογοι στη πρώτη ευκαιρία(100% είναι άσχημος και πούστης), θα πολεμούν εναντίον των Ελλήνων δεν πρέπει να μας εκπλήσει καθόλου.Απλώς γράψτε τους στις αρχιδάρες σας.

Ανώνυμος είπε...

Τι σ ενοχλει ρε φιλε το εμβατηριο ο Αεροπόρος που ανέφερε ο τύπος πιο πάνω; το εχεις ακουσει; σιγουρα δεν εχεις ιδεα για τον τιτλο φαινεται... Οποιος αγαπάει την πατρίδα του, αισθάνεται δέος ακούγοντας αυτούς τους ύμνους... χωρις αυτό να σημαίνει οτι ειναι συντηρητικός, ή ότι άλλο αρνητικό θέλεις... Σεβασμός στον Εθνικό Ύμνο και στα Εμβατήρια σημαίνει σεβασμός και αγάπη στην Ελλάδα...και όχι αυτά τα αισχρά που λες και ρυπαίνεις τον τόπο...

εχθρός της ειρωνίας σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές και φίλος της σταράτης κουβέντας είπε...

Η ειρωνία με ενοχλεί ρε φίλε.

ένας επώνυμος ανώνυμος είπε...

Χρειαζόμαστε έναν, έστω και έναν μόνο Έντιμο Εισαγγελέα, που με τη βοήθεια του Στρατού και του Λαού να αναλάβει την προσωρινή πρωθυπουργία του κράτους ,να δημεύσει τη περιουσία όλων των πολιτικών και των παρατρεχάμενων τους , να τους δικάσει και όσοι αποδειχτούν ένοχοι να τους κρεμάσει για εσχάτη προδοσία
Επείγει λοιπόν ο σχηματισμός ομάδας έντιμων Αξιωματικών του Στρατού και της Αστυνομίας καθώς και επιτροπή δυναμικών επωνύμων και μη, πολιτών από όλες τις κοινωνικές τάξεις , που να σχηματίσουν την πρώτη ελεύθερη μεταβατική κυβέρνηση των Ελλήνων και με τη βοήθεια του Θεού να προχωρήσουν και σε όλα τα υπόλοιπα βήματα που πρέπει να γίνουν για να γλυτώσουμε την Ελλάδα μας από την εξαθλίωση και την καταστροφή .που ετοιμάσανε για μας οι ορατοί και «αόρατοι» εχθροί μας.
Αν υπάρχουν έντιμοι Εισαγγελείς Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί οφείλουν να κινηθούν ΤΩΡΑ.
Πριν να είναι αργά για όλους.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

εχει βλακες ΚΑΙ εδω μεσα.
σχολια ειρωνικα και βλαχοβλαχικα.
οποιος δε γουσταρει τη πατριδα το πουλο ρε.
αντε μαλακες απο δω.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
υ.γ.βαλε ρε μαγκα εμβατηρια οπως ζητησε ο απο πανω.ξυπνηστε λιγο και τους τελευταιους κοιμησηδες
ΕΛΛΑΣ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Μου γράφεις μάνα μία γραφή

και με ρωτάς τι κάνω

στου Μπιζανιού την παγωνιά

στο Κρύο θα πεθάνω

Στα Πεστά και στο Μπιαζάνι

μάνα μου τι κρύο κάνει

Στα Πεστά στην Μανωλιάσσα

που δεν πήραμε Ανάσα

δεν με φοβίζουν η οβίδες τα κανόνια

μα με φοβίζουν του Μπιζανιού τα χιόνια...

εμβατηριο αφιερωμενο...
σε ολους σας...
Απο την απελευθερωση των Ιωαννινων
21η φεβρουαριου 1913...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ακόμη και αυτή η ΄΄κλίκα΄΄ των Αξιωματικών δηλαδή αποστράτων και εν ενεργεία είναι όλοι κομματόσκυλα του κερατά!!!!
Τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον που έχω ιδία γνώμη.
Έπρεπε να τους βλέπατε κάθε Μάρτιο που υπήρχαν κρίσεις με τι αγωνία μιλούσαν στα τηλέφωνα με τους διάφορους κομματάρχες για το καινούριο αστέρι.
Και τώρα θυμήθηκαν να βγάλουν τον ΄΄κόσμο΄΄ στους δρόμους για να πέσει η κυβέρνηση.
Τι πιό απλό να δηλώσει όλη η ηγεσία του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας παραίτηση.
Τώρα!!!!
Και σου λέω εγώ τι θα πάθει η κυβέρνηση σε μισή ώρα.
Αλλά η κουτάλα είναι μεγάλη!
Και βαθιά!