Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος θ’ ανάψει τη σπίθα;



Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης

Ένα ορμητικό κανάλι κακών προγνώσεων μας ωθεί σε έναν κρανίου τόπον, ντύνει το μέλλον μας με σκοτάδι...

Διακοπή δόσεων, στάση πληρωμών, φυγή κεφαλαίων, πολιτική αστάθεια, ραγδαία εκπτώχευση, μηδενική ανάπτυξη, εκποίηση δημόσιας περιουσίας (ΔΕΚΟ, οργανισμοί, δημόσια κτίρια, δημόσια κτήματα) ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ.

Έχουμε σκληρή δουλειά χωρίς αντίκρισμα, βαθιά ύφεση, αβεβαιότητα, εξαθλίωση, κοινωνική αναταραχή, απομόνωση, ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ-ένας μακρύς δρόμος προς την κόλαση.
Ανεργία εκρηκτική, οι υπηρεσίες μαραζώνουν, οι δρόμοι ερημώνουν, ελάχιστα μαγαζιά ανοιχτά, άνθρωποι πολλοί πασχίζουν ν’ αλλάξουν επάγγελμα, άνθρωποι φεύγουν απ’ τις πόλεις (και πού είσαι ακόμα) με την ελπίδα να τους θρέψει η γη, μισθοί τσεκουρωμένοι, σχολεία υπολειτουργούν, τα φαρμακεία είναι μισο-άδεια.

Οι δρόμοι τη νύχτα ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ στους ληστές, χιλιάδες σπίτια δεν έχουν ρεύμα και νερό, άνθρωποι κοιμούνται κατά δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους, νοσοκομεία χωρίς αναλώσιμα και βασικά φάρμακα, μαφίες και κυκλώματα κυριαρχούν τη νύχτα, δεν ξέρουμε αν θα ξυπνήσουμε ζωντανοί.

Πάρτε το χαμπάρι κύριοι της πολιτικής σκηνής αυτού του τόπου. Ο λαός απέχει ένα ΤΣΑΚ από το ξέσπασμα. ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ είναι που αν ανάψει (που θα ανάψει) θα τρέχετε να κρυφτείτε σαν τα ποντίκια. Θα γίνει τέτοιο κακό που δεν το φαντάζεστε. Προστατέψτε τον κόσμο από την καταστροφή.

Βαρεθήκαμε μωρέ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ αυτό το ψεύτικο «για τη σωτηρία της Ελλάδας». Για ποια σωτηρία μιλάτε. Σε ποιανών σωτηρία αναφέρετε; Για ποιους ενδιαφέρεστε περισσότερο; Για τους Έλληνες που αγκομαχούν, ή για τους Γερμανούς που σας έχουν βάλει στο βρακί τους;

Πώς την εννοείτε μωρέ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ την σωτηρία της χώρας; Με την εξαθλίωση των Ελλήνων; με τον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους; Με την διάλυση Υγείας και Παιδείας; Με το κλείσιμο των πάλαι ποτέ κραταιών ελληνικών εργοστασίων; Με τους κεφαλικούς φόρους που ταχυδρομείτε ανεξέλεγκτα στα σπίτια των ανθρώπων;

Τι προσπαθείτε να σώσετε ακόμα δεν έχω καταλάβει. Η μάλλον το καταλάβαμε. Θέλετε να κάνετε την Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία κλπ. Ν.Α. Ευρώπη δηλαδή. Δεν απέχετε πολύ. Λίγη προσπάθεια ακόμα και τέλος…
Σε λίγο όπως πάτε θα διώξετε τους Έλληνες για μετανάστες...

Κύριοι, ένα να έχετε στο νου σας. Πλησιάζει η ώρα των λαϊκών δικαστηρίων… Γοργά. Και τότε…. Σας λέω και τούτο: Μόλις υπάρξει μεγάλη πολιτειακή ανωμαλία, έξοδος από το ευρώ… Θα σας ξαναγράψω γι’ αυτό.

Υ.Γ. Έλληνες μην απελπίζεστε. Θα περάσουμε λίγους μήνες ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. Ας ετοιμαζόμαστε…. Μετά όμως ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ, η Ελλάδα θα δοξασθεί παγκόσμια. Δεν θα υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ ΦΩΤΧΟΣ. Θα την προσκυνήσουν όλοι… Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΩΘΕΝ. ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ… ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΤΟ! Με σημεία!

Η κατοχή της Ελλάδος θα τελειώσει.
Η μεγάλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ θ’ αρχίσει!
πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ

Ανώνυμος είπε...

o roumelioths tha ksekinhsei thn epanastash ..... 10 ...... arxizei....