Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η "ΑΤΖΕΝΤΑ" ΤΟΥ ΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΙΑΣΜΑΤΑ" ΤΗΣ


ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Πληροφορίες της στιγμής: ταραχή, πανικός επικρατεί στην οικογένεια του Γ. Παπανδρέου μετά την δημοσιοποίηση αποσπασμάτων του ημερολογίου του Άκη...


Ζητήθηκε από νομικό της οικογενείας να βρει αντίγραφα ολόκληρου του ημερολογίου για να γνωρίζουν «τι λέει για την οικογένεια και τον Χάλακ».
Έχουν θορυβηθεί πολύ από την αναφορά του Άκη στην υπόθεση των CDS
του.. Αντρίκου Παπανδρέου. Ιδιαίτερα για τις αναγραφόμενες παρεμβάσεις για το θέμα αυτό του τέως υπουργού δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γ. Πεπόνη.
Υπενθυμίζεται (το είχε αποκαλύψει εδώ και ένα μήνα το spirospero.gr) ότι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους για πιέσεις στο έργο τους μεταξύ των άλλων και για τα CDS του Αντρίκου από τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Διαβάστε όλη την δικογραφία για τα CDS

 «Εάν προχωρήσει αυτό το θέμα (ότι τζογάριζε ο Αντρίκος στην χρεοκοπία της χώρας) καταστραφήκαμε», λέγεται ότι είπε η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου σε έμπιστο δικηγόρο της και προστατευόμενη της πολιτικό, η οποία θεωρείται η εξ απορρήτων φίλη της πατριάρχησας της οικογενείας.
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ 

3 σχόλια:

koursaros είπε...

Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ (ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ,ΥΠΗΡΕΤΕΣ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΙΒΙΑ ΒΑΡΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.............ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ) ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΤΟΙΜΗ ΕΚ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Η ΣΕ ΧΡΥΣΟ……………..ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΩ (ΑΥΞΑΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 2000 +++++)

koursaros είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ (ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ)...........ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛ ΛΑΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΕ ΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ?.........ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΣΑΜΑΡΑΣ –ΝΤΟΡΑ).

Ανώνυμος είπε...

Οχι ρε ΑΝΤΙ-ΝΤΠ!!!!

Γιατί να φύγουν τα παιδιά????

ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ...!

"Προβοκάτορας"