Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ἄκου παπποῦ Μανώλη…


Γλέζος προς ΧΑ: «Τώρα που φεύγουν μετανάστες οι Έλληνες, θα ειδοποιήσετε τους ομοϊδεάτες σας να τους τσακίσουν;

Aίσθηση προκάλεσε το ερώτημα που απηύθυνε ο Μανώλης Γλέζος προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Με αφορμή τη μετανάστευση των Ελλήνων λόγω της κρίσης, ο κ. Γλέζος ρώτησε: «Θα ήθελα να ξέρω τι θα...
κάνετε. Θα στείλετε εντολή στους ομοϊδεάτες σας στις άλλες χώρες να τσακίσουν τους Έλληνες»;

Λοιπόν παππού Μανώλη, σέβομαι τα χρόνια και την ιστορία σου, (όχι την κομμουνιστική, αλλά κυρίως το ότι ήσουν και είσαι ακόμα μάχιμος)… αλλά μιας και καταπιάνεσαι σε αυτήν την ηλικία ακόμα με τα κοινά, θα μου επιτρέψεις να σου πω δυό πραγματάκια, που η ιδεολογική σου περίπτωση δεν σε αφήνει να τα δεις.

Να σου πω λοιπόν, πως οι Ελληνες, (μιας και κατάφεραν να τους ξαναστείλουν μετανάστες ύστερα από 50 χρόνια),... όπως δεν ήταν πριν δεν θα είναι και τώρα!

Τι θα είναι ή δεν θα είναι; Τι θα κάνουν ή δεν θα κάνουν; Πολλά…

Πρώτα - πρώτα, δεν θα είναι παράνομοι στις χώρες φιλοξενείας τους!

Δεν θα πληρώσουν κανέναν λαθρέμπορο για να εισβάλουν στην χώρα!
(Γιατί αυτό που συμβαίνει στην δική μας, εισβολή είναι και το ξέρεις, έτσι δεν είναι;)

Όπου κι αν πάνε, θα πάνε σε όλα τους νομότυποι, με υγειονομικές εξετάσεις και όλα θα γίνουν μέσω των πρεσβειών τους!

Θα σεβαστούν το κράτος που θα ζουν, θα σεβαστούν τους νόμους και τους κανόνες του (γιατί έξω καλά τα πάμε, μέσα είχαμε το πρόβλημα) και το όποιο κράτος θα έχει την τύχη να έχει Ελληνες ως μετανάστες, θα ξέρει με ποιούς έχει να κάνει!

Θα δουλέψουν και θα γίνουν όπως είναι μέχρι σήμερα οι μετανάστες μας, υπόδειγμα πολίτου και υγιούς κυττάρου της εκάστοτε κοινωνίας!

Εγκληματίες να σφάζουν στον δρόμο ΕΝ ΨΥΧΡΩ για μια κάμερα ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

Δεν θα πάρουν -όντας παράνομοι στην χώρα- τα πλακάτ για να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ από το κράτος, χώρο λατρείας του Θεού τους, πληρωμένο από τους γηγενείς πολίτες του!

Δεν θα απαιτήσουν με πορείες, να κλείσουν γραφεία εκλεγμένου κόμματος της χώρας!

Δεν θα μαζεύονται στις πλατείες και στα σοκάκια, αποτελώντας κίνδυνο για τους ντόπιους...

Δεν θα ζητήσουν να εφαρμόζονται, οι δικοί τους θρησκευτικοί και μη κανόνες σε συγκεκριμένες περιοχές... γιατί θα ξέρουν ότι εκεί που ζούν, είναι πατρίδα άλλων κι οφείλουν να σέβονται τα ήθη, την θρησκεία και τις συνήθειες της χώρας!!

Και μπορώ να σου αραδιάσω πολλά "ΔΕΝ" ακόμα!

Το κυριότερο και πιο σοβαρό όλων ξέρεις ποιο είναι;

Ότι δεν θα τους "μαζεύουν" κάτι προδοτικά μια ζωή, αποκόμματα σαν τα δικά σας της αριστεράς, για να τους ξεσηκώνουν εναντίον του κράτους που έχουν καταλάβει, όπως έχετε κάνει εσείς με αυτούς τους παρείσακτους.

Γιατί παρείσακτοι είναι!

Ούτε νόμιμα μπήκαν στην χώρα μας,ούτε την σέβονται!
Κατάλαβες παππού Μανώλη;

Γι’αυτό δεν θα χρειαστεί να τσακίσει κανείς τους Έλληνες μετανάστες!
Κι αν τύχουν τέτοιας αντιμετώπισης, θα είναι πέρα για πέρα άδικο και εντελώς παράλογο!

Και για να κλείσω, να πω πως δεν ήμουν, ούτε είμαι υπέρ του φαινομένου της βιαιοπραγίας ενός μετανάστη.

Δεν είναι αυτή η λύση, αντιθέτως θα φέρει πολλά προβλήματα.

Η λύση είναι πρώτα πρώτα, να έχει μια χώρα κυβερνώντες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που αγαπούν και διαφυλάττουν τα δίκαια της χώρας και τους πολίτες της.
Κι από αυτό πάσχουμε από την εποχή του Μεταξά…

Επειτα,η αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας και μετά η ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ απέλασή τους.

Κι επειδή κάθε έγκλημα, έχει και τον θύτη του κι επειδή οι θύτες εδώ είναι πολλοί, η τιμωρία σε αυτήν την ύβρι, όταν η Νέμεσις θα πάρει επιτέλους τον λόγο, θα έπρεπε να είναι ο εξοστρακισμός (στην καλύτερη περίπτωση) όλης την αριστερής πτέρυγας της βουλής στην Σιβηρία… (ξέρετε εσείς από Σιβηρία, έτσι δεν είναι παππού;), συν όλους όσους από Πασοκ και ΝΔ κυβέρνησαν την τελευταία 20ετία.

Διότι ΑΥΤΟΙ, είναι οι αυτουργοί του εγκλήματος που λέγεται "λαθρομετανάστευση" στην Ελλάδα!

Και λέω «αυτουργοί», διότι εκτελούσαν κι εκτελούν εντολές, μιας και βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, που το όνομα αυτής είναι… "ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"… κι όποιος ΑΚΟΜΑ δεν το βλέπει, ας δηλώσει ΑΜΕΑ (άτομο με έλλειψη αντίληψης) να ξέρουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε!

Κατάλαβες παππού; Κατάλαβα να λες…

Σε φιλώ σταυρωτά… Μαρία.

Πηγή
 Αν και είμαστε στον αντίποδα της σκέψης της Χ.Α,και δεν συμφωνούμε και με την θέση για τον Μεταξά,το θέμα είναι οτι ο Γλέζος μίλησε λες και χάρηκε που οι Έλληνες φεύγουν μετανάστες.
Αντί να μιλά για την ανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας της Χώρας,και για τις ξένες κατοχικές δυνάμεις,κάθεται και καγχάζει που οι Έλληνες εγκαταλείπουν την πατρίδα τους.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε το χτύπησαν το
Φιλονόη (www.filonoi.gr) ??

έπεσε ; και γιατί ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΝΩΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΣΥΝΤΟΜΑ)ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας μου ήταν παράνομος μετανάστης στις ηπα και πρόσεχε για αρκετό καιρό να μην τον πιάσουν...

Ανώνυμος είπε...

Ναι εμείς οι Έλληνες ήμαστε κύριοι, μόνο που στις ταμπέλες γράφανε "απαγορεύονται τα σκυλιά και οι Έλληνες". Ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να συμπεριφερθεί ένας άνθρωπος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα,μια κλωστή χωρίζει το ζωώδες απο το ανθρώπινο.
Όλη αυτή τη δυστυχία την δημιούργησε την εξέθρεψε την συντηρεί και τώρα την χρησιμοποιεί το σύστημα ΝΔ,Πασοκ και Χρ.Αυγή.Τα δύο πρώτα κόμματα για φτηνά εργατικά χέρια και παράνομες ελληνοποιήσεις το δε τρίτο για την πολιτική του ύπαρξη.
Τα αριστερά κόμματα βλέπουν το ζήτημα από την ανθρωπιστική του πλευρά,προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ένα ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ γεγονός (άντε βρες και διώξε ένα εκατομμύριο κυνηγημένους) και παραδόξως παρότι επίσημα δηλώνουν άθεοι είναι περισσότερο Χριστιανοί απο κάποιους που κουβαλάνε εξαπτέρυγα με την έννοια του εάν δώσεις μαχαίρι θα πάρεις τσεκούρι εάν δώσεις αγάπη θα πάρεις αγάπη.
Πολύ φοβάμαι οτι το μισος,ο αυταρχισμός ,οι διακρίσεις (ανδρων,γυναικων), ο θρησκευτικός φανατισμός ο ρατσισμός ο πουριτανισμός είναι προσεκτικά τυλιγμένα μεσα στο σελοφάν του αθώου Πατριωτισμού μας.

Ανώνυμος είπε...

Symfono ma ta perissotera pou egrapse to artho, alla sti voreia evropi yparxoun kapoia group pou misoun kai tous notioevropaious.Sto parelthon eixame dolofonies nomimon metanaston sti voreia evropi,metaksy ton opoion kai Ellines.Episeis mi ksexnate kai ekeinon to Ellina pou pige apo ti germania sti souidia gia na dei to koritsi tou kai ton sakatepsan apo to ksylo merikoi souidoi.Mi ksexnate kai tin dimofili Ellinida dimosiografo, tin pasxalidou, pou tin apeilisen epeidi itan Ellinida.

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που που χρειάζεται να ξέρουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ότι ξεριζωνονται για να ρημάζουν οι αριστεροκοπριτες και οι λαθροεποικοι την πατρίδα τους - και μας τη λένε και μας απειλουν και απο πάνω . Καμια απαντηση . Μόνο φωτιά και τσεκουρι

Ανώνυμος είπε...

παπαριες καμαρωτες...

οταν εισαι μαυροκεφαλος εισαι στο ιδιο καζανι με ολους τους αλλους...

Μαρια, για σκασε μυτη σε καμια λαμπαδοφορια στον πολιτισμενο βορρα και περιμενε να σε ρωτησουν αν εισαι η οχι νομιμος... η αν εισαι υγιης.. κτλ κτλ... θα φας τετοιο βρωμοξυλο που δεν θα ξερεις απο που να φυγεις

Γιάννης είπε...

ΦΩΤΙΑ και ΤΣΕΚΟΥΡΙ στους προσκυνημένους!!! Φωτιά και τσεκούρι!!!
Να δώσουν στη δημοσιότητα τα πρακτικά από την Βουλή που έχει να κάνει με την υπόθεση του κατεβάσματος της ναζιστικής σημαίας από το βράχο της Ακρόπολης και στη συνέχεια να μας μιλήσει ο κύριος Γλέζος... ξέρει πολύ καλά αυτός περί τίνος πρόκειται...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μαρία.....ο παππούς Μανώλης, διαβάζοντας αυτά που γράφεις, προφανώς και θα πει ότι κατάλαβε. Και μάλλον θα έχει καταλάβει ότι και εγώ... Ότι δηλαδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται..... Ρίξε μια ματιά εδώ και αν μπορείς να καταλάβεις απλά πες το....( Χωρίς κατάλαβα να λες)....

http://iospress.gr/ios1999/ios19991128table1.htm

http://iospress.gr/ios1999/ios19991128table1.htm

http://iospress.gr/ios1999/ios19991128table3.htm

Η διαφορά είναι ότι κάποιες κοινωνίες, προσπάθησαν να τους αφομοιώσουν και τους έδωσαν ευκαιρίες να γίνουν μέλη τους.....
Εσύ όπως και πολλοί άλλοι, τώρα θεωρείτε περιττούς, αυτούς που βάφουν τα σπίτια σας, τα καθαρίζουν, φυλάνε τους γέροντες γονείς σας, πλένουν το αυτοκίνητό σας, όσο εσείς λιάζεστε στις καφετέριες και περιμένετε να γίνετε στελέχη επιχειρήσεων.....
Δεν φταίνε οι μετανάστες, το μυαλό σας φταίει.....

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι ενα σημειο εχεις δικιο 5:09 αλλα τωρα με αυτες τις συνθηκες και τους Ελληνες ανεργους δεν χωραμε ολοι. Οχι στη βια αλλα οχι και σε αυτο το χαλι.

Ανώνυμος είπε...

Άψογο άρθρο!
Μπράβο στο Αντι Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Ανώνυμος είπε...

Για τον 5:09
'Οταν λέμε λαθρόμετανάστες δεν εννοούμε του Ευρωπαίους, καταλαβαίνεις ποιούς λέμε. Αυτούς που δεν έχουν καμμία πολιτισμική συγγένεια με εμάς, που έχουν άλλες αξίες, άλλη στάση απέναντι στην ζωή.
Αυτοί που αν κάποιος τους πεί "για το Ισλάμ" θα αρπάξουν τα χατζάρια, και τότε να δούμε που θα κρυφτούμε και εσύ μαζί, που θα προσπαθείς να τους εξηγήσεις ότι δεν είναι "κόσμιον".

diogenis είπε...

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην συντακτρια του αρθρου.Και ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ που υπαρχουν "Ελληνες" με αντιθετη γνωμη,τοσο πορωμενοι απο τους καθοδηγητες τους,που δεν βλεπουν την καταστροφη που ερχεται για αυτους, τα παιδια τους{αν εχουν} και για την Ελλαδα μας.Ο ρολος του κκε ειναι γνωστος απο την ιδρυση του μεχρι σημερα.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ολων των καναλιων που εχουν ΚΑΙΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ του συστηματος.

Ανώνυμος είπε...

Μια λέξη μόνο.....ΝΤΡΟΠΗ
και για το άρθρο και για το Anti-ntp. που καιρό πολύ τώρα διαβάζω...

Ανώνυμος είπε...

Ετσι φαγωθείτε όπως ξέρει ο Έλληνας, τόσους αιώνες να πράτει αρκετά καλά και με τόσο μίσος...
Η ιστορία θα επαναληφθεί για ακόμη μια φορά και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελληνικη γη θα ποτιστεί με Ελληνικό αίμα...
Αλίμονο σε όσους βρεθούν ανάμεσα στους μπάσταρδους εκατέρωθεν
Dragoloth