Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Άθλια προπαγάνδα εις βάρος κατοίκου του Αγίου Παντελεήμονα..


Εμείς θα παραθέσουμε την είδηση και μετά θα την σχολιάσουμε για ευνόητους λόγους.


Θυμάστε την διαβόητη οξυζεναρισμένη υστερική που την βρίσκαμε σε κάθε “διαδήλωση αγανακτισμένων κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα”, ονόματι Θέμις Σκορδέλη;
Εκείνη την καλή κυρία που πήρε σβάρνα όλα τα τηλεοπτικά πάνελ για να μας εξηγήσει ότι δε σχετίζεται με ακροδεξιές οργανώσεις, δεν είναι φασίστρια και ρατσίστρια, αλλά...



γνήσια ελληνίδα κάτοικος Αγ. Παντελεήμονα, που αντιτίθεται στους “απάτριδες αναρχοσυριζαίους”. Η κυρία Θέμις Σκορδέλη είναι πλέον κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη μετά από συμμετοχή της σε δολοφονική επίθεση εναντίον Αφγανών μεταναστών.
Μεταφέρω από το Alterthess


Στις 16/9/2011, τρείς Αφγανοί αιτούντες άσυλο δέχτηκαν άγρια επίθεση με δολοφονικές προθέσεις μπροστά στην οικία τους στον Αγ. Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ο Ραχιμί Αλί, 24 ετών, να διακομιστεί εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα από μαχαιριές στο θώρακα. Την ίδια στιγμή ο Γολαμ Ρεζά 17 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με βαριά τραύματα στο κεφάλι. 


anti-ntp.net: Εκτός ότι θεωρούμε άθλια την επίθεση εις βάρος Ελλήνων κατοίκων του αγίου Παντελεήμονα από διάφορα sites πιστεύουμε οτι σε μια περίδοδο που ο Έλληνας είναι φοβισμένος, ο κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα δεν μπορεί να κυκλογορήσει με ασφάλεια, πιστεύτουμε οτι δεν είναι αληθής η είδηση και αυτό γιατί: α) Πως γίνεται μία γυναίκα σαν αυτή να  κατατρόπωσε 2 αφγανούς; Δηλαδή μια γυναίκα πάνω απο τα 40 μαχαίρωσε 2 νεαρούς μετανάστες;; Αυτούς που δεν παίζονται στις μαχαιριές; Έχετε περάσει καθόλου από τον Α.Παντελεήμονα; ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ,ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ GREKI.GR NA MHN HTAN TOΣΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ...


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΕΙΝΑΙ...?!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ...?

Ανώνυμος είπε...

"τρείς Αφγανοί αιτούντες άσυλο"
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ..
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ..

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΕΙΔΗΣΗ..

Ανώνυμος είπε...

Οι φανατισμένοι πολυφυλετιστές συνεχίζουν και πράττουν το έργο τους, αταλάντευτοι επάνω στο ύστατο καθήκον που έχουν διατρανώσει εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .

Αφιδώς μας καιρνάνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ .

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
η ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .

Αν θεωρείται ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ,ότι αντιδρώ σε αυτήν την πολυφυλετιστική εικόνα , με ένα κράτος μπάχαλο σε θέμα διαχείρισης μιας κατάστασης που έχει στοιχίσει ΖΩΕΣ σε συνάνθρωπούς μας μιας κατάστασης << μπείτε σκύλοι αλέστε >>

Τότε ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ

Αν άρχισα να ανυσηχώ και το εκφράζω πλέον μη φοβούμενος ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

Είναι τόσο μοχθηροί " αυτοί" ( που πράττουν αυτά που πράττουν ), που έχουν φτάσει στο σημείο να εξευτελίζουν όποιον τους αντισταθεί , όπως και αυτήν την γυναίκα , αρκεί να γίνει μάθημα στους απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ότι δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτό που μας επιφυλάσουν αυτοί οι ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ.

Εμείς πρέπει να τους αφήσουμε ;


Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

Ανώνυμος είπε...

game over, κυρίες και κύριοι.
Προστατεψτε την οικογενεια σας και τον εαυτό σας οπως μπορείτε. Μην περιμένετε ΚΑΝΕΝΑΝ(πολιτεία, μπάτσους κλπ) να σας βοηθήσει. Το κράτος εχει διαλυθεί. Η κατάσταση ειναι ΜΗ αναστρέψιμη.
Σε λίγο ΔΕΝ θα κυκλοφορουμε έξω...

Ανώνυμος είπε...

Αρα, επειδή και εγώ θέλω να φύγουν όλοι αυτοί οι κακόμοιροι, που εδώ δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και δημιουργούν προβλήματα από πάνω, αν κατάλαβα καλά από τα παραπάνω, βρήκαμε τη λύση: τους μαχαιρώνουμε ούλους και βρήκαμε την υγειά μας. Οσο για την κυρία, δεν ξέρω τι έκανε και ούτε με πολυνοιάζει, όμως το επιχείρημα ότι δεν μπορεί μόνη της να τα βάλει με τρεις άντρες, είναι από ηλίθιο έως προβοκατόρικο, από τη στιγμή που κατηγορείται για "ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ", καραγκιόζηδες φασιστοντετέκτιβ του πληκτρολογίου.
Και στο κάτω κάτω, από κι ως που, όλοι οι κάτοικοι της εν λόγω πολύπαθης περιοχής, ταυτίζονται με την κυρία;

Ανώνυμος είπε...

Το blog σας στηρίζει ψυχικά διαταραγμένα άτομα.Μπράβο.Όχι όμως και να μην ξέρετε το ποιόν της "κυρίας" Σκορδέλη

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ...Η ΞΑΝΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΗ..ΜΑΚΡΙΑ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...