Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Εκτός από Ανθέλληνες οι Μπουτάρης και Καμίνης είναι... ... Αβάπτιστοι και Άθεοι Share4



Καλά για τον Μπουτάρη το γνωρίζαμε..

Αυτό που είπε όμως σήμερα είναι άκρως χυδαίο για τον Άνθιμο
"Θα συνεργαστώ ακόμα και με τον Διάολο"
Διαβάσατε πως αποκάλεσε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.
Μην έχετε καμμάι αμφιβολία τι σκέφτονται όλοι αυτοί για την.....



θρησκεία μας

Ο δε Καμίνης, μέσω του σαεντολόγου βουλευτή του Πα.Σο.Κ. Σηφουνάκη (ο γνωστός ανθέλληνας που υποστήριζε την κατάργηση του σταυρού από την σημαία μας), μάθαμε ότι... είναι ΑΘΕΟΣ και Αβάπτιστος.

Ντροπή σε όσους έκατσαν στο σπίτι τους και δεν πήγαν να ψηφίσουν.
Ντροπή σε όσους προτίμησαν τον καφέ στο Κολωνάκι, στη Γλυφάδα και το Μοναστηράκι και δεν άσκησαν το ιερό δικαίωμα του 'εκλέγειν'.

Δώσατε το δικαίωμα να σας διαχειρίζετε μια μειοψηφία Ανθελλήνων και Άθεων.
Άνθρωποι που δεν ασπάζονται τις ιερές αξίες του Έθνους μας.
Η στάση σας είναι προδοτική.
Και στο μέλλον να μην 'κλαίγεστε' για αυτά που έρχονται

3 σχόλια:

gak είπε...

1.
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 'Αρθρο 13 - (Θρησκευτική Ελευθερία)

1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.
2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων. H άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη. O προσηλυτισμός απαγορεύεται.

2. "Δώσατε το δικαίωμα να σας διαχειρίζετε μια μειοψηφία Ανθελλήνων και Άθεων.¨"
Έλληνας δεν σημαίνει χριστιανός, Έλληνας είναι η εθνικότητα μας και φυσικά δεν δημιουργήθηκε το 1. μ. Χ. αλλά πριν χιλιάδες χρόνια πριν. Με τα λόγια σας προσβάλετε μεγάλους Έλληνες που χάραξαν την ιστορία αυτής της χώρας. (Μ. Αλέξανδρος, Λεωνίδας κτλ.). Μην ξεχνάτε επίσης ότι Βασιλιάς Φίλιππος Β’ είχε ως όραμα το Έθνος μας και την μετατροπή των πόλεων – κρατών σε ένα ενιαίο κράτος – έθνος την Ελλάδα.
3.Μην ξεχνάτε ότι ο χριστιανισμός επεβληθηκε και η προέλευση του είναι από την εβραϊκή φυλή, αναρωτηθείτε εν μέσω της παρούσας κρίσης τι εθνικότητα έχουν οι δημιουργοί της «κρίσης» όπως επίσης ποιοι είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο πλούτο σε αυτόν τον πλανήτη.
4. Θα περίμενα πολλά περισσότερα από απειλές και αφορισμούς, από επίσημο εκπροσωπώ του θεού και της ορθόδοξης εκκλησίας. Την στιγμή που ο πλούτος της ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια εύρω.
Και κλείνω υπενθυμίζοντας ότι στην επανάσταση το 1821 η εκκλησία δάνεισε στο κράτος μας χρήματα για τον αγώνα, και τα ζήτησε με τόκο να επιστραφούν !!! Σήμερα αποπληρώνεται το δάνειο και καταβάλλεται ως μισθός στους ιερείς.

gak είπε...

Θα περίμενα πολλά περισσότερα από απειλές και αφορισμούς, από επίσημο εκπροσωπώ του θεού και της ορθόδοξης εκκλησίας. Την στιγμή που ο πλούτος της ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια εύρω.
Και κλείνω υπενθυμίζοντας ότι στην επανάσταση το 1821 η εκκλησία δάνεισε στο κράτος μας χρήματα για τον αγώνα, και τα ζήτησε με τόκο να επιστραφούν !!! Σήμερα αποπληρώνεται το δάνειο και καταβάλλεται ως μισθός στους ιερείς.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνει η Εκκλησία και ζητά τόκους, αυτά που μας έδωσε δεν ξεπληρώνονται!!! Πως νομίζετε οι άθεοι (ή καλύτερα αυτοί που κάνουν τον εαυτό τους θεό), να επιτίθεστε στην Εκκλησία? Δεν σας φτάνουν οι πραγματικοί προδότες που βλέπετε στην τηλεόραση κάθε μέρα και ψάχνετε για ψίλους στ' άχυρα? Εδώ σαπίζει το κράτος μέσω των κυβερνήσεων, και των γελοίων κομμάτων, και σεις ασχολείστε με τα πιο άκακα πράγματα? Δεν λέω η εκκλησία αποτελείται από ανθρώπους, οπότε και εκεί θα υπάρξει αδικία. Αλλά ρε παιδιά εδώ έχουμε έναν ποντικό στη σούπα, και παραπονιέστε για το μυγάκι?

Όσο για το ιερό δικαίωμα του εκλέγειν, Αυτό είναι μόνο Ιερό, όταν αυτός που ψηφίζει το κάνει με υπευθυνότητα και ήθος. Αλλιώς, το εκλέγειν, φέρνει τον ΟΛΕΘΡΟ, όπως βέβαια πρέπει να έχουμε καταλάβει όλοι μας από τις τελευταίες δεκάδες εκλογών όπου ο "σοφός" κατά τα άλλα (Χα Χα) λαός ψηφίζει οικογένειες και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Το εκλέγειν, όπως και η ελευθερία, είναι βέβαια Ιερά πράγματα ως δικαιώματα. Αλλά από μόνα τους δεν φέρνουν την σωστή επιλογή ή/και αποτέλεσμα. Δεν αρκεί να αποφασίζεις για τον εαυτό σου και τους άλλους, ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις και τις σωστές αποφάσεις. Αν λοιπόν δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα, η ελευθερία σου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ Αξία. Αποκτά ΜΟΝΟ αξία, όταν την χρησιμοποιείς προς όφελος δικό σου και των συνανθρώπων σου.

Ο "Ανώνυμος"