Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ψηφοφορία για μετανάστες Υπατίας


Σερφάροντας χθες στην σελίδα γνωστής κυριακάτικης εφημερίδας (tovima.gr), έπεσα πανω σε ψηφοφορία με ερώτημα ¨Να δοθεί ή όχι άδεια μόνιμης παραμονής στους μετανάστες της "Υπατίας".


Μου έκανε εντύπωση το ποσοστό
των ΝΑΙ, το οποίο παρατήρησα ότι αυξάνονταν με θεαματικό ρυθμό, σαν να είχαν προγραμματίσει τα pc να ψηφίζουν μαζικά και μονοκούκι "ναι". Γρήγορα διαπίστωσα ότι κάνοντας ριφρες και καθαρίζοντας το ιστορικό μπορούσε κάποιος να ψηφίσει και 10 και 20 και 30 φορές.
Τα συμπεράσματα δικά σας...


Αναγνώστης τρομακτικου

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράψε την εφημερίδα φίλε μου να δεις για πότε αλλάζουν οι ψήφοι

Ανώνυμος είπε...

την αγοραζα γιατι την θεωρουσα σοβαρη αλλα δυστιχος ειναι για πολλες κλοτσιες σιγα μην πεταω τα λεφτα μου για την κολοφυλαδα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΣΑΓΩΝΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑ ΤΟΥ. Τ΄ΑΠΙΑΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Χθες ήταν 84% κατά και τώρα πήγε δεν ξέρω και εγώ πόσο υπέρ.Είναι στημένο!Ας κάνουν Δημοψήφισμα αν τολμούν.
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Ανώνυμος είπε...

Χθες το μεσημέρι που ψήφισα τα αποτελέσματα ήταν γύρω στο 85% κατά.Είναι δυνατόν να άλλαξε σε μία νύχτα.Σαν δεν ντρέπονται λίγο...τίποτα δεν θα καταφέρουν μς τις απάτες!

Γιωργος είπε...

Ρε παιδια ψαξτε λιγο τις προηγουμενες αναρτησεις του site(anti-ntp) και θα καταλαβαιτε ποιος και γιατι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 3 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



..........ΕΥΖΩΝ...........

Ανώνυμος είπε...

Tora molis to dokimasa me diaforetika Browser opos FireFox/Internet Explorer/Safari parolo ine i idia IP: Adress ekana 3 Psifous ''OXI'' fysika Xoris prowlima!

Ανώνυμος είπε...

εχουν μπει ατομα και κανου troll και ψηφιζουν ασταματητα!!! μην μασατε!! κανεις ΕΛΛΗΝ δε θελει κατι τετοιο γιατι θα εχουν επακολουθα...