Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου Τα ξανασπάει


Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε τη λαΪκή "με στόχο την πάταξη του παρεμπορίου". Ο κ. Μπαρμπαρούσης δήλωσε οτι αφού δεν έκανε η αστυνομία τον "έλεγχο" τον Κάναμε εμείς!
Τ!

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά τους κάνανε! Eύγε!

Ανώνυμος είπε...

Γουσταρω!!!!!!!!!!! Ειδες ποσο απλο ειναι να την κοπανησουν οι παρανομοι αχρηστο κρατος ? Απλά και Ελληνικα!

Ανώνυμος είπε...

Ουγκ,ουγκ.Ο Μπαρμπαρούσης έχει Μεξικάνα γυναίκα.Ας πάει να το παίξει έξυπνος στους δυνατούς όχι στους αδύναμους κακομοιρηδες.Αλλά εκεί κο κο κο ,αυτή είναι η δουλειά τους...

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε κι αυτό για να μαθένετε κάποια πρόβατα

http://www.youtube.com/watch?v=cOwUvCMepeg

Ανώνυμος είπε...

*μαθαίνετε

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στη Χ.Α. Επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλοι θα πληρώνουν τους τοκογλύφους κατακτητές. Όχι κάποιοι να πληρώνουν και κάποιοι όχι. Μόνο οι άδειες. Αν εκεί υπήρχε κάποιος Έλληνας χωρίς άδεια? Τσάκισμα φυσικά γιατί είπαμε δεν μπορεί κάποιοι να πληρώνουν και κάποιοι όχι.

Ανώνυμος είπε...

3:13 ποιοι ειναι οι αδυνατοι κακομοιρηδες?οταν αυτοι σφαζουν ελληνες για να τους κλεψουν ποιος ειναι ο απροστατευτος?

Ανώνυμος είπε...

vgalte re ta gialia sas na dei o kosmos ta asxima moutra sas!!! karagkiozides xrysaygites, kotes, aderfares. germania...!!! souuuuu.. mi milisei kaneis.. na.. sas paei. siemens trapezes souuuuu aderfares tou kerata

Alexandros Raskolnick είπε...


Όσο αυτά συμβαίνουν κι αν αφεθεί ο μέσος συμπολίτης, μέσα στον πανικό του, να κατηγορεί τους νόμιμους ή παράνομους Νιγηριανούς που πουλάνε απομιμήσεις γυναικείων ειδών και τους άλλους με τις κινέζικες ομπρέλες που θα σκάσουνε μύτη τώρα που θ’ αρχίσει να βρέχει, τότε το παιχνίδι έχει χαθεἰ.

Όσο -σαν κοινωνία- δεν εγκαλούμε τους τελώνες, κάτω από τη μύτη των οποίων μπαίνουν στην Ελλάδα τα παράνομα και συχνά επικίνδυνα και τοξικά εμπορεύματα που πουλιούνται στους δρόμους ή δεν εξοστρακίζουμε αυτούς που θησαυρίζουν από την εκμετάλλευση των ρακένδυτων ορδών των παράνομων μεταναστών, τόσο θα ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, σα πυροτέχνημα στον ουρανό.

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/09/normal-0-false-false-false-el-x-none-x.html

Ανώνυμος είπε...

Αχ πατρίδα μου καημένη τι άλλο να σε περιμένει...

Οι φασιστές κάνουν τους αστυνομικούς, τους δικαστές, τους τιμωρούς!!!

Ακούτε ρε φουσκωτά παιδιά με στεροειδή και με καμένο εγκέφαλο ΤΑ ΊΔΙΑ ΛΈΝΕ ΠΑΝΤΟΎ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΈΞΩ ΟΙ ΞΈΝΟΙ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΆΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ...

Όμως επειδή εγώ είμαι υπέρ της εκκαθάρισης ΛΈΩ ΣΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΚΙΑ με τα στεροειδή,Μια πρόταση στους ''σκληρούς''της Χ.Α που το μόνο που ξέρουν είναι να χτυπούν ανυπεράσπιστους και κακομοίρηδες.

1)Nευραλγικοί τομείς τους κράτους ελέγχονται από τον Χόρστ Ραιχενμπαχ και την Task Force.

2)Το δημόσιο ταμείο και ο προυπολογισμός ελέγχονται από την μόνιμη επιτροπή επιτήρησης πρυπολογισμού από την κομισιόν.

3)Η Τράπεζα της Ελλάδος ελέγχεται από το ΔΝΤ, μόνιμη επιτροπή με τον Μπόμπ Τραά.

4)Ο κατοχικός επίτροπος Φούχτελ που κυκλοφορεί στην Ελληνική επικράτεια σαν εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης..

ΠΆΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ;.. Ακούστε είστε μέρος του συστήματος για το ξεπούλημα της χώρας ΜΟΥ...

Εσείς στην Βουλή και εγώ στον επαναστατικό αγώνα να διώξω τους κατακτητές , ξέρω ότι θα σας βρω μπροστά μου να τους υπερασπίζεστε ως παρακράτος , όμως καλή άρχει ο εμφύλιος ΆΡΧΙΣΕ , αυτό ήθελαν αυτό έγινε ... ΔΥΣΤΗΧΟΣ???

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω κάποιος ΧΑυγίτης να το διαβάσει και να το μεταφέρει και στους άλλους.
Μπράβο παλικάρια μου, μπράβο Ελληνάρες μου.
Κόβουμε κάπου εισιτήριο ή το θέαμα είναι δωρεάν;
Το πρόβλημα που είναι οι λαθρομετανάστες όλοι το ξέρουμε. Είναι λάθος όμως να εστιάζουμε με τόση επιμονή και δίνοντας τεράστιο βάρος μόνο σε αυτό.
Αν θέλετε να πολεμήσετε την παρανομία έχω δύο, τουλάχιστον, καλύτερες ιδέες.
1. Εδώ πιο κάτω είναι ένα κατάστημα της Πειραιώς. Πηγαίνετε να το σπάσετε.
2. Το αυτοκίνητο του Στουρνάρα το ξέρετε. Πηγαίνετε να τους σπάσετε όλα τα τζάμια.
Όχι ότι θα γίνει κάτι. Και οι δύο ασφαλισμένα τα έχουν, αλλά για την σημειολογία.
Αν δεν ξέρετε τι έχουν κάνει ο Σάλλας και ο Στουρνάρας, μέσα στο καλοκαίρι μόνο, τότε η είσοδός σας στην βουλή είναι από τις μεγαλύτερες μ@λ@κίες που έχουν κάνει οι Έλληνες.
Και το χειρότερο είναι ότι σας ψηφίσανε νέα παιδιά, οπότε το μέλλον της Ελλάδας έχει το ίδιο χρώμα με τις μπλούζες σας.
Θα μπορούσα να πω ότι νεολαία σαν εσάς με κάνει ηθικά να αισθάνομαι καλύτερα για τον χάλια κόσμο που παραδίνω στους επόμενους αφού δεν αξίζετε κάτι καλό, αλλά έχω να σκεφτώ και τα παιδιά μου που θα συμβιώσουν μαζί σας.
Σας έδωσα λοιπόν ιδέες για δράση. Έχετε τα @ρχ@δι@ να το κάνετε; ή τα βάζετε μόνο με τους λαθρομετανάστες;

Ανώνυμος είπε...

Χρησιμο ηλιθιο σορο-πρακτορακι 9 Σεπτεμβρίου 2012 10:25 π.μ. οι καταστροφες και οι λεηλασιες των ελληνικων περιουσιων και το πογκρομ κατα των ελληνων και της πατριδας γενικοτερα ειναι αποκλειστικα δικο σας "προνομιο" και γνωρισμα σορο-φασιστακια νεογενιτσαροι της νεας ταξης των σιωνιστων.....αλλα θα μας βρειτε μπροστα σας διεθνο-τομαρια δοσιλογη της νεοταξικης ψευτο-αριστερας....μια φορα προδοτης παντα προδοτης τα κονσερβοκουτια και τα πηγαδια δεν θα σας περασουν αυτη τη φορα δοσιλογοι και δουλικα των εβραιο-σιωνιστων....12% ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΙΔΙΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΣΑΣ....ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΕΜΜΙΣΘΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Στον 9 Σεπτεμβρίου 2012 10:36 π.μ.
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα
και βγάζω το καπέλο μου να μη βραχεί η ομπρέλα.

Ανώνυμος είπε...

10.36 ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ.