Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Στον αέρα όλες οι δημοσκοπήσεις των εταιρειών - Μαζικό σαμποτάζ απο τους πολίτες!



Εντελώς ΑΝΟΙΧΤΟ το εκλογικό αποτέλεσμα! Σχεδόν για όλες τις δημοσκοπήσεις που είχαν βγεί στη δημοσιότητα, το 80% των πολιτών έκλεινε το τηλέφωνο ενώ τα αποτελέσματα αφορούσαν μόνο όσους απαντούσαν!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...
για την δημοσκοπική συμπεριφορά των πολιτών, υπάρχει ένα στοιχείο που όχι απλώς σοκάρει, αλλά δημιουργεί... τεράστια ερωτήματα για την πιστότητα των αποτελεσμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον για τις δημοσκοπήσεις που έγιναν μέχρι την περασμένη Κυριακή αλλά και τις μυστικές (που τυπικά τώρα απαγορεύονται).

Σε τηλεφωνική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από μεγάλη εταιρεία, έγιναν συνολικά 8,000 τηλεφωνήματα (που απαντήθηκαν). Ξέρετε πόσοι δέχτηκαν να απαντήσουν, όταν ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για δημοσκόπηση;

ΜΟΛΙΣ ΟΙ 2,000 ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΕΣ!

Οι υπόλοιποι 6,000 έκλεισαν το τηλέφωνο!
Και όμως η δημοσκόπηση δημοσιεύθηκε με αυτά τα δεδομένα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι από το 100% του δείγματος, τα στοιχεία που δημοσιεύονται αφορούν μόλις το 25%! Επί αυτού βλέπουμε τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία δεν προσμετρήθηκε.

Είναι σίγουρο ότι παρόμοια θα είναι τα ποσοστά συμμετοχής και στις άλλες δημοσκοπήσεις αλλά πέραν από κάτι μισόλογα ουδείς το έχει αποκαλύψει.

Την ίδια στιγμή, οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις αφορούν μόνο τους χρήστες του διαδικτύου που δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν με πιστότητα όλο την κοινωνία, παρόλο που εξασφαλίζουν μαζικότερη συμμετοχή.

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος της έντασης από όλες τις δυνάμεις του πολιτικού σκηνικού αφού γνωρίζουν ότι βρίσκονται κυριολεκτικά στο σκοτάδι…

Ουδείς γνωρίζει με ασφάλεια τι θα βγάλει η κάλπη την Κυριακή το βράδυ…


www.olympia.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://give1euro.blogspot.com δωστε μου ενα ευρώ ρε μάγκες και εμένα....

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνουν και δεν απαντούν ! Αλίμονο μας αν τους λέγαμε εκ των προτέρων τι θα ψηφίσουμε !
Να κλείσουν δια νόμου οι Δημοκοπικές εταιρείες, καμία Δημοκρατία δεν τις έχει ανάγκη !
Δημοκρατική διαδικασία σημαίνει εγώ αποφασίζω !
Γιατί να γνωρίζουν το αποτέλεσμα εκ των προτέρων ?
Βέβαια αν κρίνουμε από τις επιλογές του παρελθόντος ο λαός δεν έχει αποδεδειχθεί σοφός !
Τώρα πια είμαι βέβαιος για την σοφία του λαού μας !
Την Κυριακή το βράδυ μετά το μαύρισμα, να τρέχουν να κρυφτούν σας τους τυφλοπόντικες !
Την Κυριακή το βράδυ τα γιαούρτια επιτρέπονται και επιβάλλονται ελεύθερα ανεξαρτήτως ποιότητας, προτιμάτε τα ξινισμένα !

Ανώνυμος είπε...

Το "άλλο" σίγουρα μαζεύει από ΕΠΑΜ, ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΖΑΚΗ.

KaTsOu είπε...

Οι δημοσκοπήσεις είναι η μεγαλήτερη απάτη και χειραγώγηση των ψηφοφόρων. Προσωπικά δέχτεικα τηλεφώνημα απο εταιρεία δημοσκοπήσεων και οι ερωτήσεις που κάνανε μπορούσαν εύκολα τον μέσο Έλληνα να τον κατευθύνουν στις έτοιμες απαντήσεις που είχες την δυνατότητα να επιλέξεις. Ρώταγα την κοπέλα "μα καλά είναι δυνατών να υπάρχει τόσο μικρή γκάμα επιλογών?" για να πάρω την κλασική απάντηση "Μόνο αυτές είναι οι διαθέσιμες επιλογές κύριε". Και ενώ όλες οι ερωτήσεις είχαν να κάνουν με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ(!) . Φτάνουμε στην ερώτηση ποιό κόμμα θα ψηφίσετε.. Και απαντώ με σιγουριά ενα γεμάτο "ΟΧΙ" , μου λέει η κοπέλα "Τι είπατε?" και απαντώ "'ΟΧΙ' τον Συνδιασμό του ΕΠΑΜ θα ψηφίσω" για να πάρω την απάντηση "Μισό λεπτό.. Δεν είναι καταχωρημένο αρα θα το βάλω στην επιλογή "ΑΛΛΟ".
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΞΗΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω άλλη μια παράμετρο συνειδητού σαμποταρίσματος του εσμού των δημοσκοπητών: για αυτούς, πάντα ψηφίζω ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ - και τους αφήνω να τραβάνε τα κέρατά τους με το πασίδηλο αυτό ψέμα

Ανώνυμος είπε...

Το σαιτ ειναι φουλ πουλημενο σε πανο καμμενο.
Το εχουμε παρει χαμπαρι

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε ο Καζάκης και κατηγόρησε τον Καμμένο για παροχή στο πρώτο όσων χρημάτων το ΕΠΑΜ θα χρειαζόταν για να συστρατευθεί το ΕΠΑΜ με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προσφέροντας του τη πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ. Δε μπορώ να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω, μόνο οι δύο άνδρες το γνωρίζουν αλλά κατά τη προσωπική μου άποψη θέλω να ρωτήσω τα εξής το κ. Καζάκη.
1. Γιατί εάν αυτό συνέβη δεν το καταγγείλατε αμέσως, παρά αφήσατε να περάσουν τόσες εβδομάδες;Τι ήταν αυτό που σας έκανε να σπάσετε τη σιωπή σας;
2. Εάν συνέβει, και έγινε δηλαδή πρόταση τέτοια τα "...όσα λεφτά χρειάζεται το ΕΠΑΜ..." κρίνετε ότι θα ήταν "δωράκι" για εσάς ή όποιον/ους θα επιδύκνυε το ΕΠΑΜ; ή αφορούσε πιθανά λειτουργικά έξοδα που έχει ένα κόμμα όταν θα στοχέυσει αντί για 5% έστω 6%; Σίγουρα χρειάζονται λεφτά για να Πολιτευτείς και ειλικρινά θα ήθελα να δω με πλήρη διαφάνεια τα έξοδα όλων των κομμάτων και υποψηφίων, ακόμα και του ΕΠΑΜ συμπεριλαμβανομενων και υμών.
3. Πως κρίνετε Πολιτικά τη στάση ΜΜΕ των Αθηνών να αναπαράξουν τη δική σας αποκάλυψη στο κανάλι Κρήτη TV και όχι κατ' αντιστοιχία τις Δηλώσεις του κ. Ιβάν Σαββίδη στις 25/4/2012 και στην οποία ομιλεί γαι την άρνηση Ρωσικής βοήθειας πριν τη προσφυγή μας στο Δ.Ν.Τ αλλά ακόμα και σήμερα που σας γράφω, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Ιβάν Σαββίδη και που θα έπρεπε είτε να έχει διαψευστεί από το Κρεμλίνο, είτε από την Ελληνική Κυβέρνηση δεδομένης της θέσης που κατείχε ο κ. Σαββίδης στη Ρωσική Δούμα και ως συνεργάτης του Ρώσου Πρωθυπουργού κ. Β. Πούτιν.
(Παρθέτω το ρεπορτάζ της ίδιας τηλεόρασης που φιλοξένησε τις καταγγελίες σας: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SDH3kPYsq7s)

Θα περιμένω τις απόψεις σας εάν ειλικρινά σέβεστε το κάθε συμπολίτη που σας παρακολουθεί με ενδιαφέρον, σεβόμενος τις γνώσεις και απόψεις σας και θεωρώντας ότι πρέπει να διερευνά το κάθε τι ακούει και βλέπει δρώντας ως ενεργός Πολίτης ενάντια στις αυθεντίες, υπέρ όμως της αυθεντικότητας.

Ανώνυμος είπε...

Γουστάρω κάργα!!!!!!!!!!!
ΚΡΗΣ