Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ:"ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΕΙ Η ΑΘΗΝΑ"!


Αν υπάρχει ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ σε αυτή τη χώρα,θα πρέπει να επέμβει αμέσως: Και τωρα ειναι αργά. Πλέον, οφείλουν να ενδώσουν στα αιτήματα των απεργών πείνας. Οφείλουν να προστατεύσουν τις ζωές των ανθρώπων αυτών που το μόνο που στην πραγματικότητα διεκδικούν είναι να τους δώσει το κράτος μια κάποια σημασία.
Διότι τα....

αιτήματα τους... μπορεί ως μαζικά να θεωρούνται έωλα, άλλα σε ατομικό επίπεδο είναι απολύτως λογικά και υφίσταται σχετική νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίηση αυτών. Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρα εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο - είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi. (Διότι στις δυτικές δημοκρατίες , απο οσο γνωρίζω, ουδείς πεθαίνει σε απεργία πείνας.) Κι όλα αυτά θα συμβούν επειδή κάποιος Υπουργός επιθυμεί να επιδείξει σκληρό πρόσωπο. Με ποια νομιμοποίηση άραγε;
Τα παραπάνω γράφει στο προσωπικό της ιστολόγιο(
http://afroditealsalech.blogspot.com/2011/03/blog-post.html),επομένως δεν τίθεται θέμα για το αν είναι δικές της απόψεις!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΑ,ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Η υπέρμαχος των λαθρομεταναστών και αναρχικών μας το λέει κατάμουτρα:Ή ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ" Ή ΞΑΝΑΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! Και όχι μόνο αυτό,αλλά φτάνει στο σημείο να απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κυβέρνηση,Αστυνομία και Υπηρεσίες Προστασίας του Πολίτη,θα πρέπει να επέμβουν άμεσα!
Επειδή όμως αμφιβάλλουμε για την αποτελεσματικότητα των παραπάνω-που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι γίνεται στο παρασκήνιο-ο καθένας καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του:Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!
πηγή 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

PART 1
Το παιχνίδι καλά κρατεί. Η δε αφρούλα η όπως αλλιώς ονομάζεται , φαίνεται ότι μαζί με την ολική άγνοια της , δεν γνωρίζει ούτε τον αγώνα των Ιρλανδών απεργών πείνας, την δεκαετία του 70 .
Άραγε θα την μορφώσουν κάποτε ,εκεί στο Λονδίνο , φυσικά υπότροφη με τα λεφτά του ελληνικού λαού , αν και πιο σωστά, θα ταίριαζε η λέξη υπότροπη .
Όμως οφείλω να επισημάνω ότι στην νέα τάξη πραγμάτων, είμαστε ήδη κατά ένα μεγάλο ποσοστό παραδομένοι « και σαν λαός », αφού πλείστοι των συμπολιτών μας είτε λογω μικροσυμφερόντων, είτε από αγνοία των, είτε από καθαρή βλακεία εάν το θέλετε , έχουν ήδη πολτοποιηθεί από αυτήν .
Δεν τους κρίνω , ούτε φυσικά θέτω «ιδεολογικα» ζητήματα και διαφορές ΙΣΛΑΜΟΠΑΣΟΚΩΝ καθώς και ΣΥΡΙΖΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ , αλλά ούτε και των κουρασμένων νεοδημοκρατών που μέσα σε τέσσερα χρόνια «προσέλκυσαν» κάνα δυο εκατομμυριάκια λαθροεισβολεις ώστε να μας «μεταλαμπαδεύσουν» την βαρβαρότητα τους .
Απλώς πιστεύω ότι κοινή μας διαπίστωση είναι ότι ενώ οι περισσότεροι έλληνες , αδιαφορούσαν για όλα τα σημαντικά εθνικά θέματα , και άρχισαν να δυσανασχετούν μόνο όταν ο ΓΑΠας και οι περικοπές του ολιγόστευσαν την φασολάδα στο τσουκάλι τους .
Όχι δηλαδή πως έγινε και κάπου επανάσταση, αλλά έτσι για να λέμε και κάτι .
Τώρα σχετικά με τις μπούρδες και τις απειλές της αλ σάχλας η αλ σαλιας ( τι να κάνω, δυσκολεύομαι στην αραβική γλωσσά ) ας ξεκολλήσουμε λιγάκι και ας δούμε ότι αυτές οι απειλές περί εξεγέρσεων των λαθρο είναι μάλλον ο έσχατος τρόπος ώστε η γνωστή σε όλους μας λέσχη , να στείλει στα τσακίδια τον υπάλληλο της ΓΑΠα . . . . . .
Διότι προ δεκαημέρου εάν δεν το έχετε ήδη πληροφορηθεί ο γνωστός συνδαιτυμων της λέσχης , ο κύριος Παπαχελας , άδειασε κανονικότατα τον ΓΑΠα χαρακτηρίζοντας τον ως ανίκανο δια να συνεχίσει να κυβερνά .
Ο ΓΑΠας έκανε τον κουφο σε αυτήν την νύξη , οπότε ως γνωστό το περασμένο σαββατοκύριακο , ανέλαβε, ο mister ΔΝΤ Στρος Καν , δια της συνεντεύξεως του στην γαλλική τηλεόραση , να του το υπενθυμίσει , καρφώνοντας τον συνάμα για το προμελετημένο σχέδιο του να παραδώσει την χώρα στο ευαγές αυτό ταμείο το ΔΝΤ .
Αποτέλεσμα, η καγκελάριος Μερκερ πήγε να πάθει εγκεφαλικό, μόλις το πληροφορήθηκε ,ο δε ΓΑΠας συνέχιζε να παριστάνει τον ΑΘΩΟ μιλώντας περί κουτσομπολιών .
Αμέσως μπήκαν στο παιχνίδι οι εφημερίδες των Ροτσιλντ Financial Times καθώς και η Wall Street Journal κρατώντας αντί για μολύβια και στυλό τα μεγάλα φτυάρια του πολιτικού νεκροθάφτη .
Και αυτό , γιατί τα συμφέροντα αλλάζουν όπως τον τελευταίο μήνα , αλλάζει και η μεσόγειος, και έφτασε η στιγμή να διεκδικήσει τα «δικαιώματα» του και ο μεγάλος εμφιαλωτής του αμερικανοφερτου αναψυκτικού (μέλος της λέσχης και του συμβουλίου οικουμενικού πατριαρχείου ) που βλέπει ότι λογω της τεραστίας «ΓΑΠο-ανάπτυξης» θα αναγκαστεί να κλείσει τα εργοστάσια του , , η κάποιο άλλο μέλος της ,το όποιο έχει στήσει όλη την τουριστική υποδομή του αλλά με τον ΓΑΠα πρωθυπουργό θα αναγκαστεί να τα διαλύσει όλα , αφού δεν υπάρχει πλέον αρκετός τουρισμός .
Και πώς να υπάρχει εφ όσον για φέτος οι κρατήσεις τουριστικών πρακτόρων εξωτερικού , είναι μειωμένες κατά 30%100 εν σχέση με πέρυσι . και πέρυσι ήταν άλλα 30 … κλπ κλπ..
ΛΑΚΩΝΙΚΑ = Ο ΓΑΠας έκλεισε το συμβόλαιο του , απολύθηκε ως βλ@ξ, πρέπει ΝΑ ΦΥΓΕΙ , αυτός όμως δεν φεύγει ( θέλει να παραμείνει ως χαλίφης ) , και εφόσον ο μεν λαός μας είναι τόσο κουρασμένος ώστε να σηκωθεί από τον καναπέ του και να τον διώξει , τα αφεντικά του βγάζουν στον δρόμο την πέμπτη φάλαγγα, ώστε έτσι να τον φοβίσουν .

Ανώνυμος είπε...

PART 2
Πιστεύουμε δε οτι από την Τρίτη , μετά από την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για να ανακατέψουν τα χαρτιά , και να αρχίσει το νέο παιχνίδι , εαν η τραπουλα είναι ελειπης , τοτε θα δούμε που θα καταλήξει κι αυτό το νέο σενάριο. =
Αυτά και τέλος γιατί βαρέθηκα να γράφω , έχω να πάω μια βόλτα και με το σκυλάκι μου. Σας χαιρετώ .
Υ.Γ.

Ήδη ΕΥΤΡΑΦΗΣ υπουργός το αντιλήφθη και έσπευσε να κάνει τις δηλώσεις του περί απωλειών ανθρωπίνων ζωών .
( ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ , ΑΠΛΩΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ )
Γεια χαρά ,

HEIL GAP (or mind the GAP )

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΧΑΜΟΥΡΟΠΟΥΤΑΝΟΛΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΡΑ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΨΩΛΑΡΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΡΗΞΗ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ????????

Ανώνυμος είπε...

www.pravda.ru 6/1/2011 stanislav mishin μεταφράστε το και διαβάστε το .Για την Ελλάδα δεν λέει τπτ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το πουτανακι χρειαζετε ενα καλο γ....ι για να κατσει φρονημο και να μαθει οτι ενταξει εμεις ειμαστε φιλοξενοι αλλα στο σπιτι το δικο μας εμεις κανουμε κουμαντο και οταν δεν υπαρχει φαγιτο τοτε ο φιλοξενουμενος που εχει παραλογες απαιτησεις φευγει θελωντας και μη .Στειλτε την Αλσαλεχ καπου να κανει τσοντες,ας κανει και κατι χρησημο.........

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ WWW.TOVIMA GR ΓΙΝΕΤΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ../

Ανώνυμος είπε...

Mas apeiloun kiolas? Ante elate, na meiwsoume kai ligo ton plithismo sas gt polloi ginate. Kapste eseis tin Athina ki emeis meta tha sas petaksoume sti fwtia pou anapsate.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΟΛΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ .
ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ.
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΗΔΗ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ . ΤΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ.

...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ...

...ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...


...........ΕΥΖΩΝ............

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΛΜΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ ΧΑΡΕΜΙΝΤΖΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΝΟΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΜΕΤΑ.ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΑΤΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ. ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΣΑΝ ΦΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΑΣ.