Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή αυγή έσπασε πάγκους σε πανηγύρι (1)



29 σχόλια:

Τρελλός είπε...

Θα μπορούσε να μας πει ο αγαπητός αλλοδαπός πως μέσα σε 1-2 χρόνια το πολύ από τη στιγμή που πέρασε ρακένδυτος τα σύνορα της χώρας μας βρέθηκε να έχει τη δυνατότητα να αγοράζει εμπόρευμα αξίας 7000 ευρώ και να μπορεί να βγάζει άδειες από τον δήμο δίνοντας 280 ευρώ;

Έχουν τη δυνατότητα δανεισμού αυτοί από τις τράπεζες;

Τα έφεραν μήπως από τις πάμπτωχες χώρες τους;

Θα μας πει επιτέλους κάποιος τι γίνεται σε αυτή τη χώρα;

Ανώνυμος είπε...

Να εξαφανιστούν οι ισλαμο-αφρικανο-πίθηκοι απο την Ελλάδα, άπαντες αύριο το πρωί ...

Να ακυρωθούν οι μικτοί γάμοι και να απελαθούν μαζί με τα παιδιά τους.

Καμία ιθαγένεια σε παράγωγα κτηνοβασίας.

Η Ελλάς ανοίκει Μόνο, στους λευκούς αυτόχθονες, άνευ περιτομής, εσαεί ενσαρκώμενους, πυρφόρους, Ευδαίμωνες Έλληνες, απογόνους, αυτών που σφαγίασαν, Πέρσας, μήδους, γαλάτες, ...................... ...........Τουρανομογκόλους, .... κομιτατζίδες και συναφή βιολογικά υποπροιόντα της περιόδου, ............................
φασίστες, ναζί, και τελευταία, κρετινομογκόλους (74).........

Οι υπόλοιποι να πάνε αλλού ......

Ανώνυμος είπε...

8.43 ΕΤΣΙ!...

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθεις κολομαυρε. Εαν δεν γουσταρεις πισω στην πατριδα σου. Καταλαβες μαυρε? Πανε στην αμερικη. Εκει οι μπατσοι δεν θα σε γκρεμισουν το μαγαζακι σου. Θα σε σκοτωσουν εν ψυχρω κολομαυρε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, πάρτε το ίγο αλλιώς γιατί υπάρχει και Θεός και βλέεπι να θυμάστε. Κι εγώ Χ.Α. ψήφισα όμως θα προτιμούσα να γαμούσαν τ' αράπια που σπρώχνουν πρέζα και πουτάνες στο Μεταξουργείο ή Αφγανούς μαχαιροβγάλτες παρά να τα σπάνε ενώ υπάρχουν νόμιμα χαρτιά.
Παντού υπάρχουν όρια που καλό θα 'ναι να μην ξεπερνάμε γιατί έτσι όπως το πάνε τα παιδιά, δεν το 'χουν σε τίποτα να μας γαμήσουν όλους μαζί παρέα αύριο μεθαύριο όταν τα πράγματα θα 'χουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Από κει και πέρα...ο νοών νοήτω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε κανεις να τους σκοτώσουμε ρε μεγάλε ..... να εξαφανιστούν απο την Ελλάδα λέμε .....

άντε πιά ....με την φιλοκαλία ... μήν πω τίποτα ....

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω ρε μαν...κι εγώ μαζί σου. Απλώς μου κάνει εντύπωση που την πληρώνουν φουκαράδες άφρο προς τέρψην τηλεθέασης φυσικά, τη στιγμή που η αλβανική μαφία για παράδειγμα κρατάει όλη τη νύχτα στα χέρια της, την πρέζα και τα γκάνια τα τσιγγάνια, την πορνεία και την πρέζα του κέντρου οι μαύροι, το παραεμπόριο οι κινέζοι, το κοκό και την βίαιη εγκληματικότητα όλοι μαζί και παρ' όλα αυτά, το μόνο που κάνει η χ.α. που ξαναλέω ψήφισα, είναι να τους κλάνει μια μάντρα αρχίδια και η αστυνομία να τους τα γλύφει κιόλας. Δεν σου κάνει ένα κλικ όλο αυτό ρε μεγάλε όπως λες κι εσύ;
Και ο φασισμός δεκανίκι του συστήματος είναι, λυπάμαι που στο λέω. Ακόμα κι άν φύγουν οι μικροπωλητές, όλη η πλέμπα εδώ θα μείναι, να κονομάει από τις σάρκες μας μιζάροντας τους βρυκόλακες που σε κυβερνανε. Γράφτους όλους στ' αρχίδια σου.

Ανώνυμος είπε...

μαυρε σκασε. Απλα σκασε και τραβα πισω μαλακα. Αντε κολομαυρε. Εμενα η εφορια με εχει ρουφηξει το αιμα. Εσενα ρε μαυρε? Λεγε ρε μαυρογυφτε.
Σηκω και φυγε απο εδω. Σε δινουμε σε μπρελοκ τον σαμαρα. Δωρο απο εμας. Αμα πουλησεις κανενα κολομαυρε παρε μας τηλεφωνο.
Οκ σκατομαυρε?

Ανώνυμος είπε...

Πάσο γάτε! όταν λέμε καθάρισε ενοούμε καθάρισε .... μπαιγκόν γενικό θέλει το πακέτο ...

Τώρα για τους διάφορους με τους οποίους γητνιάζουμε νομίζω πως θέλει ιδιαίτερο χειρισμό, σε αντίθεση με τα μαο-μαο και το ισλαμ ... για τους κίτρινους δεν έχω ιδέα τι παίζει ... βρομά αθίγκανοι και λοιπα παράσιτα, σκουπιδοφάγοι .. άντε γειά !!

Και πάνω από όλα, για να γίνουν τα παραπάνω, χρειάζεται σίγουρα μπαιγκόν είναι η βουλή ... έχει πολλες κατασρίδες.

Ανώνυμος είπε...

Αιμα τιμη χρυση ΑΥΓΗ.
Τι ψηφισα? Συριζα. Τελος. Αιμαι τιμη Χρυση αυγη. Ναι ρε. Σας γουσταρω!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη παιδιά αλλά με την μαλακία που σας δέρνει καλά κάνει ο σαμαράς και σας γαμάει μαζί και χοντρομπένι. Όπως είπε και ο 10,44 για το θεαθήναι σε κανα τελειμένο αλλοδαπό τα πάτε μια χαρά αλλά Σε τίποτα άλλα είστε μπάμιες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΕΔΩ , ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΕΔΩΡΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , γιά νά ξεβρωμίσει ό τόπος από τά πιθηκοειδή τής Εβραικής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!

Ανώνυμος είπε...

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να βρίσκουμε ως εξιλαστήρια θύματα της οικονομικής κατάστασης που μας εφεραν ΟΛΟΙ ανεξαιρετως οι πολιτικοι (ελληνες και ευρωπαιοι), ανθρώπους μαυρους, κιτρινους, καφετι και γενικά ότι άλλο διαφορετικό απο το συνηθισμένο.
Ολοι έσεις που τους κατηγορειτε να σκεφτείτε ότι είναι άνθρωποι όχι ζωα, και να αποκτήσετε επιτέλους την κριτική ικανότητα να κρίνετε τα πραγματικά ποιος φταίει για τον κόσμο που ζούμε.
(Για αυτο το τελευταίο δεν φταίτε εσεις φταιει το κράτος με την προπαγανδίστικη παιδεία που σου προσφερε τοοοοσα χρόνια).
Και επειδή πολλοι απο εσάς πιστεύετε σε αυτο που λέγετε Ορθοδοξία και Θεός τουλαχιστον αναρωτηθείτε ότι όλοι οι ανθρωποι του κόσμου ειναι αδέρφια μας. Και πάλι Ντροπή και κρίμα.Λυπαμαι.

υ/γ να πατε στην βουλή να σπασετε τους <> του κάθε διεφθαρμένου

Ανώνυμος είπε...

Και εσυ να πας να ψηφισεις συριζα παλι μαλακα αριστερε.Αντε γιατι με κατι τετοιες μαλακιες,μην ειστε ρατσιστες,μη το ενα μη το αλλο,δουλειες δεν εχουμε ,και μη μου πεις οτι ο μαυρος πληρωνει κανονικα την εφορια!Δρομο ολοι

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω κάποιος ΧΑυγίτης να το διαβάσει και να το μεταφέρει και στους άλλους.
Μπράβο παλικάρια μου, μπράβο Ελληνάρες μου.
Κόβουμε κάπου εισιτήριο ή το θέαμα είναι δωρεάν;
Το πρόβλημα που είναι οι λαθρομετανάστες όλοι το ξέρουμε. Είναι λάθος όμως να εστιάζουμε με τόση επιμονή και δίνοντας τεράστιο βάρος μόνο σε αυτό.
Αν θέλετε να πολεμήσετε την παρανομία έχω δύο, τουλάχιστον, καλύτερες ιδέες.
1. Εδώ πιο κάτω είναι ένα κατάστημα της Πειραιώς. Πηγαίνετε να το σπάσετε.
2. Το αυτοκίνητο του Στουρνάρα το ξέρετε. Πηγαίνετε να τους σπάσετε όλα τα τζάμια.
Όχι ότι θα γίνει κάτι. Και οι δύο ασφαλισμένα τα έχουν, αλλά για την σημειολογία.
Αν δεν ξέρετε τι έχουν κάνει ο Σάλλας και ο Στουρνάρας, μέσα στο καλοκαίρι μόνο, τότε η είσοδός σας στην βουλή είναι από τις μεγαλύτερες μ@λ@κίες που έχουν κάνει οι Έλληνες.
Και το χειρότερο είναι ότι σας ψηφίσανε νέα παιδιά, οπότε το μέλλον της Ελλάδας έχει το ίδιο χρώμα με τις μπλούζες σας.
Θα μπορούσα να πω ότι νεολαία σαν εσάς με κάνει ηθικά να αισθάνομαι καλύτερα για τον χάλια κόσμο που παραδίνω στους επόμενους αφού δεν αξίζετε κάτι καλό, αλλά έχω να σκεφτώ και τα παιδιά μου που θα συμβιώσουν μαζί σας.
Σας έδωσα λοιπόν ιδέες για δράση. Έχετε τα @ρχ@δι@ να το κάνετε; ή τα βάζετε μόνο με τους λαθρομετανάστες;

Ανώνυμος είπε...

τι iq πρεπει να'χει καποιος για να πιστευει σ'αυτους τους πιθηκισμους των χρυσαυγιτων? δειτε ρε ζωα τι φορους πληρωνουν οι μεταναστες και τι οι εφοπλιστες και θα καταλαβετε που ζειτε. Τι αλλο να πω και μονο που συνομιλω μαζι σας αηδιαζω απο τον εαυτο μου ΖΩΑ ε ΖΩΩΩΩΩΩΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

12.26 ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΑ ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ.ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ.Ε ΛΟΙΠΟΝ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΧΑΡΗ?ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε ...ολα ενταξει...αλλα εμεις ολοι οι μαλακες θα πρεπει να πιστευουμε τον καθε τυπο που βγαζει και κουναει ενα χαρτι οτι πραγματικα ετσι ειναι.....Δηλαδη εαν το κωλοχαρτο του τοδωσε ο διπλανος αραπης που οντως ειχε βγαλει χαρτια..μονο και μονο για τη δημιουργια εντυπωσεων μπροστα στην καμερα ; Το ελεγξε κανεις ;

Ανώνυμος είπε...

9:00 Φίλε, ούτε Συριζα ψηφίζω ουτε τίποτα....από συνείδηση...και ξέρεις γιατί, γιατι δεν υπάρχει υπάρχει ένα κόμμα που να έχει ως βάση το ήθος και την ανθρωπιά...ούτε η ΧΑ την έχει...
Αλλα αμα είχες την σωστή παιδεία δεν θα ελεγες την κασέτα--> φταίνε οι μετανάστες που δεν πληρώνουν φόρους κτλ κτλ....εεε τι να πω...λες και ακουω τους ΚΚΕ να μιλάνε για τον καπιταλισμό......
Πάντως χαίρομαι ότι ο ανήθικος και αθλιος αυτός νόμος της βουλευτικής ασυλίας γυρνάει μπούμερανγκ σε αυτούς που τον έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Ενας πόλεμος έχει απώλειες και μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο ένα από τα όπλα τους είναι οι μετανάστες. Μου είναι και δεν ντρεπομαι που το λέω παντελώς αδιάφορος ο τρόπος που θα τινάξουμε από μέσα από την Ελλάδα όλους αυτούς. Και αν είναι να έχουν και άλλες απώλειες οι ΕΛΛΗΝΕΣ όχι βέβαια να έχουν οι λαθρο και νομιμομετανάστες που έχουν έρθει να εποικίσουν την χώρα μου τη χώρα μας. Και όχι δεν είμαι ούτε ψήφισα ΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΥΠΕΡ ΜΑΣ, οπότε οι απώλειες των λαθρο τι σας νοιάζουν σε όλα αυτά που μας κάνουν?

Ανώνυμος είπε...

Αυτο γιατί ο Έλληνας ξεχώρησε για την Δημοκρατία.

http://www.youtube.com/watch?v=S_tNtORQ6iA

Εαν εκφασιστεί,αντίο Ελλάδα.

(και μην ακούσω μαλακιες για Συριζαιικα και ανθεληννισμούς).Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΚΡΟΥΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ.Δεν πρέπει τα προβλήματα της χώρας να μας κάνουν ζώα, γιατι με ζώα δεν φτιαχνεις κοινωνία αλλά ζούγκλα!

Ανώνυμος είπε...

Σκυλάραπα πάρε πούλο, και όλες τις "φιλενάδες σου" τις αριστεράτζες και να πάτε στο διάολο

Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι συμπολιτες,περα απ τα εξωτερικα αιτια υπαρχουν και εσωτερικα που συμβαλουν σε οτι εχει σχεση με τους μεταναστες...επιτρεψτε μου να πω πως αν ποτε βγουμε στους δρομους σαν λαος ενωμενος ,αυτοι θα ειναι η ασπιδα της εξουσιας αλλα και ο αορατος(τωρα)ορατος(τοτε)εχθρος...δειτε λιγο πως χρησιμοποιουν οι φιλοι μας οιΔυτικοι διαφορους μισθωτους και κανουν τη 'δουλεια' τους κατω-ΜΑΚΡΥΑ στην Συρια...Ας μην κουρασω...θα τους χρειαστουν τους μεταναστες...γιαυτο τους μαντρωνουν....ειναι πολαπλο το ζητημα.......

Ανώνυμος είπε...

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών......γαμώ τους μουσουλμάνους...

Ανώνυμος είπε...

Μονο για να κοπανατε μαυρους εισαστε ρε χρισαυγιτες δεν ειστε για τιποτα αλλο κλανια μαγκια.

Ανώνυμος είπε...

ola gia ton poutso

apollonios είπε...

Σωστός!

apollonios είπε...

Και συ σωστός