Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΤΑΝ Ο "ΔΑΥΛΟΣ" ΤΩΝ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ" ΤΑΣΣΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ



 ..ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ"!

Μετά τις αποκαλύψεις μας για τη συμμετοχή ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ των Τζάνη και Ιατρόπουλου,καθώς και την ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ του δεύτερου στο Ιντιμίντια,προχωράμε σε ένα ακόμα ξεσκέπασμα του πραγματικού ρόλου των δήθεν "ελληνολατρών δωδεκαθειστών"!

Αυτή τη φορά,αναφερόμαστε στη "ναυαρχίδα" τους,το περιοδικό "Δαυλός":Ένα έντυπο που ανέστειλε ξαφνικά την έκδοσή του το 2008,αφού είχε διαφημιστεί πάμπολλες φορές ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΟΛ ("Νέα" και "Βήμα")!

Βλέπετε αριστερά το πρώτο τεύχος του,που εκδόθηκε το 1982:Ξεχωρίζει ....

το άρθρο του "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" (πατήστε πάνω στις εικόνες για να το διαβάσετε).


Διαβάζοντάς το κανείς,πραγματικά ανατριχιάζει με όσα γράφονται:Ούτε λίγο,ούτε πολύ,ο εκδότης του περιοδικού Δημήτρης Λάμπρου,γράφει πως "ο αντισιωνισμός είναι αντίθετος με το ελληνικό πνεύμα"!

Οι λόγοι,σύμφωνα με τον αρθρογράφο,είναι πως "πρόκειται για φαινόμενο μισαλλοδοξίας και φανατισμού,που δεν ταιριάζει με τα ελληνικά ήθη".Επίσης,είναι "αμυντικό δόγμα και όχι επιθετικό"!

Ας κάνουμε ένα σχόλιο στα παραπάνω:Δηλαδή,σύμφωνα με τον "ελληνολάτρη" του "Δαυλού",οι Έλληνες δεν πρέπει να...φανατίζονται όταν έχουν απέναντί τους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Με αυτή τη "λογική",κακώς...πολέμησαν τους Πέρσες και τους άλλους εισβολείς:ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,για να μην χαρακτηριστούν "μισαλλόδοξοι"!


Μήπως τα παραπάνω σας θυμίζουν αντίστοιχες "πολιτικώς ορθές" εκφράσεις που ακούγονται κατά κόρον σήμερα;


Όσον αφορά το "αμυντικό δόγμα",είναι κωμικοτραγικό:Σύμφωνα με αυτή τη "νοοτροπία",οι Έλληνες ΚΑΚΩΣ ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!"Σωστοί πόλεμοι" ήταν μόνο οι ελάχιστοι επεκτατικοί που πραγματοποίησε ο Ελληνισμός,όπως για παράδειγμα η Εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


Συνεχίζουμε:Τρίτο...επιχείρημα εναντίον του αντισιωνισμού,είναι πως "αποτελεί παρακλάδι του Σιωνισμού"!!!


Δηλαδή,κάποιος δεν πρέπει να είναι αντι-τούρκος,αντι-εβραίος κλπ,γιατί είναι...φιλότουρκος και φιλοεβραίος!


Και όμως,το όργιο του παραλογισμού συνεχίζεται:"Παράδειγμα",σύμφωνα με τον συγγραφέα,ο Χίτλερ που "κακώς πολέμησε τον αντισιωνισμό,αφού με την ήττα του επιβλήθηκε ο σιωνισμός"!!!


Θυμίζει τη "λογική" του...σφάξε με αγά μου ν'αγιάσω:Δεν περιμέναμε βέβαια και τίποτα διαφορετικό από ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ!

Τέταρτο "επιχείρημα",πως τάχα ο αντισιωνισμός είναι "χαμηλού επιπέδου για την πνευματική στάθμη των Ελλήνων"!


Το χειρότερο όμως,είναι το ακόλουθο απόσπασμα:


"Θα ήταν μη ελληνική σκέψη η ρατσιστική αντίληψη ότι ο κάθε φυλετικά Εβραίος είναι ταυτόχρονα και ένας εξουσιαστής.Εμείς λέμε,ότι ένας φυλετικά Εβραίος,μπορεί να είναι Έλληνας κατά την σκέψη και το ήθος,όπως Έλληνας μπορεί να είναι και οιοσδήποτε άλλος,Αμερικανός,Ευρωπαίος,Ασιάτης,Αφρικανός κλπ".


ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!


Πραγματικά,αν κάποιος διάβαζε σε ανύποπτη στιγμή τα παραπάνω,θα νόμιζε πως τα έγραψε κάποιος ανθέλληνας,θολοκουλτουριάρης,αναρχοαριστερός και "προοδευτικός"!


Διότι κι εκείνοι τα ίδια αναμασάνε:Περι...ημετέρας παιδείας,περί "ελληνικότητας" των ξένων κλπ!


Είναι δυνατόν ένας "ελληνολάτρης" να θεωρεί πως ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ;


ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΥΛΕΤΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ";;;


Όπως διαπιστώνουμε,η σχέση "Αρχαιολατρών"-Σιωνιστών και Αναρχικών Ανθελλήνων,είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!


Καμία έκπληξη λοιπόν που ο Ιατρόπουλος αρθρογραφούσε στο Ιντιμίντια από το 2002!


Καμία απορία για τη συμμετοχή εκείνου και της Τζάνη ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!


Όχι μόνο δεν ειναι...εβραιοφάγοι όπως παρουσιάζονται,αλλά αντιθέτως ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ!


Ο κάθε νοήμων Έλληνας,βγάζει τα συμπεράσματά του


hellas-orthodoxy.blogspot.com

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισοκράτης : Τοσούτον δ’ απολέλοιπεν η πόλις ημών περί το φρονείν και λέγειν τους άλλους ανθρώπους, ωσθ’ οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδασκάλοι γεγόνασι, και το των Ελλήνων όνομα, πεποίηκε, μηκέτι του γένους αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Ελληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας παρά τους της κοινής φύσεως μετέχοντας".

Ερώτηση : Όσα παιδάκια πιστεύουν ότι ο Ελληνισμός είναι στο αίμα και όχι στο πνεύμα παρακαλούνται να σηκώσουν το χεράκι τους.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί εκμεταλλεύονται όχι την φιλοπατρία αλλά τό ανεξήγητο μίσος αρκετών ανθρώπων προς το Χριστό.
"Με εμίσησαν δωρεάν..." είπε ο Κύριος. Ότι και να τους πεις, όσα ατράνταχτα επιχειρήματα και να δώσης, στο τέλος θα σε βρίσουν και θα βλασφημήσουν. Μόνον ένα θαύμα Του και κατά βάθος καλή καρδιά αλλάζουν ένα 12θεϊστή.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξη,δεκτα ολα αυτα για τον δαυλο και ολο το συναφι.

Τι θελεις να πεις,οτι οι κληρικοι της εκκλησιας δεν ειναι μασωνοι?????????????
Να γελασω η να κλαψω??????ΑΚΥΡΟ!!!!!!!!!!!
Η μηπως θες να πεις οτι οι χριστιανοι ειναι αγιοι???Αν ''τυχενει'' και δεν το εχεις ακουστα,ψαξε να δεις τι κανανε στους ελληνες ''ειδολολατρες'' απο τον 3ο εως τον 9ο αι ΜΧ....Ψαξε για την Σκυθουπολη και πες μου γιατι αφου ηταν τοσο καλοι και ''εκπολιτιστες'' οι χριστιανοι καταστρεψανε ολους τους ναους ενος αλλου πολιτισμου και χτισανε στα χαλασματα τους τις εκκλησιες.Αφτο δεν το εκαναν ουτε οι Τουρκοι!!!!!!!!!!!!!

Πολυ αθωο τον παρουσιαζεις τον χριστιανισμο!Αφου θελετε να λετε αληθειες,να τις ΛΕΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ω! μα τι ξερόλας...εκτός της ορθογραφίας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΩΝ 3 & 28.....ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
Η ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ?????? ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Η ΟΙ ΕΝΕΤΟΙ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1204...????
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ.
ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΑΤΟΥΛΗ, ΑΕΡΙΤΖΗ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...



...........ΕΥΖΩΝ...........

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα, φίλε Εύζων! σιγά μη διαβάζη τους αρχαίους!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ... ΓΑΙΔΑΡΟΙ( ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ...) ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ...
ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, Κ.Λ.Π, ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΗΣΤΕΣ, ΠΡΟΒΑΤΑ, Ε ΠΡΟΒΑΤΑ, ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ, ΤΥΦΛΟΙ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
ΑΝΗΚΕΤΕ, ΜΩΡΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ?
ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση στο πρώτο,πρώτο παιδάκι. Τι πάει να πει
μηκέτι,δοκείν, και μάλλον; Περιμένω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι ο ίδιος αλλα μου τη δίνει να βρίζει κάποιος έστω κι αν είναι συνέλλην.

Να διαβάσεις εσυ φίλε μου τον Ερμή τον Τρισμεγιστο για να δεις απο που έκλεψε ο Μωυσης τα κείμενα της Γέννεσης για να τα τσονταρει στο αχαρακτηριστο (ότι ποιο ευγενικό μπορώ να πω) ρατσιστικό και ανθελληνικό βιβλίο της Παλιάς Διαθήκης που αποτελεί μέρος της και καλά Αγίας Γραφής. Σε ότι αφορά την ερώτηση σου. Οι καλόγεροι του Αγίου ´Ορους αντέγραψαν και διεσωσαν την Ελληνική γραμματεία και τα συγγραμματα, τα οποία φυγάδευσε απο την Πόλη ο Παλαιολόγος λίγο πριν την αλωση. Αυτο όμως δεν αναιρεί τις καταστροφές που έγιναν σε βάρος της Ελλάδας απο τους Χριστιανούς (Εβραιοχριστιανους) τους προηγουμενους αιώνες.

Ανώνυμος είπε...

Βρε, βρε καλώς τον νέο μας Σωκράτη.

Ανώνυμος είπε...

Ναι βέβαια 5¨09, πολλές και μεγάλες καταστροφές όπως τις μαρτυρεί και η παράδοση μας με τα χιλιάδες τραγούδια που θρηνολογούν για τα της παλαιάς θρησκείας και τους κακούς χριστιανούς...

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι καλέ μου φίλε 5.06, είναι παιδιά Του Θεού.
Δεν το παίζω καλός χριστιανός, απλά θα πρέπει να μην υποτιμάται όποιος σέβεται το ανθρώπινο δώρο, ως δώρο Θεού.
Να είσαι καλά!

ένας αναγνώστης των αναρτήσεων του blog, με διαφορετική από τη δική σου άποψη, και τίποτε παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΥΛΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΒΡΗΣΚΕ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΟΑΝΙΣΜΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΒΡΗΣΚΕ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν γκρεμιστούν μια μέρα οι εκκλησίες θα βρούμε απο κάτω τους τα ερείπια την Ελληνικής παράδοσης και κάποιοι ζητάνε τραγούδια για να καταλάβουν το αυτονόητο.

Αυτο κάνει :)))))

http://www.youtube.com/watch?v=RlSPHszlopc

Ανώνυμος είπε...

6:10
Το ότι ενδιαφέρει τους Χριστιανούς το προφητικό μέρος απο που το εβγαλες φίλε μου δηλαδή το άλλο κείμενο δεν έχει αξία. Ξέρεις αυτός είναι ο ορισμός της αίρεσης απο το ρήμα αίρω που σημαίνει επιλέγω - απομακρύνω ότι δεν με βολεύει. Αλλα όπως είχε πει και ο Παΐσιος όταν το ποτήρι έχει μια σταγόνα δηλητήριο (πόσο.μάλλον περισσότερο απο το μισό βιβλίο που είναι η ΠΔ) τότε όλο το νερό είναι δηλητηριασμένο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερετε που παν τα 4.
Ποτε δεν προκειται να αλλαξει τιποτε στην Ελλαδα μεχρι να διαχωριστουν οι εννοιες Ελληνας και Ελληνορθοδοξος.

Μπραβο που βρηκες ενα αρθρο απο ενα τευχος του 82. Διαβασε και τα υπολοιπα αθλιε προπαγανδιστη.
Το να συγχεεις τον Δαυλο με τα μυρια οσα λεω και πρατουν ξεφωνημενες κοτες περι εψιλον πατριδοκαπιλιας σε καθιστα τουλαχιστον εντεταλμενο.

Ανώνυμος είπε...

Προς 6:12 Αυτονόητο μάλλον είναι πως και κάτω από το σπίτι μας θα βρούμε αρχαιότερα κτίσματα. Τι θα πεις πως είμαστε καταστροφείς;Οι αρχαίοι δεν κατέβαζαν παλιούς ναούς η οικίες για να οικοδομήσουν εκ νέου; Έχουμε ακόμη αρχαίους ναούς ενώ αρχαία σπίτια δεν υπάρχουν ο λόγος; Ο λόγος είναι ότι εν αντιθέσει με την προπαγάνδα οι περισσότεροι ναοί προστατεύθηκαν και διατηρήθηκαν ενώ τα ανάλογα σπίτια όχι. Η παράδοσις (τα τραγούδια που λες) είναι ιστορικό
τεκμήριο μεγάλης σημασίας, και η απουσία ενός τέτοιου θέματος στην καταγραφή της θα έπρεπε να σε κάνη τουλάχιστον σκεπτικό προς αυτές τις μασονικές συκοφαντίες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ, 5.48
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ, ΕΥΘΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΘΡΩΣΚΕΙΝ.
ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΞ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΔΗΘΕΝ ΘΕΩΝ.
ΔΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ, ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΘΕΩΝ. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ? ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ΜΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ.
ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ. ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.
ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΞΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΑΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ .ΑΙΑΝΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ?
ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΝΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ?
ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟ, Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Η ΟΔΥΣΣΕΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΣ? ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ...
ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ... ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ...
ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΠΩΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ, ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

@9.08
Είναι εξαιρετικά χυδαίο, να φανατιζόμαστε και να διαφωνούμε με αδιέξοδο τρόπο.
Απλά, θα σου πω, πως έχω κάθε λόγο να πιστεύω στη Θεία δημιουργία, αλλά σέβομαι την άποψή σου.
Έχω πειστεί, όχι επειδή με κατήχησαν, ούτε επειδή μου το επέβαλαν, πως ο Χριστός είναι ο ενσαρκωμένος λόγος Του Θεού στη γη, και σε κάθε έκφανση της ύπαρξής Του, αντλώ δύναμη και παρηγοριά, αγάπη και ελπίδα, που το κοσμικό σύστημα μου/μας στέρησε, καθιστώντας την κοινωνία μας απάνθρωπη, με πρόσχημα πολλές φορές την ...ανθρωπιά.
Μακριά από το φως του Θεού, υπάρχει σκοτάδι, και αυτό θα επιδεινώνεται όσο δεν αισθανόμαστε την σημασία της δημιουργίας, που είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο.
Τον καθένα ξεχωριστά και όχι επιλεγμένα, μέσα σε λέσχες, ομάδες, γραφεία.
Αυτή η οικουμενικότητα του ανθρώπου πρέπει να μην είναι στρεβλή κατά της επιταγές της νέας τάξης πραγμάτων, αλλά ουσιαστική στη βάση της χριστιανικής αγάπης.
Anyway...
Αυτή είναι η ταπεινή άποψή μου.
Καλό σου βράδυ φιλαράκι

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.20, ΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΦΟ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ.
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΛΥΠΗΣΗ, ΟΙΚΤΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΒΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΙΣΩΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ? ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΑΚΑΛΕΣΤΟΙ, ΠΟΣΟΥΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΩ? ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ?
ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ. ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΑΛΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ?
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΥΔΡΟΧΟΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ, ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ, ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ. ΠΑΝΤΟΥ, ΠΟΝΟΣ, ΑΙΜΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, Η ΑΜΑΡΤΙΑ Η Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΖΟΥΣΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΒΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΩΝ ΘΕΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΝΩΣΗ..
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...
ΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ...ΚΥΡΙΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΓΑΠΗ?
ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ....
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, ...ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΩ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,

Ανώνυμος είπε...

@10.15
Είμαι ο ίδιος που ανοίξαμε κουβέντα.
Κοίτα, δε θέλω να αναλύσω το νόημα του χριστιανικού μηνύματος, γιατί θα μας πάρει "αιώνες" και αν μπω σε αυτή τη διαδικασία θα τελειώσουμε το καλοκαίρι του ...2025!!!
Η άποψή μου είναι αυτή που είναι.
Αλλά, μιας και έθιξες το μεταναστευτικό...
Αυτοί που αγαπάνε πραγματικά τους μετανάστες, δεν τους πουλάνε φρούδες ελπίδες, ούτε τους λένε:
ουχου..., ελάτε στη χώρα της οικονομικής κατάρρευσης να ψοφοπεινάσουμε όλοι μαζί, γιατί σας αγαπάμε.
Αυτό (φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου) είναι κολπάκι φτηνό, των αχαρακτήριστων που τους εκμεταλλεύονται με το αζημίωτο και μας το παίζουν και ανθρωπιστές από πάνω.
Τι είναι αγάπη άραγε;;
Ένας πατέρας, δεν θα πει στο παιδί του ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ;
Ή θα του πει, επειδή είμαι πατέρας, και ...ανθρωπιστής κάνε τα όλα π@υτ@να δεν πειράζει;;;
Ή μήπως, αν σκοτώσει άνθρωπο το παιδί του, ή γίνει φόρτωμα σε μια άλλη οικογένεια και καταχράται εκβιαστικά την εμπιστοσύνη της, θα του πει:
Σε αγαπάω, οπότε καλά κάνεις, δεν πειράζει;
Η λύση είναι μια:
απέλαση των παράνομων μεταναστών και εφαρμογή του νόμου.
Γιατί εδώ και αυτοί θα δυστυχούν και πολύ περισσότερο οι έλληνες και είναι κρίμα..
Τώρα η αλήθεια είναι πως αν καλο-πληρωνόμουν από τη νέα τάξη πραγμάτων, θα σου έλεγα: έλα μωρέ, άνθρωποι είναι και αυτοί..., άστους εδώ να αλωνίζουν και ας πεθάνεις εσύ, μαλάκα!
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω
(δεν πάει σε σένα αυτό, αλλά στουςπληρωμένους λαδοπόντικες του συστήματος)

Ανώνυμος είπε...

9:20
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το να λες όμως την αλήθεια δεν είναι διχαστικό αντίθετα αυτό είναι το μεγαλείο του Ελληνισμού ότι δεν απορρίπτει τίποτα. Και για να απαντήσω και στον φίλο στο 9.02 αν πραγματικά πιστεύεις ότι ο Χριστιανισμός προστάτεψε τους αρχαίους ναούς δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σου αλλάξω την κατα τα αλλα σεβαστή γνώμη σου. Το μόνο που θα κάνω είναι να παραθέσω τα λόγια ενός μεγάλου Αγίου της πίστης σου και τα συμπεράσματα βγάλτε μόνος σου.

´Η μητέρα μου μου έλεγε να μη φιλήσω ποτέ Ελληνικά χείλη, και να μην αφήσω ποτέ Ελληνικά μιάσματα να μολύνουν τη γλώσσα και τα αυτιά μου. Είναι εχθροί οι Έλληνες´
Γρηγόριος Ναζιανζηνος εις εκ των τριων Ιεραρχών.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια απο το προηγούμενο. Δεν έχω διαβάσει ποτέ το Δαυλό προσωπικά μου ήταν πάντα αδιάφορο ως έντυπο αλλά η επιχειρηματολογία του άρθρου του blog είναι για γέλια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uy9A4P2ntBs

Ανώνυμος είπε...

1:08, Για ποιούς μιλάει ο Άγιος? Ίσως μιλάει για Έλληνες που εχθρεύονται την Ελληνορθοδοξία. Αυτοί έθεσαν εαυτούς ως εχθρούς. Κάτι σαν τους μασώνους και τους συριζαίους στην εποχή μας,αυτοί είναι Έλληνες ή δεν είναι,ερωτώ? Νομίζεις πως όλη αυτή η πολεμική κατά των Χριστιανών είναι καινούργιο φρούτο? Υπόθεση σου η πίστη σου, αν και κατά την γνώμη μου η μαγκιά του Ελληνισμού είναι πως πρώτος από όλους ασπάσθηκε την Αλήθεια μέχρι θανάτου. Το ότι δεν το βλέπεις έτσι δεν σημαίνει ότι δεν το είδε και ο Ράνσιμαν.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στο Α.Ν.Τ.Π που βγάζει τέτοια άρθρα. Αφού μας κάναν την ζημιά με τον Μαρξ και τα επακόλουθά του κατεβαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο με τους δήθεν ελληνιστές με μόνον σκοπό να συνεχίσουν την κισσιγκερική εν ολίγοις παραχάραξη. Ο εχθρός τους Ο Χριστός και ο λαός Του ο Ορθόδοξος.Έχουν καταφέρει πλήγματα απ'ότι βλέπω. Μερικοί ναι μεν αποστρέφονται τους μασόνους αλλά όχι και τις τετριμμένες ψεύδο-θεωρίες τους , τις οποίες απερίσκεπτα και άχαρα ρίχνουν στο τραπέζι. Πως γίνεται να καταδικάζης την μασονία ως ανθελληνική και μετά από λίγο να αναμασσάς αυτά τα ίδια που κατασκεύασαν οι"διαφωτιστές" μασόνοι; Ακόμα θέλω να πω σε όποιον κατηγορεί την Εκκλησία για μασονία ότι Ιούδες προδότες υπάρχουν παντού και ας μη πετάμε
20 αιώνες Ελληνοχριστιανισμού για μερικούς υπηρέτες του σκότους που νομίζουν πως θα εξαπατήσουν Θεό και ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

8&14,σιγουρα οι μασωνει βρισκονται παντου!Και εγω ειμαι εχθρος της καταστασης που λες,αλλα πιστευω οτι εμεις οι ελληνες εουμε δικα μας εθιμα,πολιτισμο,ηθη κτλ.Δεν χρηαζομαστε κανενα χριστο ουτε οποιαδοιποτε ορθοδοξια.Γενηθηκα και εγω σε τετοια οικογενια,χωρις ιδιαίτερη αναζητηση ομως ανακαληψα αυτα που μας εκαναν στην παροδο των αιωνων για να μας εκχριστιανησουν.Τουλαχιστον ψαξτε και οι χριστιανοι να δειτε τι συνεβει!!!

Φιλικα παντα

Ανώνυμος είπε...

Τι πάει να πει, δεν χρειαζόμαστε κανέναν Χριστό;;;
Σα δε ντρεπόσαστε λιγάκι!
Να σέβεστε τη πίστη των ελλήνων και να μην μας πρήζετε άλλο!
Εαν εσείς θέλετε να ζείτε στο σκοτάδι, δικαίωμά σας, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλετε τη πίστη και τα ιδανικά μας, είμαι σαφής;
Η μασονία, κατέστρεψε την Ελλάδα, δεν έχει λόγο να μιλάει και να παριστάνει τον τιμητή των πάντων.
ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Παει να πει κανεναν χριστο οτι ακριβως γραφω!!!!
Αυτος ειναι ο σκοταδισμος και επικρατει πολλους αιωνες!!!Οι χριστιανοβυζαντινοι καταστρεψανε τοτε ολον τον ελληνικο πολιτισμο.
Ειμαστε τοσο αμορφωτοι σαν γενος που ουτε ελληνες δεν μας αρμοζει να αποκαλουμαστε!!!Μας κανουν πλύση εγκεφαλου 100νταδες χρονια.Επειδη την σεβομαι την πιστη των ελληνων,για αυτο τα γραφω αυτα.Αληθεια οι ελληνες πως εγιναν χριστιανοι,αναρωτηθηκατε????

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 8 Μαρτίου 2011 4:16 μ.μ

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΕΙΟΣ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΕΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.ΨΑΞΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΡΑ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΚΟΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΒΛΑΚΑΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ??????ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΨΚΛΑΨΚΛΑΨ
\ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ?ΕΞΑΤΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Η ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ο αμόρφωτος χριστιανός, βάζω τουλάχιστον και κανέναν τόνο στις λέξεις...
Καλύτερα να με λεν αμόρφωτο, παρά αχάριστο ανθέλληνα.
Δε θα σας περάσει η αλλοίωση της ελληνικής κουλτούρας, που συνάδει με την χριστιανική πίστη.
Αγαπάω την Ελλάδα μας, είμαι χαρούμενος που είμαι έλληνας, θαυμάζω την πολιτισμική μας πορεία, τα γράμματα, τις τέχνες, τον διαφωτισμό, αλλά ΔΕΝ θα πέσω θύμα της άθλιας προπαγάνδας, που πάει να στηθεί.
Αν δεν υπήρχε η βοήθεια του Χριστού, της Παναγίας και των αγίων πατέρων, σήμερα θα ήμασταν γιουσουφάκια...
Τη προπαγάνδα τη βαρεθήκαμε επιτέλους!

Υ.Γ. δεν έχω τίποτα μαζί σου, θυμώνω με αυτά που αναφέρεις.
Εσύ να είσαι καλά...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΘΥΜΟΥ!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.
ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΝΥΜΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!!
Η ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Η ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ 12ΘΕΗΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ,ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ.
Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!!!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΕΥΡΕΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΣΥΝΟΝΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΣΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΗ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΟ,Ε?
ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ,ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ κτλ....
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΚΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟ ΕΛΛΕΙΠΗ ΚΑΙ ΡΗΧΗ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΘΟΛΗ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΔΙΑΚΡΗΤΗ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΔΙΑΚΡΙΤΗ!
ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΙΟ,ΠΑΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΔΙΑΣ Η Ο ΑΛΑΧ.

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ.........................................................

ΦΙΛΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

Φιμώθητι ρε!

ΚΕΛΣΟΣ είπε...

Ασχοληθείτε με τους Εβραίους προφήτες σας, με τους Εβραίους αγίους σας, με τον Εβραίο θεό και τον Εβραίο γιο του και μην μας ζαλίζετε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ έρωτα! Σας έχουν κάνει εγχήρησει αφαίρεσης εγκεφα΄λου οι Εβραίοι με τον χριστιανισμό. Θέλετε να το παίξετε και αντισιωνιστές από την μία και προσεύχεστε στην αγία Σιών από την άλλη...
Το σανό να σας το τυλίξω ή θα το πάρετε εδώ;