Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Έτσι μοιράζονται τα κόμματα τα 54 εκ. ευρώ της κρατικής επιχορήγησης


Οι κάλπες της 17ης Ιουνίου είναι αυτές που καθόρισαν…
συν τοις άλλοις, πόσο θα γεμίσουν οι … κουμπαράδες των κομμάτων. Αναλόγως της εκλογικής δύναμής του, κάθε πολιτικός σχηματισμός λαμβάνει μερίδιο από την κρατική επιχορήγηση...


Αυτού του είδους η … κατάταξη έχει ως εξής:

Νέα Δημοκρατία 15,4 εκ. ευρώ

ΣΥΡΙΖΑ 14,1 εκ. ευρώ

ΠΑΣΟΚ 7,5 εκ. ευρώ

Ανεξάρτητοι Έλληνες 4 εκ. ευρώ

Χρυσή Αυγή 3,75 εκ. ευρώ

ΚΚΕ 3,95 εκ. ευρώ

ΔΗΜΑΡ 3,4 εκ. ευρώ

Ως όριο για την εξασφάλιση του… δικαιώματος είσπραξης έχει τεθεί το ποσοστό του 1,50%. Έτσι, ο συνασπισμός των πολιτικών σχηματισμών «Δημιουργία Ξανά» και «Δράση» έχει λαμβάνειν 750.000 ευρώ.

iefimerida.gr

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται πως το ποσό που θα λάβει ως κρατική χρηματοδότηση θα επιστραφεί στον λαό μέσω κοινωνικού έργου.»

Την κατάργηση της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα, ζητεί η Χρυσή Αυγή, με ανακοίνωσή της, και δεσμεύεται ότι το ποσό που θα λάβει η ίδια θα το διαθέσει για κοινωνικό έργο.

αυτά αναφέρει ο αρχηγός τους μιχαλολιάκος σε δήλωση του που έχει αναρτηθεί στης 20/06/2012

Ανώνυμος είπε...

Ποιο άλλο κόμμα θα μπορούσε να δεσμευτεί για κάτι τέτοιο; Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να είναι το μόνο κόμμα με διάθεση να βοηθήσει τον Ελληνικό λαό στην δοκιμασία που περνά. Εδώ θέλω να σας δω, αριστεροφιλελεύθερους που μου το παίζεται προστάτες του λαού και από τις τσέπες σας τρέχει αύθονο το χρήμα. Γιατί δεν ακολουθήσατε και εσείς το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής να κάνετε κοινωνικό έργο με αυτά τα χρήματα; Μα γιατί απλούστατα είστε και εσείς μέρος του σάπιου πολιτικού συστήματος και είστε στη Βουλή μόνο για να τα αρπάξετε και να εξυπηρετήσετε τους σκοπούς τους συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

edo o kosmous pinai den exei farmaka ola ta komata eprepe na ta dosoun ston kosmo...gia aftous eimaste mono psifous kai nummera.bgalte symperasma!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ Κ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Κ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ;ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΑ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΑΕΙ Κ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!!!!!!!