Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ


ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ  ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ...


ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΛΥΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ.
Ιωάννης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Το εκλογικο αποτελεσμα ηταν αναμενομενο.Ο φοβος κυριαρχησε στην λογικη, η ελειψη πληροφορησης που εφαρμοστικε απο ολα τα ΜΜΕ που ηταν και ειναι τα καλλυτερα οπλα των τοκογλυφων και των τζουτζεδων τους δηλ της τροικας λητουργησαν καταλυτικα εναντιον μας , του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αντιμνημονιακου αστικου κομματος και λεω αστικου γιατι δεν συμπεριλαμβαμω τοΚΚΕ.
Ο χρονος ομως τρεχει , τρεχει αμιληκτα και καθηκον ολων μας ειναι να τον εκμεταλευτουμε και να μην αφησουμε να γινει μια ακομη ροζ επανασταση με επικεφαλης τον χαρτινινο και εν πολλοις διαβρωμενο ΣΥΡΙΖΑ.
Ενα πραγμα πρεπει να συνηδητοποιησουμε.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΥΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
Ο Πανος εκανε αναφορα του στον Κολοκοτρωνη οχι τυχαια.
Εμεις θα ειμαστε η μονη λυση η οποια θα μπορεσει να βγαλει την χωρα απο την κριση που θα επιδεινωθει απο την δοσιλογικη κυβερνηση του σαμαρα -βενιζελου.Τ ανεα μετρα δεν θα ειναι δυσκολα .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ.
ΑΥΤΗ την στιγμη κανω εκκληση στον πανο καμμενο να ΑΛΛΑΞΕΙ την τροχια του κομματος και να περασει σε ΔΥΝΑΜΙΚΗ συγκρουση με τους δοσιλογους.ο ΛΑΟς ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΠΑΝΟ αλλαξε ροτα με τα παιδακια που εχεις μαζι σου(βουλευτες) δωσε δρομο οσοι ειναι αχρηστοι ,οργανωσε την ΒΑΣΗ αλλιως κλεινουμε το μαγαζι και φευγουμε απο ελλαδα γιατι σε λιγο ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
SALONIKOS

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ..,...ΚΡΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ...ΝΑ¨ΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΙΣΟΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΑΙ ΕΤΟΙΝΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ......

Ανώνυμος είπε...

O X I KAI ΠΑΛΙ Ο Χ Ι !!

ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΨΟΦΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ!!!!

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΕΥΝΟΥΧΩΝ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και σήμερα δεν έχουμε αναγνωρίσει τον αληθινό εχθρό, γι' αυτό χρησιμοποιούμε λάθος όπλα στη μάχη. Θα μπορούσαμε να έχουμε το ισχυρότερο όπλο, όπλο ανίκητο, αλλά εμείς εναποθέτουμε τις τύχες μας σε πολιτικούς. Πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την απελευθέρωση της πατρίδας μας αλλά αυτός ο αγώνας πρέπει να έχει τις ρίζες του στις αξίες του έθνους μας και στην πίστη μας στον Θεό. Εμείς έχουμε θεοποιήσει το χρήμα και ψηφίζουμε με βάσει αυτό. Υπέρτατο αγαθό το ευρώ και η ΕΕ; Θυσία η πατρίδα και η πίστη μας; Προαναγγέλουμε συμφωνίες και με το διάολο, δήθεν για το καλό ποιου; Ενός τόπου που δεν θα μας ανήκει; Ε, λοιπόν ο διάολος δεν κρατά τις συμφωνίες του. Δεν θα το βάλουμε κάτω και δεν είμαστε μόνοι μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ