Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΞΕΦΤΙΛΑ-ΣΤΟ 39% Η ΑΠΟΧΗ


Στο 39% ανήλθε η αποχή στις βουλευτικές εκλογές, ξεπερνώντας το 34,90% της αποχή του Μαΐου και το 32% των εκλογών του 2009.
Το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής σημειώθηκε στη Φλώρινα και ανήλθε στο 62,25%. Ακολουθούν η Κεφαλλονιά με αποχή 56,89%, η Λακωνία με αποχή 56,18%, η Λέσβος με 55,60%, η Ευρυτανία με αποχή 54,68%, η Αρκαδία με 51,53% και η Χίος με αποχή 51,36%...




Τη μεγαλύτερη αποχή μεταξύ των Περιφερειών με ποσοστό αποχής μικρότερο από 50%, είχαν η Θεσπρωτία με ποσοστό αποχής 48,42%, η Λευκάδα με 47,91% και η Μεσσηνία με ποσοστό αποχής 47,33%.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σας φαίνεται παράξενο;!

Έχετε ακόμη χρήματα για να μετακινήστε; Εγώ δεν είχα και γι' αυτό δεν πήγα! Το ταξίδι θα κόστιζε πάνω από 100 ευρώ, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο των χρημάτων που βγάζω-δε-βγάζω κάθε μήνα...

Όσα τέλος πάντων βγάζω ΔΕΝ μου φτάνουν τα πληρώσω τους λογαριασμούς. Ήδη κινδυνεύω να μείνω χωρίς ρεύμα τηλέφωνο και νερό!

Δεν είμαι μόνος μου που καλούμαι να ζήσω με αυτά τα χρήματα. Είμαστε μια οικογένεια.

Ακόμα και αν ψήφιζα, είμαι σίγουρος ότι δεν θα άλλαζε τίποτα και στο τέλος θα έμενα ολομόναχος να λύσω τα προβλήματά μου, τα οποία θα είχαν διογκωθεί κατά το 1/4.

Πάντως ευχαριστώ τους "Έλληνες" που ψήφισαν τόσο γενναία και υπεύθυνα και μας εξασφάλισαν ένα λαμπρό μέλλον...

Επίσης, θέλω να ξεκαθαρίσω, ότι σε καμία περίπτωση αυτά τα προβλήματα δεν θα με πάρουν από κάτω! Θα συνεχίσω να μην πληρώνω φόρους (γιατί δεν μπορώ) και θα παλεύω μέχρι τέλους για να επιβιώσω. Στο κάτω κάτω εκπλήξεις γίνονται (δείτε την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...)

Αυτό το τελευταίο το έγραψα για τους ανθρώπους που σκέφτονται να αυτοκτονήσουν! Μην χάνετε την ελπίδα σας βρε παιδιά! Δεν αξίζει να χάσουμε και τις ψυχές μας λόγω πρόσκαιρων προβλημάτων, όσο βαριά και να είναι αυτά.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2001. ΔΗΛΑΔΗ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΗΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

Τι προτεινω. ΟΛΟΙ οι Ελληνες να πανε να κανουνε μεταδημοτευση στην περιοχη διαμονης/εργασιας τους. Ο λογος ειναι επειδη οι εκλογες ΔΕΝ πεφτουν σε εποχες (διακοπων Χριστουγεννων, Πασχα, Καθαρα Δευτερα, τριημερο Αγιου Πνευματος,Του Ευαγγελισμου, Πρωτομαγια, μεσα στο καλοκαιρι, κλπ.) που φευγει κοσμος απ'την πολη για να παει στο χωρια/εξοχικα τους (οσοι εχουν). Οποτε ετσι, γλυτωνουν το πηγαινε-ελα για λιγες μερες, κοπο, κουραση, χρονο, βενζινες, διοδια, και λοιπα εξοδα. Ειδικα αν εχουμε επαναληπτικες εκλογες. Ετσι οπως βλεπω να πανε τα πραγματα απο'δω και περα, πανω απο 5-6 μηνες δεν προκειται να κρατησει αυτη η κυβερνηση. Οποτε, πηγαινουμε ΟΛΟΙ για μεταδημοτευση.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!