Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Σαμαράς: Η πολιτική του μνημονίου απέτυχε – Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής


Anti-ntp:Η κρεμάλα έχει και για σένα θέση παλιο προδότη...Ελπίζουμε να μας διαψεύσεις αλλα δεν πρόκειται... Με τον συμμαθητή σου το Γιωργάκη τα έχεις συμφωνήσει όλα...<Θα τιμήσουμε τις υπογραφές του ΠΑΣΟΚ για το μνημόνιο>, είπες και ψήφισες 30 απο τα 39 νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ απο το 2009,όπως λαθρονομοσχέδιο, κάμερες, ασφαλιστικό και πολλά αλλα...


Επιφυλακτικός εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την προσεχή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.

Ο Α.Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι η εποχή της συναίνεσης ήταν πέρυσι, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση την τορπίλισε.

Σύμφωνα με τον Α.Σαμαρά αυτό που....


επείγει είναι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και η αλλαγή πολιτικής.

«Έχω μιλήσει για δραστική αλλαγή των όρων του μνημονίου για να βγούμε μιαν ώρα αρχύτερα από τις δεσμεύσεις του. Γιατί η πολιτική αυτή δεν δουλεύει. Αυτό το ομολογούν οι πάντες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος τάσσεται κατά της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και υπέρ του ευρωομολόγου, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ πρώτη μίλησε για την ανάγκη ισοσκελισμένων προϋπολογισμών.

Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση του με το Γιώργο Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι η προσωπική τους σχέση είναι πάντα καλή, διευκρινίζοντας ότι «μια σχέση εμπιστοσύνης στηρίζεται στην αξιοπιστία, ακόμα και όταν διαφωνείς με τον αντίπαλό σου. Τέτοια βάση αξιοπιστίας δεν υπάρχει με ευθύνη του κ. Παπανδρέου.»
Αναφορικά με τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή επαναλαμβάνει ότι είναι καλές και παραμένουν αδιατάρακτες. Την ίδια ώρα επισημαίνει ότι δεν έχει στόχο να συνεχίσει το αυτομαστίγωμα της παράταξης ως άλλοθι στις αποτυχημένες πολιτικές του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα, ο Α. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι δεν ασχολείται με τις μεταμορφώσεις του ΛΑΟΣ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη στήριξε το μνημόνιο και πολέμησε τη ΝΔ.

Επιπρόσθετα, απορρίπτει σενάρια ακυβερνησίας και τονίζει ότι η ΝΔ τάσσεται υπέρ των καθαρών λύσεων.

Τέλος, για τις αποδοκιμασίες των πολιτικών, ζήτημα το οποίο έχει κατ' επανάληψη προκαλέσει αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς λέει: «Τα έχουμε πει, τα έχουμε ξαναπεί, τα έχουμε καταδικάσει επανειλημμένως, τι δεν καταλαβαίνετε;»

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_9281.html

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Η κρεμάλα έχει και για σένα θέση παλιο προδότη...Ελπίζουμε να μας διαψεύσεις αλλα δεν πρόκειται... Με τον συμμαθητή σου το Γιωργάκη τα έχεις συμφωνήσει όλα...
Ξέρετε κάτι που δεν το ξέρουμε; Πως είναι δυνατόν, ο Σαμαράς που είναι ο μόνος αστός πολιτικός που αντιτάχθηκε στο μνημόνιο να κατηγορείται για προδοσία και μάλιστα στο ίδιο τσουβάλι με τον Παπανδρέου. Επίσης ωραία τα λέει το ιστολόγιό σας και σας το έχω ξαναπεί. Αν τους τσουβαλιάζετε όμως όλους μαζί τί λύση μας περιμένει; Ο στρατός μήπως;

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. είπε...

Ποιος σαμαράς ρε Συναγερμέ; Ο "Θα σεβαστώ την υπογραφή μας στο μνημόνιο;"

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

και αυτος που ψήφισε τα 30 απο τα 39 νομοσχέδια; κάμερες λαθραίοι κλπ

Ανώνυμος είπε...

Σαμαρά δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιός εισαι, λέει ο σοφός λαός μας,κατάλαβες παλιοπουλημένε.Εσύ πουλήσες τον λαό πρίν κάν αναλάβεις εξουσία..σκεφτείτε μετά τι έχεινα γίνει.¨Α και πές στα τομάρια τους βουλευτές σου να μην ξανοίγονται και πολύ.

Ανώνυμος είπε...

με τις βλακείες σας για το δήθεν αντιμνημόνιο μεγαλώσατε την αριστερά η οποία καρπώθηκε τη δυσαρέσκια.αυτό θα πληρώσει ο σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΣΥΝΑΓΕΡΜΕ συνελθε....θα πάει κόντρα ο Αντωνάκης??? Δεν βλεπεις τι θεσπέσια αντιπολίτευση κάνει??? Φίλε μου, το δύσκολο είναι να ρίξουμε το ΠΑ-ΣΟΚ, αλλά δεν πρέπει να την πατήσουμε και να ξαναβγάλουμε το άλλο μισό του να ξανακυβερνήσει...Δεν πρέπει να πετύχουμε το δύσκολο και να την ξαναπτήσουμε στο ΠΟΝΗΡΟ! Βρείτε άλλα κόμματα ή κινήματα να υποστηρίξετε!

Unknown είπε...

Γιατί κανένας δεν προτείνει τα "άλλα κόμματα και κινήματα";Ένα κι ένα κάνουν δύο. Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Ούτε μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είτε κάνουμε επανάσταση είτε διαλέγουμε ΜΕΣΑ στα πλαίσια του συστήματος την καλύτερη λύση.
Οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε προφανώς στη δεκαετία των είκοσι. Ο Σαμαράς δεν ήρθε από παρθενογένεση. Να ψάξετε πρώτα και μετά να κολλάτε την ταμπέλα του προδότη. Σίγουρα όμως πρέπει να αποφασίσετε. Όποιοι από εσάς γνωρίζετε ιστορία και πολιτική σε τέτοιες στιγμές δύο επιλογές υπάρχουν. Ειρήνη ή Πόλεμος. Μεσοβέζικα και "πουστριλίκια" δεν χωράνε!