Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Video: Τρεις πόλεις - κράτη ελέγχουν όλο τον πλανήτη


Τρεις πόλεις- κράτη συγκεντρώνουν όλη την εξουσία του πλανήτη. Ακόμα και αν ακούγεται υπερβολικό μια προσεκτική μελέτη των προνομίων που απολαμβάνουν, οι τρεις αυτές αστικές περιφέρειες μάλλον θα σας πείσει ότι δεν έχουμε καλή γνώση της πραγματικότητάς μας.

Πρόκειται για το City του Λονδίνου το οποίο είναι το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο του πλανήτη (λίγοι γνωρίζουν ότι είναι αυτοδιοίκητο) για το Βατικανό που ....
συγκεντρώνει την θρησκευτική εξουσία μεταβάλλοντάς τη σε κοσμική, και το Columbia που βρίσκεται στην πόλη της Ουάσιγκτον (αυτοδιοίκητο και αυτό).

Τώρα που επιτέλους ξυπνάμε και συνειδητοποιούμε πως πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι προγραμματισμένα να τα ζήσουμε χρόνια πριν γεννηθούμε καν, τώρα είναι η ώρα να αναγνωρίσουμε τα σχέδια των ανθρώπων-σχεδιαστών που καλλιτέχνησαν πάνω σ'αυτό το Μάτριξ. Ενωμένοι, με κοινούς στόχους και κοινούς αντιπάλους. Και ο δρόμος για αυτό είναι η γνώση. Η γνώση. Και αυτή, τιθασευμένη στο μυαλό, ανοίγει τον δεύτερο δρόμο. Τον δρόμο προς τη σοφία.

Όπως έλεγε και ο Leto Atreides στο αριστούργημα Dune του Frank Herbert: "The sleeper must awaken" (o κοιμώμενος πρέπει να ξυπνήσει) και εμείς κοιμώμαστε χρόνια ....με τα "τσαρούχια". Δέστε με προσοχή το βίντεο.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έρχεται και η Ιερουσαλήμ... ψάξτε το...