Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Μίλησαν για το ποτε θα ξεπουλήσουν τη χώρα!


Η ανάγκη προώθησης του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, ως μέρους του νέου μοντέλου ανάπτυξης της χώρας, επισημάνθηκε στη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων, όπως δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Ευ. Βενιζέλος....


Η δήλωση του Ευ. Βενιζέλου
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες του Ταμείου Αξιοποίησης της Ακίνητης Περιουσίας του Δημοσίου, τα στελέχη του οποίου, όπως είπε, παρουσίασαν στους πολιτικούς αρχηγούς τα σχέδια που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Οι αποκρατικοποιήσεις δεν είναι ένα πρόγραμμα εκποίησης, αλλά αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου που συνδέεται με τη δημιουργία θέσεων εργασίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι δεν πρέπει «να μιλάμε μόνο για την όψη των δύσκολων δημοσιονομικών μέτρων», αλλά και για το πώς θα κάνουμε το κράτος «μικρότερο και εξυπνότερο».

Τόνισε ακόμη ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στα αναπτυξιακού χαρακτήρα θέματα που μπορούν να δώσουν «ανάσα» στην ελληνική κοινωνία, αλλά και να στείλουν ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς το εξωτερικό. «Η Ελλάδα δεν είναι ο κακός εταίρος. Η αρνητική εικόνα που έχει επιβληθεί διεθνώς ως στερεότυπο δυστυχώς μας υπονομεύει και αναπτυξιακά», παρατήρησε ο κ. Βενιζέλος.

Η δήλωση του Φ. Κουβέλη
Η όποια αποκρατικοποίηση θα πρέπει να διασφαλίζει την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος με όρους νομιμότητας και διαφάνειας και οι επενδύσεις να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, επεσήμανε από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης σε δηλώσεις του μετά την ολολήρωση της σύσκεψης.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκαθάρισε ότι η σημερινή συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα. Διευκρίνισε επίσης ότι έγινε αναφορά στα προωθούμενα μεγέθη των αποκρατικοποιήσεων χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε εξειδίκευση.

Δήλωσε τέλος ότι δεν θα υπάρξει μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωση της λίστας αποκρατικοποιήσεων.
Πηγή:naftemporiki.gr
olympia.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Dream Team των αποτυχημένων.
Στις τελευταίες εκλογές ο Σαμαράς κατέβηκε με έναν ΣΤΟΧΟ και μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ.ΣΤΟΧΟΣ ήταν η αυτοδυναμία και η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ήταν ότι δεν θα έκανε σε καμία περίπτωση κυβέρνηση σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές Δημοκρατικές δυνάμεις.Μιλάμε για απίστευτα πράγματα αυτά δεν γίνονται ούτε σε κωμωδίες,μιλάμε για καρτούν της πολιτικής.Βενιζέλος αυτός είναι ο πραγματικός Εφιάλτης της Mεταπολίτευσης.Σήμερα ο Βενιζέλος δεν έχει αναλάβει να παραδώσει έργα στους διαπλεκόμενους χορηγούς του.Σήμερα ο Βενιζέλος ανέλαβε να παραδώσει την ίδια τη χώρα στους ξένους,στους ξένους,οι οποίοι κάποτε δάνειζαν την πατρίδα μας, για να μπορεί ο Βενιζέλος,ως υπουργός εκείνης της εποχής,να μοιράζει δημόσια έργα στους χορηγούς του.Ο Βενιζέλος,ως πρωταγωνιστής αυτής της κατάστασης,από την αρχή της είναι αυτός,ο οποίος έχει αναλάβει τις τελικές διευθετήσεις.Στηρίζει τη δοτή Κυβέρνηση,που έχει αναλάβει να κλείσει αυτούς τους λογαριασμούς εις βάρος της χώρας.Ο Βενιζέλος στηρίζει την δοτή κυβέρνηση,που παραδίδει τη χώρα στους ξένους,εξαιτίας των εγκλημάτων της προηγούμενης κυβέρνησης, στην οποία επίσης ανήκε ο ίδιος.Η ιδιομορφία του είναι ότι πρωταγωνιστεί σήμερα σε μια παρανομία,τη στιγμή που έχει πολλούς λόγους να θέλει να σβήσει τις συνέπειες παρανομιών,στις οποίες επίσης πρωταγωνίστησε. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για δολοφόνο,που παριστάνει τον ιατροδικαστή.Ο ίδιος άνθρωπος,ο οποίος πρωταγωνίστησε στην κατάσταση που μας οδήγησε στην υπερχρέωση,είναι αυτός, ο οποίος πρωταγωνιστεί σήμερα στο μεγάλο ξεπούλημα,εξαιτίας εκείνης της σπατάλης.Φώτης Κουβέλης,θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.Ο άνθρωπος είναι απόλυτα ευτυχής και το φώναζει. Δεν υπάρχει στο βλέμμα του η σκιά, η σκιά μιας απώτατης σκέψης,που ακόμα και μέσα στη χαρά,βλέπει δυσάρεστα πράγματα.Είναι απο τα άτομα εκείνα,τα οποία συνεργάζονται,για να μην εργάζονται.Σήμερα ο συνάδερφος της Παπαρήγα μάς δουλεύει με τον ίδιο τρόπο.Κάνει επίδειξη κοινωνικής πατριωτικής και εθνικής ευαισθησίας.Τρία σε ένα,προσφέροντας δωρεάν στην τρόικα διαμέρισμα,για να κατοικεί στα χρόνια της κατοχής.Το αποτέλεσμα της συγκοροϊδίας των τριων παραπάνω είναι αυτό που βλέπουμε και ζούμε σήμερα. Ο Ελληνικός Λαός,σήμερα πλέον γνωρίζει απο την καλή και την ανάποδη τα καθάρματα που ευθύνονται για τη φτώχεια του.Θέμα χρόνου είναι να δούμε τους σημερινούς πανίσχυρους και πάμπλουτους πολιτικούς σωτήρες μας σε μια κατάσταση όμοια μ' αυτήν που βιώνει ο Ελληνικός Λαός. Είμαστε βέβαιοι και σαν Λαός θα κάνουμε ότι περνάει απ' το χέρι μας,ότι θα τους δούμε να σέρνονται,για να δώσουν εξηγήσεις για εγκλήματα πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας.Να τα χάσουν ΟΛΑ, αφού τα έχουν αποκτήσει ΟΛΑ. Το κατακάθια του βόθρου, που με δόλιες μεθόδους ανέβηκαν στην κορυφή της κοινωνίας,κινδυνεύουν να κάνουν από εκεί ψηλά τη μεγαλύτερη βουτιά στα σκατά όπου πραγματικά είναι η θέση που τους αξίζει.
ΠΗΓΗ:Π.ΤΡΑΪΑΝΟΥ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ