Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μαθήματα πατριωτισμού στα Ρωσικά σχολεία!


Το θέμα που ακολουθεί, το δημοσιεύουμε γνωρίζοντας πως μπορεί να μηνυθούμε από την Δούρου, ή τον Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν μας πτοεί ούτε το γεγονός πως ενδέχεται να επικηρυχτούμε από τους νεο-φιλελευθεριάζοντες αριστερο-αναρχο-αυτόνομους. Η περίπτωση να γίνουμε αντικείμενο αναζήτησης και έρευνας από την πακιστανική Αστυνομία μετά από εντολή του...
εμπόρου τράφικινγκ Τζαμάλ, δεν μας πτοεί, αν και υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί κοινό ένταλμα έρευνας με τις Ελληνικές αρχές, μέσα στα πλαίσια της δια-πολυπολιτισμικής συνεργασίας των αστυνομικών αρχών. Ε, ναι, λοιπόν! Η Ρωσία πήρε την φασιστική απόφαση να βάλει στα σχολεία μαθήματα πατριωτισμού, ενώ στην Ελλάδα ο πατριωτισμός έχει περάσει στην... παρανομία, ενώ σε περίπτωση που ανεβεί σε μεγάλα ποσοστά, ενδέχεται να φορολογηθεί από τον Στουρνάρα!

Πηγή Εφημερίδα Ιζβέστια
Συντάκτης Όλγα Ζερμέλεβα

Το υπουργείο Άμυνας σε συνεργασία με την Ένωση Ηρώων της Ρωσίας και την Επιτροπή της Βουλής για θέματα Άμυνας, θα οργανώσουν στα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ρωσίας διαλέξεις που θα αφορούν ηρωικά κατορθώματα του παρελθόντος. Όπως εξηγεί ένας από τους εμπνευστές της ιδέας, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής για θέματα Άμυνας, Φραντς Κλιντσέβιτς, το νόημα των μαθημάτων είναι να ενσταλάξουν στη νεότερη γενιά το μήνυμα του θάρρους και του πατριωτισμού.
Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρωες και βετεράνοι του πολέμου, μέλη της Ένωσης, θα διηγούνται τα κατορθώματά τους, θα εξηγούν γιατί πήραν τις συγκεκριμένες αποφάσεις στις κρίσιμες στιγμές των πολέμων και των μαχών, και θα απαντούν σε ερωτήσεις των φοιτητών και των μαθητών. Λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος, πρώτοι θα παρακολουθήσουν τις διαλέξεις αυτές οι φοιτητές των στρατιωτικών Σχολών. Οι διαλέξεις πατριωτικού περιεχομένου θα είναι προαιρετικές, και θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο. Η πρώτη διάλεξη θα δοθεί στη στρατιωτική Σχολή του Ριαζάν».
Σύμφωνα με τον κ. Κλιντσέβιτς, ο κύκλος των διαλέξεων θα συνοδευτεί με την έκδοση σχετικού έντυπου υλικού. Αυτό θα περιέχει τις βιογραφίες και τα κατορθώματα των ηρώων και των βετεράνων της Ρωσίας. Οι τελευταίοι θα δίνουν τις διαλέξεις τους σε εθελοντική βάση, ενώ για το έντυπο υλικό προγραμματίζεται να δαπανηθούν 1,250 εκ. ευρώ.
Σοβιετικές παραδόσεις
Επίσης, στο πλαίσιο της καλλιέργειας και ανάπτυξης του πατριωτικού αισθήματος και της γνωριμίας με τη στρατιωτική ιστορία, τα επόμενα δύο χρόνια θα γυριστούν τέσσερις ταινίες πολεμικής ιστορίας. Στη δημιουργία τους θα βοηθήσει ο σκηνοθέτης και παραγωγός, Ίγκορ Ουγκόλνικοφ, ο οποίος ήταν παραγωγός της πρόσφατης ταινίας, «Φρούριο του Μπρέστ». Η πρώτη από τις ταινίες θα είναι αφιερωμένη στις αναμνήσεις των ξεχασμένων ηρώων του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, η δεύτερη θα εξιστορεί τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, και η τρίτη τα ιστορικά πολεμικά γεγονότα στο Σμολένσκ.
Σύμφωνα με την Ένωση Αμυντικών και Πολιτικών Αναλυτών, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια προσπάθεια να αναβιώσουν οι σοβιετικές παραδόσεις εκπαίδευσης, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί. Το μέλος της Ένωσης, πολιτικός αναλυτής και υφηγητής του Ρωσικού Πανεπιστημίου Οικονομικών «Πλεχάνοφ», κ. Αλεξάντρ Περεντζίεφ, λέει γι'αυτό: «Σε σύγκριση με τη Σοβιετική Ένωση ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Στο Διαδίκτυο υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τους ήρωες και τα κατορθώματά τους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτά. Πρωτίστως λοιπόν είναι αναγκαία η αναφορά σε αυτούς τους ήρωες και η απόκτηση ενδιαφέροντος από πλευράς νεολαίας. Έχω γράψει πολλά μεθοδολογικά εγχειρίδια για το συγκεκριμένο θέμα, που όμως έμειναν στα αζήτητα».
Ο επικεφαλής του Κέντρου αμυντικών προγνώσεων του Ινστιτούτου αμυντικών και πολιτικών αναλύσεων, Ανατόλι Τσιγκανόκ, θεωρεί την πρωτοβουλία λογική: «Σήμερα η κυβέρνηση έχει αρχίσει να ασχολείται όλο και πιο πολύ με την προώθηση του πατριωτισμού. Πιστεύω ότι η νεολαία είναι απόλυτα έτοιμη να δεχτεί ανάλογες πρωτοβουλίες. Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, την κοινωνία απασχόλησαν περισσότερο οι υλικές αξίες. Ομως σήμερα έχει αρχίσει να στρέφει όλο και περισσότερο την προσοχή της σε ηθικά πρότυπα».
Ο δοκιμαστής πιλότος και «Ήρωας της Σοβιετικής Ένωσης», Μαγκομέντ Τολμπόεφ, σημειώνει: « Το κράτος έχει συνειδητοποιήσει ότι το καλύτερο σύστημα πατριωτικής διαπαιδαγώγησης ήταν το σοβιετικό. Εγώ, για παράδειγμα, απευθύνθηκα πολλές φορές για σχετικά ζητήματα στον Βλαντίμιρ Πούτιν. Επίσης, στη διάρκεια των διαλέξεων που έδωσα στα ΑΕΙ με θέμα την πατριωτική συνείδηση, το ενδιαφέρον από την πλευρά των φοιτητών ήταν εμφανές. Επιτέλους, η Πολιτεία κατανοεί σήμερα ότι το πολυδιαφημισμένο τα τελευταία χρόνια αμερικανικό πρότυπο διαπαιδαγώγησης δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας».
πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο ΕΥΓΕ σε όλους αυτούς τους γενναίους φιλόΧριστους και έχοντες αγάπη για την πατρίδα τους Ρώσους, άνδρες και γυναίκες, που αποτελούν τη Ρωσική πολιτική στρατιωτική και θρησκευτική ηγεσία, διότι ακούραστα, με σταθερά και ισχυρά βήματα,
οδηγούν το Ρωσικό γένος στο Θεϊκό του προορισμό
και την ενισχυόμενη υπό του Θεού αγία Ρωσία, στην προφητευμένη απαστράπτουσα λάμψη και επιβολή της στον πλανήτη, μαζί με ακόμη ένα έθνος, ως εκπλήρωση του Θεϊκού Θελήματος και Σχεδίου.

Όμως το πιο μεγάλο ΕΥΓΕ αξίζει στις Ρωσίδες μάνες,
που κρυφά από τους κομμουνιστές συζύγους τους και με κίνδυνο της ζωής τους, όλα αυτά τα χρόνια που ο άθεος και άκρως επικίνδυνος για τους αντιφρονούντες, κομμουνισμός, επικρατούσε στη πατρίδα τους, αυτές βάπτιζαν και γαλουχούσαν τα τέκνα τους στην αγάπη και την πίστη του Ιησού Χριστού και του Ευαγγελίου Του.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα.
Ένας φιλόΧριστος λαός που έχει «υγιή πολιτικό νου» και την πολύ μεγάλη χάρη και ευλογία, να διοικείται από ηγέτες που αγαπούν πραγματικά τον Θεό και την πατρίδα.
Σήμερα οι μάνες αυτές, όπου και αν βρίσκονται, αξιώνονται να δουν τον «κρυφό αμπελώνα» που φύτεψαν στις καρδιές των παιδιών τους να αναπτύσσεται και τρυγούν από τους καρπούς τους…

Οι Ελληνίδες μάνες, τι κάνανε άραγε αυτά τα τελευταία 70 χρόνια που περάσανε και μας οδήγησαν στο να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε;

Σήμερα Ελληνίδα μάνα, τρυγάμε τους καρπούς του αμπελώνα που φύτεψες στη καρδιά των παιδιών σου.
Ή μάλλον του αμπελώνα που δεν φύτεψες.
Και που στη θέση του φύτρωσαν τριβόλια.

Ελληνίδες μάνες θα αποδώσετε φοβερό λόγο στον Θεό και έχετε τεράστια ευθύνη για το μέλλον των παιδιών σας και της πατρίδας σας.
Γαλουχήστε σωστά τα παιδιά σας…
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Υπάρχουν οι Ρωσίδες μάνες που σας αφαιρούν την κάθε σας δικαιολογία.

Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός μας, ελέησε και μάς.

HUNTER είπε...

ε ρε βλαδιμηρος που μας χρειαζετε,
αλλα που να βρεθει;
μονο μεσα απο την οικογενεια μπορει πλεον να γαλουχηθουν τα νεα παιδια στον πατριωτισμο και στην αγαπη για την πατριδα,γιατι απο πατριωτες ηγετες εχουμε ξεμεινει.
στη χωρα που γεννησε τον κουμουνισμο
αρχιζουν μαθηματα πατριωτισμου,και στην ελλαδα οι δηθεν δικοι μας κουμουνιστες δεν γνωριζουν καν την εννοια της λεξης.
ca