Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τι κρύβουν οι νταβατζήδες των MME & οι “δημοσιογράφοι” Υπηρεσίας!


Μυστικές Υπηρεσίες Γερμανίας: Τις σφαγές στη Συρία διαπράττει η Αλ Κάιντα κι όχι η κυβέρνηση του Άσσαντ!

Κι όμως, οι «δημοσιογράφοι» και οι νταβατζήδες δημοσίων έργων, καναλάρχες ελέω κράτους-ληστή, μεταφέρουν ότι τους επιβάλουν τα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα, αναφορικά με την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία...


Παλιά «συνταγή»!

Ίδια στο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβία, ίδια στο Ιράκ με τα περιβόητα χημικά όπλα μαζικής καταστροφής (δεν βρέθηκαν ποτέ), το Αφγανιστάν, τη Χεζμπολάχ που επέφερε συντριπτική ήττα στο ναζιστικό σιωνιστικό ισραηλινό καθεστώς (τώρα την εμπλέκουν με εμπόριο ναρκωτικών… άκουσον άκουσον... στη Λατινική Αμερική) και όπου οι ΗΠΑ αγωνίζονται για την εξαγωγή της δημοκρατίας των Mac Donald’s…

Με έκθεσή της στη γερμανική βουλή, η μυστική υπηρεσία της Γερμανίας (BND) διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες της δύσης, των αμερικανών, της Τουρκίας, του Ισραήλ και των στυγνών αραβικών δικτατορικών καθεστώτων, εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας.

Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα Die Frankfurter Allgemeine Zeitung, η μυστική υπηρεσία της...Γερμανίας BND, στη ΓΡΑΠΤΗ Έκθεσή της προς τη γερμανική βουλή, αποδίδει τις σφαγές των προηγούμενων μηνών στη Συρία –ακόμη κι εκείνη στη Houla- στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα!

Μάλιστα, οι New York Times επισημαίνουν ότι στη Συρία έχει εγκατασταθεί με τρομοκράτες στη Συρία!

Ξεχνάμε ότι ο περιβόητος Μπιν Λάντεν ήταν εκπαιδευμένος πράκτορας της CIA, για να πολεμήσει τη «Σοβιετική εισβολή» των κομμουνιστών στο Αφγανιστάν;

Ξεχνάμε ότι η περιβόητη Αλ Κάιντα έπαιξε τον πρώτο ρόλο στη Λιβύη και αμείφτηκε προσωπικά από την Κλίντον;

Σήμερα σ’ ολόκληρο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι διανοούμενοι, αναλυτές και δημοσιογράφοι που δεν είναι στα payrolle των ΗΠΑ, τολμούν να πουν την αλήθεια:

Η Αλ Κάιντα έχει εξοπλιστεί και εκπαιδευτεί από τις ΗΠΑ και από ορισμένες ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες, για να πέσει η Συρία (μαζί η Χεζμπολάχ στο Λίβανο) κι αργότερα το Ιράν.

Τα αραβικά στυγνά δικτατορικά καθεστώτα και ειδικότερα η Τουρκία, ήδη έχουν δώσει διαπιστευτήρια υποταγής στο σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ και μόνον οι αδέσποτοι ηγέτες της Λατινικής Αμερικής (με πρώτο τον κομαντάντε Τσάβες) και τα πραγματικά αριστερά κινήματα και κόμματα της Ευρώπης καταγγέλλουν την ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία.

Θα κατορθώσουν οι ιμπεριαλιστές να ισοπεδώσουν τη Συρία;

Μάλλον εκεί θα γίνει ο τάφος τους!

German intelligence: al-Qaeda all over Syria

John Rosenthal

German intelligence estimates that “around 90″ terror attacks that “can be attributed to organizations that are close to al-Qaeda or jihadist groups” were carried out in Syria between the end of December and the beginning of July, as reported by the German daily Die Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). This was revealed by the German government in a response to a parliamentary question.

In response to the same question, the German government admitted that it had received several reports from the German foreign intelligence service, the BND, on the May 25 massacre in the Syrian town of Houla. But it noted that the content of these reports was to remain classified “by reason of national interest”, Like many other Western governments, Germany expelled Syria’s ambassador in the immediate aftermath of the massacre, holding the Syrian government responsible for the violence.

Meanwhile, at least three major German newspapers – Die Welt, the FAZ, and the mass-market tabloid Bild – have published reports attributing responsibility for the massacre to anti-government rebel forces or treating this as the most probable scenario.

Read more

"infowars"

- Kάτω τα χέρια από τη Συρία! ‘Oτι κρύβουν τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!




Sibilla

ramnousia

1 σχόλια:

Νικος Χαρονυκτακης Καλλεργης είπε...

Σχολιο του Νικου Χαρονυκτακη συντονιστη στο Ηρακλειο
Μυνημα στους Ελληνες απο τον Ανθρωπο που συνεβαλλε στην απελευθερωση της Ισλανδιας
Νομιζετε οτι εαν δεν ειστε ενωμενοι θα νικησετε; Νομιζετε οτι χωρις Πολιτικη Aνυπακοη,παρασυρομενοι μονιμως απο τους μυστικιστες νεοταξητες ,χωρις σχεδιο χωρις μεθοδο,χωρις κοινο σκοπο θα πετυχουμε;
Η Πολιτικη Ανυπακοη ειναι παγκοσμια μεθοδος συρικνωσης των Δικτατορων και εχει πρακτικοτητα τωρα στις Αραβικες χωρες η πχ,ασχετα εαν αφησαν οι λαοι να καπελωθουν τα κινηματα τους.
Θα σας δωσω ενα παραδειγμα περιεκτικο.
Βασει της πρακτικης των λαων που απελευθερωθηκαν πρεπει οι θεσμοι εκφρασης του να εχουν καταληφθεί απο τα σπλαχνα του,(λαου)
Δλδ Εργατικο Κεντρο η ηγεσια του,η ηγεσια των καθηγητων κινητοποιήσεις ,οι μαθητες και οι γονεις,ενα παραδειγμα (πρακτικη της Αραβικης Ανοιξης η ,η εξ αιτιας της πτωσης του Μιλοσεβιτς)
Συμπερασμα εαν δεν αλλαχθούν τα καθοδηγουμενα πρωην η στα κρυφα νυν Μνημονιακα ατομα,τοτε δεν θα επιτυχει η Πολιτικη Ανυπακοη.
Ο Συριζα εχει πει οτι θα κρατησει τον κοσμο στο σπιτι του !
το Εργατικο Κεντρο Ηρακλειου ουτε καν δεχεται την υπαρξη του Πατριωτικου Μετωπου,παρα μοιραζει μισολιτρα λαδι και ο κος κλαψας δεν κανει τιποτε αλλο απο το να κλαουριζει και να διαπιστωνει.Αντεχετε διαπιστωσεις μεχρι να χασουμε την χωρα ; καταλαβαινετε οτι μας επεξεργαζοντε ;
Διανοηστε οτι ειναι βασικος βραχίωνας εκφρασης ο συνδικαλισμος ;
Κερδιζουν ολοι χρονο εις βαρος μας.
Πατριωτης Περιφερειαρχης η Δημαρχος που θα κρατησει τις διμοιριες στην ακρη ,μια προταση μας
Νικος Χαρονυκτακης συντονιστης του Πυρηνα Ηρακλειου ,ενος απο τους 87 πυρηνες του Πατριωτικου Μετωπου,Αμεση Δημοκρατια τωρα.www pamet.gr Υ.Γ καντε επικοληση -αντιγραφη διαδωστε το ξεχωριστε την ειδηση απο τα σκουπιιδια που ποσταρουν πολλα ψευτοπατριωτικα νεοταξητικα μπλογκ.Μλογκς που δεν επιτρεπουν να σχολιαζουμε,τοπικη εφημεριδα που με απεκλεισε.
Λεω και περιγραφω τον τροπο σας δινουμε και το οραμα. Ειναι πολιτικη προταση με οραμα επικεντρωθειτε σε αυτο οπως το εκαναν επιτυχημενα οι Ισλανδοι και οι Αργεντινεζοι Μπορουμε βεβαια ο καθενας να λεει το μακρυ του και το κοντο του,για αυτο σας προτεινω το οραμα του Μξικου οπου 80 εκατομμύρια λοιμοκτονουν 30 χρονια τωρα απο το ΔΝΤ. η Ελλαδα μπορει να πεθανει οσο περιμενετε "λοχιες "η φασιστες να σας σωσουν
Σας λεω πως γινεται σας δινω το οραμα μπορειτε να με ακουσετε;
http://www.youtube.com/watch?v=YH0_JQW--gc&feature=share