Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ !! Αγριες μάχες ΤΩΡΑ 1 Η ΩΡΑ, στην Κερατέα. Το ΠΑΣΟΚ βγάζει τον Καντάφι απο μέσα του.



Ατμόσφαιρα κόλασης στην περιοχή.Πρίν 10 λεπτά δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά,βόμβες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα εναντίον των κατοίκων της Κερατέας στο ύψος της ΒΙΟΠΑ.
Ωρα 0:30 .Οι κάτοικοι,απαντούν αυτη την ώρα με πετροπόλεμο και βόμβες μολότοφ σε τρία μέτωπα.Από την περιοχή του βουνού της περιοχής Οβριόκαστρου ακούγονται συνεχείς εκρήξεις.Η.... ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική η δε ένταση είναι από τις χειρότερες που έχουν υπάρξει από την αρχή των εχθροπραξιών στην περιοχή.

00:50 Οι οδομαχίες επί της Λ.Λαυρίου και στην ευρύτερη περιοχή συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.Γίνεται ευρύτατη χρήση χημικών από την πλευρά της ένοπλης αστυνομίας, ενώ οι κάτοικοι απαντούν με μολότοφ και φωτιές προκειμένου να προφυλαχτούν από τα δακρυγόνα.Οι συνεργάτες του STOPCARTEL που βρίσκονται στην περιοχή με δυσκολία περιγράφουν την κατάσταση εξ αιτίας σοβαρών αναπνευστικών προβλημάτων..
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/03/1_06.html.

10 σχόλια:

Δίχως καβάντζα καμιά είπε...

Η δικαστική απόφαση που βγήκε δεν έχει καμια σημασία για μερικούς;Πόσο εξαρτημένο είναι το πολιτικό συστημα απο τους επιχειρηματίες και μεχρι που μπορεί να φτάσει!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΔΟΤΟΛΑΜΟΓΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΛΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΗΡΘΕ.Ο ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ, ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΟΥΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ,ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε ακόμα πολύ ξύλο μου φαίνεται, ή ακόμα καλύτερα, απαλλοτρίωση των περιουσιών σας να σηκωθείτε να φύγετε. Χούντα δε θέλετε και σεις? Τι κριμα που σας πρόλαβαν άλλοι και σας αφήσαν έξω απο τη μοιρασιά...δε σας χάλασε καθόλου..
Και κάτι τελευταίο, μια και έγινε σύγκριση...ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ, φασισταριά του κερατά, άμα θέλετε πόλεμο θα τον έχετε

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ? ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΤΙ ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ,ΘΑ... ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Hellas-Orthodoxy είπε...

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΑΠΕΔΙΔΕ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

KAKOS 2.05 EPREPE NA TO KANIS . TORA TO TO LES NA TIN XALASIS TIN BRADIA

Ανώνυμος είπε...

PAPAGIANNH ORGANOSE MIA KERATEA GIA SIMPARASTASI STOUS IPEROXOUS KATIKOUS

Ανώνυμος είπε...

Γράφουνε τις δικαστικές αποφάσεις εκει που ξέρουν, οταν θα το κάνουμε εμείς τότε θα φταίμε?

rellos15 είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑgΙΑΝΝΗ ΟΥΤΕ ΚΟΛΛΑΤΟ ΟΥΤΕ ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ
ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΕΙ.
ΕΑΝ ΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΘΑ ΤΡΕΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ .
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ
ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ ΔΕΡΝΩ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΑΚΑΚΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ;;;;;
ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
http://www.facebook.com/connect/uiserver.php?app_id=107433747809&next=http%3A%2F%2Fapps.facebook.com%2Fbadoocom%2F&display=page&cancel_url=http%3A%2F%2Fapps.facebook.com%2Fbadoocom%2F&locale=el_GR&perms=publish_stream&return_session=1&session_version=3&fbconnect=0&canvas=1&legacy_return=1&method=permissions.request#!/video/video.php?v=1897820766329&comments

Ανώνυμος είπε...

χθες περιπου στις 22:00 πηγαινα στην καντζα για δουλεια...ειδα τρεις κλουβες και 1 νισαν τζιπ (στον περιφερειακο υμηττου)_ με κατευθυνση προς μαρκοπουλο(κερατεα προφανως) και σκεφτηκα...ειναι τοσο δυσκολο μερικα καρφια στον δρομο ετσι ωστε αυτοι να μην φτασουν ποτε στον προορισμο τους???