Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τέρενς Κουίκ εναντίον Ζακ Ρογκ


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ απαντάει στον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ, και την δήλωσή του πως... «οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους...


«Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζαγκ Ρογκ, μιλώντας στην χθεσινοβραδινή έναρξη της Ολυμπιάδας του Λονδίνου, είπε ότι «οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους»!

Είναι απαράδεκτος, ανιστόρητος και προκλητικός. Έτσι κι αλλιώς είναι άξιος συνεχιστής της εμπορευματοποίησης του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Σε αυτή την άθλια δήλωση, δεν αντέδρασε ούτε ο ανύπαρκτος Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ούτε ο γνωστός... ξεχασιάρης Επικεφαλής της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ούτε ο μνημονιακός Υφυπουργός Αθλητισμού  Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα μας στη τελετή έναρξης των  Αγώνων και άκουσε τον προκλητικό Ζαγκ Ρογκ από πρώτο χέρι.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε από τον Ζαγκ Ρογκ να ανακαλέσει άμεσα τη δήλωσή του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη απο τους Έλληνες και την Ελλάδα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και που θά είναι εσαεί η μητέρα τους.

Υπενθυμίζω επίσης, τη πρόταση του  Κωνσταντίνου Καραμανλή για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ολυμπία, την Ελλάδα, η οποία πρέπει επιτέλους να μας απασχολήσει».
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως ο Ζακ Ρογκ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕ !!!

ΑΥΤΟΙ οι ολυμπιακοί αγώνες σαφώς και γύρισαν σπίτι τους !

Οι ΟΑ της ντόπας
Οι ΟΑ της μπίζνας
Οι ΟΑ των πολυεθνικών
Οι ΟΑ των πολιτικών σκοπιμοτήτων
Οι ΟΑ των χρυσοπληρωμένων παραγόντων
Οι ΟΑ της πλύσης εγκεφάλου
Οι ΟΑ της κακογουστιάς και του κιτς

ΝΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !!!
Το σπίτι τους είναι στην Αγγλία και το εξοχικό τους στις ΗΠΑ.

Οι άλλοι ΟΑ, αυτοί των αρχαίων Ελλήνων, ευτυχώς έχουν μείνει για πάντα στην Ολυμπία.

Ανώνυμος είπε...

Η διεξαγωγή τακτικών Ελληνικών Ολυμπιακών αγώνων, αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι που έχει ακουστεί κατά καιρούς και απ'τον κ. Χρήστο Γιανναρά και πιο πρόσφατα απ'τον κ. Πήτερ Οικονομίδη. Κατά την γνώμη είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε ήδη γίνει. Είναι μια κατάπληκτηκή ευκαιρία να αναδείξουμε και να κατοχυρώσουμε το Ελληνικό copyright σε τετοιου είδους, παγκοσμίας εμβέλειας θεσμούς.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Τέρενς.

Ανώνυμος είπε...

-Είδατε πού η Λανθάνουσα γλώσσα λέει τήν αλήθεια;;; σσωστά ρέ πουστταριό τό είπες!!!! στή βρωμιά σας, στά σκατά σας, στήν διαστροφή σας, στήν ανωμαλία σας... γύρισαν τά ολύλπικ γκέιμς!!! δηλαδή στούς γκέι;...ού νά χαθείς πούσταρε